Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 21:42:28

Команда Чернігівського району стала чеміоном всеукраїнського футбольного Кубку "Золотий колос України"

21.07.2014   15:01Агенцiя

З 14 по 18 липня в м. Скадовську на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2014 року серед команд юнаків 2002 року народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України. Змагання організувала і провела Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України.

Фінансування змагання було дольовим: витрати на проїзд, харчування та проживання спортсменок і тренерів за рахунок відряджуючих організацій, а витрати на підготовку місць проведення змагання, транспортні послуги, придбання канцтоварів і медикаментів, оплата обслуговуючого персоналу, медичних працівників та футбольних арбітрів за рахунок Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України.

У змаганні узяли участь 10 колосовських команд з 7 областей України, по суті це більш ніж вдвічі менше, як у минулі роки. Але в Україні на Сході війна та й до того ж фінансово-економічна криза.

І не дивлячись на АТО в Донецькій і Луганській областей, наперекір усім негараздам, що є там, у змаганні взяла участь команда «Азовець» Новоазовського району Донецької області (голова обласної організації Вадим Кашеваров, тренер Микола Кравцов).

Змагання проходили за правилами клубу «Шкіряний м’яч» за коловою системою у одне коло – кожна команда зіграла по 9 матчів по 30 хвилин кожен за 5 ігрових днів.

Чемпіоном, набравши 24 очка із 27 можливих, стала команда «Колос» Чернігівського району Чернігівської області (голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України Володимир Примак).

Чемпіонами стали футболісти Антон Білий, Олексій Нитченко, Андрій Авдієнко, Івае Серідко, Іван Деревянко, Сергій Волов, Дмитро Запека, Микола Острик, Ігор Скачок, Антон Ворнченко, Ярослав Шпак, Андрій Новик, тренери Михайло Ярошенко та Ігор Хамко).

Срібний призер – команда «Майстер-С» смт. Антонівка м. Херсона, бронзовий – «Рось» Погребищенського району Вінницької області.

Команди, що посіли І-ІІІ місця у першості були нагородженні пам’ятними призами (кубками) і дипломами відповідних ступенів ВФСТ «Колос» АПК України, футболісти і тренери команди-чемпіона – золотими медалями, дипломами І ступеню, срібні і бронзові призери відповідними медалями і дипломами ВФСТ «Колос» АПК України.

Цінними призами та дипломами ВФСТ «Колос» АПК України були нагороджені також Андрій Авдієнко «Колос» Чернігівщина, як кращий бомбардир, Захар Дедусь «Рось» Вінничина, як кращий воротар, Павло Костров «Майстер-С» Херсонщина, як кращий гравець турніру.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.