Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:15:23

Чернігів радісно прийняв “Олімпійське лелеченя”

24.12.2011   13:12Агенцiя

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України управлінням освіти Чернігівської міської ради, Чернігівським міським центром “Спорт для всіх” 21 грудня до столиці Чернігівщини завітав Всеукраїнський спортивно-масовий захід для дітей 5-6 класів “Олімпійське лелеченя”.

На базі ЗОШ № 19, яка входить в мережу шкіл олімпійської освіти, в святково прикрашеному спортивному залі зібралися вісім найспортивніших шкіл міста Чернігова і розпочалося спортивне свято.

Головний суддя змагань – головний спеціаліст міського центру “Спорт для всіх” Березюк А.І. вишикував команди шкіл – “Олімпіоніки” ЗОШ № 1, “Олімпік” – ЗОШ № 18, “Олімпія” ЗОШ № 35, “Апельсин” ЗОШ № 3, “Динаміт” ЗОШ № 19, “Веселка” ЗОШ №11, “Олімпійці” ЗОШ № 34 та “Вікторія” ЗОШ № 29.

Учасників, організаторів та вболівальників прийшли привітати начальник відділу фізичної культури і спорту міської ради Стецько О.М., заступник голови міського осередку Пиріжок Д.О., директор ЗОШ № 19 Шелупець Л.Г. та заслужений майстер спорту України з біатлону Лемеш Н.П.

Вихованці секцій художньої гімнастики та спортивного танцю “Аеліта”привітали присутніх показовими виступами.

Змагальна програма складалася з презентації, комбінованої естафети, гри, виконання вправ капітанів та вікторини. В презентації трійку найкращих розділяли десяті бали – команда “Веселка” захопила лідерство, команда “Динаміт ” програвала лідеру чотири десятих, на третю сходинку піднялася команда “Апельсин”, програючи другому місцю сім сотих бала. В комбінованій естафеті всі команди допускали помилки при проходженні дистанції, за що судді на дистанції штрафували команди. В результаті кращими стали учасники команди “Динаміт”, друге місце виборолили учасники команди “Вікторія”, а третіми стали учасники команди “Веселка”. В рухливій грі найшвидшими була команда “Олімпіоніки” ЗОШ № 1, другими стала команда “Апельсин” ЗОШ № 3, а третіми – команда “Олімпія” ЗОШ № 35.

Перед останнім конкурсом впевнене лідерство в боротьбі за перемогу захопила команда ЗОШ №19 “Динаміт”, а долю другого та третього місць в загальному заліку змагань вирішувала вікторина. Найрозумнішими були учасники команди “Олімпіоніки”, які в результаті змагань вибороли друге загальнокомандне місце, а третіми стали учасники команди “Вікторія” ЗОШ № 29.

Всі учасники змагань були нагороджені грамотами, вимпелами від обласного осередку НОК України. Переможці отримали кубок від міського центру “Спорт для всіх” та в рамках Всеукраїнської акції НОК України “Олімпійський куточок” всі учасники були нагороджені спортивним інвентарем: футбольними, волейбольними, баскетбольними м’ячами, наборами для гри в бадмінтон та пінг–понг.

http://noc-cn.org/news/chernigiv_radisno_prijnjav_olimpijske_lelechenja/2011-12-22-370

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини