Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:30:59

"Десна" готується до нового сезону

11.07.2014   09:00Агенцiя

Футбольне міжсезоння добігає кінця, і зараз саме час приступати до наполегливих тренувань. Гравці чернігівської команди «Десна» нещодавно повернулись з літніх вакацій і готові налаштовуватись на новий сезон у Першій лізі України з футболу. Нашим журналістам вдалось потрапити на тренування та поспілкуватись з головним тренером.

Дебютний після повернення сезон у Першій лізі чернігівська команда відіграла краще, ніж планувалося. В турнірній таблиці «Десна» посіла п’яте місце, і це сміливо можна вважати проривом для команди, бо сіверяни зайняли найвищу позицію серед новачків. Вдалий сезон хлопці провели не без влучних директив головного тренера Олександра Рябоконя.

Минулий сезон також запам’ятався вболівальникам чернігівської «Десни» шансом стати учасником Прем’єр-ліги, який з’явився вже після його закінчення. Але, на привеликий жаль, цього так і не сталось.

У зв’язку з анексією Українського Криму Росією, Прем’єр-ліга зазнала певних змін. У новому сезоні будуть грати лише 14 команд через те, що футбольний клуб «Севастополь» не зміг заявитись. Перед тим, як очолити чернігівську «Десну», Олександр Рябоконь був наставником саме севастопольської команди.

Міжсезоння не обійшлось без втрат для Десни. Один з лідерів сіверян півзахисник Євген Чепурненко перейшов до кіровоградської «Олександрії» та щє декілька гравців перебувають на перегляді у різних клубах. До початку сезону ще є трохи часу, і можливо «Десні» вдасться зробити декілька вдалих трансферів.

Серед проблем у «Десні», як і по всій країні, були збої у фінансуванні. Ходили чутки, що гравцям чернігівської команди затримують заробітну платню.

Головний тренер покладає основні надії на «старий кістяк» команди — гравців захисту та півзахисників. Радикальних змін у тактиці сіверян поки що не планується.

Кажуть, що другий сезон у лізі зазвичай гірший за дебютний. Але, сподіваємось, наша команда зможе перевершити свої попередні досягнення. Гравці приступили до повноцінних тренувань та налаштовані на нові перемоги.


http://chodtrk.com.ua/?p=15849

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей