Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:57:04

Спорт гартує характер і допомагає в роботі

29.12.2011   08:14

Ряд важливих аспектів діяльності обговорили правоохоронці на позачерговій конференції Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” України.

105 делегатів від об’єднаних колективів та колективних членів організації мали на меті привести Статут Чернігівської обласної організації “Динамо” України у відповідність до нового Статуту товариства “Динамо” України.

В роботі зібрання взяли участь ряд керівників правоохоронних відомств області. Конференцію очолив голова Чернігівської обласної організації “Динамо” Олександр Михайлик.

Доповідач – перший заступник голови фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” України Віктор Руденко поінформував членів Президії та присутніх делегатів про підсумки сплати членських внесків у поточному році, результати виступів збірних команд Чернігівської обласної організації “Динамо” у чемпіонатах України зі службово-прикладних видів спорту, а також зміст цьогорічної Спартакіади серед колективів фізичної культури силових структур області.

В ході обговорення учасники засідання одноголосно затвердили зміни до Статуту.

Потім колективи, які посіли призові місця в змаганнях “Динаміади-2011”, а також громадський актив і спортсмени організації, отримали нагороди з рук голови Чернігівської обласної організації “Динамо” Олександра Михайлика:

– за ІІІ місце в змаганнях “Динаміади-2011” року – колектив Управління податкової міліції Державної податкової адміністрації;

– за ІІ місце – колектив Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України;

– за І місце – колектив Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській в області.

За внесений вагомий вклад у співпрацю та розвиток фізичної культури і спорту були нагороджені Олександр Єфименко (Управління МВС), Олексій Шеремета (Чернігівський юрколедж Державної пенітенціарної служби), Валерій Кисіль (Управління податкової міліції Державної податкової адміністрації), Костянтин Ніколайцев (Управління МНС), Василь Литвинов (Чернігівський прикордонний загін), Олександр Ничипоренко (Управління Служби безпеки), Олександр Михайленко (Чернігівська митниця), Наталія Кисельова (Управління Держдепартаменту України з питань виконання покарань), Ярослав Тищенко (Прокуратура області), Василь Яковенко (військова частина 3041 м. Славутич), Олександр Граб (Управління Державної служби охорони при УМВС), Микола Василенко (військова частина 3066). Почесною грамотою “Динамо” нагороджений Анатолій Легеда.

З 17 по 18 грудня у Києві відбулися Всеукраїнські змагання під гаслом “Динамо” – дітям України серед юнаків та дівчат. Збірна команда Чернігівської обласної організації “Динамо” завоювала І місце.

Олександр Михайлик вручив посвідчення “Юного динамівця”, значки, грошові премії та новорічні подарунки юним спортсменам-перможцям – Дарії Рожнятовській і Юлії Тимошко, які займаються в школі “Динамо” кульовою стрільбою. Також був відзначений Віктор Прокопович, який займається в школі “Динамо” вільною боротьбою і Даніїл Козлов, який займається в школі “Динамо” панкратіоном

Із заключним словом перед присутніми виступив голова Чернігівської обласної організації “Динамо” Олександр Михайлик, він високо оцінив значення спорту в повсякденній роботі правоохоронців та побажав колегам подальших успіхів і здобутків

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини