Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:56:34

Чемпіонат Світу з кікбоксингу 2014: чернігівці серед переможців. ФОТОрепортаж

20.05.2014   14:22Агенцiя

З 5 по 11 травня на острові Сантаріні, що в Греції, відбувся чемпіонат Світу з кікбоксингу, за версією Всесвітньої кікбоксерської федерації WPKA.

Збірну України представляла команда у складі 32 спортсменів з 6 регіонів України, у тому числі і 4 спортсмени з Чернігова. Всього у чемпіонаті взяли участь 620 спортсменів з 31 країн.

Українська збірна посіла перше командне місце у змаганнях, та привезла на батьківщину 41 медаль - 20 золотих, 11 срібних і 10 бронзових медалей, серед яких  - 4 золотих, 5 срібних і 1 бронзова медаль - заслуга наших земляків.

Друге командне місце належить - Греції, третє - Іспанії.

Хочемо ще раз звернути увагу на результати чемпіонату – 32 українські спортсмени завоювали 41 медаль, з них 4 чернігівці – 10 медалей.

Чернігівщину на світовій першості представляли:
- Заслужений майстер спорту України Роман Власенко, ФСТ «Колос»  –  золото в розділі лоу, срібло – фул, та бронза косіка. Вже 8-кратний чемпіон світу!
- Заслужений майстер спорту України  Віктор Кузьменко, ФСТ «Колос» – золото (косіка), 2 срібла (семі та лайт-контакт);
- Кандидат в майстри спорту Михайло Єрко, ФСТ «Колос»  – 2 золота (фул та лайт-контакт) ;
Тренери – Заслужений тренер України Андрій Кужельний, Заслужений тренер України Юрій Єрмілов, Олександр Хропатий.
- Заслужений майстер спорту України Сергій Лисюк, ФСТ «Спартак» – 2 срібла в розділах лоу та лайт-контакт;
Тренер – Заслужений тренер України Юрій Сидоренко.
Тільки завдяки чернігівським спортсменам гімн України в Греції лунав 4 рази!

Керівник чернігівської делегації, Заслужений тренер України,  Андрій Кужельний та спортсмени вдячні за підтримку в організації поїздки: Мережі магазинів квітів «Гранд-Флора»; ЗАТ «Куликівське молоко»,ПП «КАНЦЕКСПРЕС», Олександру Мекшуну, депутату Чернігівської обласної ради Анатолію Мирошниченко; депутатам Чернігівської міської ради: Сергію Вакуленку, Павлу Гармашу, Юрію Тарасовцю, Юрію Богаченко; міському та обласному відділу спорту.

Хочемо зауважити, що цього року поїздка на чемпіонат коштувала майже 1000 Євро на людину, при нинішньому курсі  це великі кошти! При цьому з бюджету країни не було виділено жодної гривні. Тому ми з великою вдячністю ставимося до людей, які допомагають нам представляти Україну на міжнародній арені!

Прес-служба Чернігівської міської федерації кікбоксингу.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.