Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:16:40

У Чернігові підняли прапори з нагоди сочінських Олімпійських ігор

04.02.2014   13:23Агенцiя

Не дивлячись на морози, вихідними на базі олімпійської підготовки СДЮШОР з лижного спорту Чернігівський обласний осередок НОК України в урочистій обстановці провів підняття Державного прапора та прапора НОК України з нагоди відкриття XХІI зимових Олімпійських ігор, які будуть проходити в російському Сочі з 7 по 23 лютого 2014 року.

Серед 43 українських спортсменів - чотири представники Чернігівщини, зокрема: представники біатлонної школи Андрій Дериземля, Сергій Семенов, Артем Прима, вихованці Заслужених тренерів України Миколи Зоца, Олександра Семенова, Світлани та Олександра Ворчаків та представниця лижних гонок – Марина Лісогор, вихованка тренера СДЮШОР з лижного спорту Владислава Лісогора.

З вітальним словом до учасників Церемонії звернувся заступник директора Департаменту, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігорь Григорьєв, який наголосив на тому, що вся Чернігівщина пишається нашими олімпійцями та виразив слова подяки спортсменам, їх батькам а також тренерам за ту працю, яку вони вкладають в розвиток олімпійського руху на Чернігівщині та Україні. Вітання Президента НОК України, Героя України Сергія Бубки зачитала відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш.
Право підняти Державний прапор України та прапор НОК України доручили ЗМС України з біатлону, неодноразовій призерці чемпіонатів світу, чемпіонці Європи, учасниці трьох Олімпійських ігор Оксані Хвостенко, МСМК з біатлону, чемпіону Європи, неодноразовому призеру чемпіонатів Європи та Етапів Кубку світу, учаснику чотирьох Олімпійських ігор В’ячеславу Деркачу та майбутнім олімпійцям, призерці XI зимового юнацького Олімпійського фестивалю 2013 року в Брашові Анастасії Ничипоренко та срібному призеру літнього чемпіонату Європи серед юніорів Дудкову Олександру.
 
В рамках Всеукраїнських акцій «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок», з ініційованих НОК України директору СДЮШОР з л/с Віталію Паршукову були передані книги на олімпійську тематику та спортивний інвентар. За високі спортивні досягнення в 2013 році найкращі юні біатлоністи та лижники були нагороджені сувенірами НОК України. Це - Ничипоренко Анастасія (чемпіонка XI зимового юнацького Олімпійського фестивалю), Тісєєва Сніжана (учасниця XI зимового юнацького Олімпійського фестивалю), Дудков Олександр (срібний призер літнього чемпіонату Європи серед юніорів),Зубок Олена (чемпіонка України з лижних гонок) та Сігетті Оксана (чемпіонка України з біатлону). І, наостанок, директор СДЮШОР з л/с від всіх вболівальників побажав Андрію Дериземлі, Сергію Семенову, Артему Примі та Марині Лісогор швидкої лижні, влучної стрільби та щасливої сочинської траси.

По завершенню урочистої для наймолодших вихованців спортивної школи була проведена вікторина «Знавець олімпійського спорту» та майстер класи: від Оксани Хвостенко – на ковзанах та Ніни Лемеш – на лижах.

http://noc-cn.org/

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини