Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:04:07

У Чернігові відбувся "Зимовий пікнічОК". ВІДЕО

10.02.2014   11:16Агенцiя

8 лютого на лижню покликав чернігівців Клуб прихильників біатлону імені Андрія Дериземлі.

Перші учасники змагань з’явилися на лижні о дев’ятій ранку. Як і належить, пройшли реєстрацію і відправилися розминатися. Підтримати олімпійців активно зважилися більше п’ятдесяти чоловік.

Людмила Шандренко, президент фан -клубу біатлону імені Андрія Дериземлі, каже:
– Спорт всегда об’єднує. Об’єднує людей різної нацональності, різного віросповідання, різніх політічніх поглядів. Байдуже в якому краї ми живемо, альо спорт об’єднує всех.

Перед стартом – підняли прапор. Зробив це чотириразовий учасник олімпіад, біатлоніст В’ячеслав Деркач. Чернігівська область виховала лідерів українського біатлону і лижних гонок. І зараз вони в Сочі.

В’ячеcлав Деркач, учасник Олімпійських ігор (1998, 2002, 2006, 2010) висловив такі побажання українським спортсменам:
– Попутного вітру . Найголовніше, щоб кулі задувало в мішені. Вони, як би попадали. Щоб хлопці стріляли відмінно і швидко бігли.

На пікнічок зібралися і малюки, яким потрібна допомога, щоб надіти лижі, і досвідчені спортсмени- аматори. А ще багато дівчат, для яких – це перші кроки на лижні.

Анастасія Дрижак, вболівальниця збірної України з біатлону :
– Я сама дівуюсь, что я тут роблю? Тому що стаю третій раз в жітті на лижі. Захопитися лижами – це така авантюра для мене. Ну біатлон люблю. Один раз обмовилась, що – це клуб не любителів біатлону, а любителів біатлоністів.



На лижні розпочалося найцікавіше. По традиції на початку змагань була лижна естафета, яка складалась з трьох етапів. На першому етапі бігти довелося найменшим членам родин та команд учасниць, далі естафету прийняли жінки і на останньому колі довелось бігти та фінішувати чоловікам.

Далі було ще цікавіше, до лижних перегонів додалась стрільба, тут і почався справжній біатлон! На стрільбищі потрібно було влучити м’ячем в невеличкий щит. Для подолання вогневого рубежу давалося два патрони, якщо влучив – продовжуєш гонку, промах – відправляє на штрафне коло.

Потім відбувалися гонки на санчатах, потрібно було, щоб кожного учасника команди тягнули інші учасники. Деякі команди на витримали і зійшли з цього виду змагань.

Костянтин, член фан -клубу біатлону імені Андрія Дериземлі, розповідає:

– Емоції ось тут десь клекочуть ! ! Все чудово і хочеться, щоб все це передалося команді України . Причому не тільки в біатлоні, лижах, а взагалі. Всі, хто туди поїхав – великі молодці.

Ярослав Кіянец, член фан -клубу біатлону імені Андрія Дериземлі:
– Ми їх хочемо якось підтримати. Енергію наших сердець передати команді. Щоб вони відчули нашу підтримку.

Після змагань, за традицією фан -клубу, – гарячий чай і фірмовий куліш.

Сюжет Дмитро Евчин, Сергій Коваль, Подробиці, телеканал Інтер

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини