Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:04:35

Контрольний матч. "Десна" - "УкрАгроКом" 4:2

10.02.2014   08:33Агенцiя

Як і слід було очікувати, двобій цих давніх суперників був безкомпромісним, цікавим та щедрим на голи. Проходив він на натуральному полі спортивної бази «Інкомспорт», що знаходиться в смт Куйбишеве Бахчисарайського району Криму.

Завдання у тренерських штабів обох колективів було однакове – переглянути потенційних новачків у справі, перевірити боєздатність своїх спортивних дружин та відпрацювати деякі моделі гри, що будуть використані у другій частині чемпіонату FAVBET Ліга 1. Футболісти «Десни» (форма білого кольору) з перших хвилин пішли у атаку і заробили кутовий. Після його подачі захист головківців явно помиляється і чернігівці на 2-й хвилині роблять рахунок 1:0. Аграрії, роздратовані таким ходом подій, роблять все, щоб відігратися. Вони весь час володіють не тільки ініціативою але і м’ячем. Та от біда! До гольових моментів справа не доходить. А десняне грають на швидких контратаках, що приносить їм успіх. На 14-й хвилині знову після кутового вони роблять рахунок 2:0. І знову футболісти з Олександрійщини йдуть вперед. Вони навіть мають перевагу і більше контролюють м’яч, а от голи забиває їх суперник. На 28-й – чергова помилка захисту украгрокомівців, вихід форварда «Десни» віч-на-віч с голкіпером Сергієм Науменком і рахунок стає 3:0. Треба зазначити, що С.Науменко не тільки пропускав голи, а і пару разів рятував від них свою команду. А на перерву хлопці пішли при рахунку 3:0.

У другому таймі обидві команди повністю змінили склади. Та характер гри, відверто кажучи, від цього не змінився. На 67-й – нападник з Чернігова, після навісу у карний майданчик, головою відправляє круглого у сітку воріт Олександра Ніколаєва. Рахунок стає 4:0. Та це не зупиняє сторону, що програє. Аграрії йдуть вперед. На 69-й хвилині В’ячеслав Горбаненко з правого флангу зміщується у середину та б’є у кут воріт, роблячи рахунок 4:1. Міг зробити собі чудовий подарунок у вигляди забитого голу Олександр Батраченко, що святкував свій День народження. Він з метрів 28-30 з стандарту б’є влучно та потужно, але голкіпер «Десни» парирує цей удар. А відзначився голом у аграріїв В’ячеслав Койдан, який з гри з 20 метрів пробив дуже сильно та влучно і скоротив розрив у рахунку до 4:2, з яким й закінчився цей товариський матч.

Апріорі зрозуміло, що тренерський штаб аграріїв зробить ретельний аналіз цієї зустрічі, виявить допущені командою помилки та вживе всіх необхідних заходів, щоб їх не повторити у майбутньому. На то він і спаринг.

А наступну зустріч ПФК «УкрАгроКом» проведе 12 лютого у «Артеку», де зустрінеться з ялтинською «Жемчужиною».


http://www.footboom.com/ukrainian/first/10-02-2014-Kontrolniy-match-Desna-UkrAgroKom-4-2.html

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини