Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:18:02

У Плисках відбувся Кубок області з футболу серед ветеранів

13.11.2013   14:32Агенцiя

10 листопада на штучному газоні стадіону ФК «Єдність» с. Плиски відбувся розіграш Кубка Чернігівської області з футболу серед ветеранів (вік гравців 45 р. і старше).

Змагання організовані відділом у справах молоді та спорту Борзнянської райдержадміністрації, районною федерацією футболу та Чернігівською обласною федерацією футболу.

На попередньому етапі змагань 6 команд ( «Десна» Чернігів, «Темп-Ветеран» Борзна, «Ветеран» Ніжин, «Благовіст» Ніжин, «Ветеран» Корюківка, «Ветеран» Борзна ) провели одноколові турніри у двох підгрупах за скороченим часом гри.

В першій підгрупі успішно виступили борзнянці, які спочатку з рахунком 1-0 перемогли суперників із «Благовіста», а потім 4-1 ветеранів Корюківки і зайняли в підсумку 1 місце. Нічия з рахунком 3-3 між «Благовістом» і командою Корюківки на друге місце вивела ніжинських футболістів.

В другій підгрупі точилася більш запекла боротьба. Прилучани перемогли команду Ніжина з рахунком 2-0, а в наступній грі розійшлися миром з «Десною» 2-2. В заключній грі «Десні», щоб зайняти перше місце, потрібна була перемога над командою Ніжина з потрібним рахунком і вона її здобула. Отож знову повторився минулорічний фінал між командами Чернігова і Борзни. Борзнянці показали досить непоганий футбол, провівши гру на рівних з досвідченим і іменитим суперником, але все ж таки поступилися з рахунком 2-0.

Почесний кубок другий рік поспіль вибороли ветерани чернігівської Десни. «Срібні» медалі в борзнянців, а «бронзові» нагороди в ніжинського «Благовіста», який у грі за третє місце з рахунком 1-0 здолав команду із Прилук. Призи кращим гравцям турніру отримали Валерій Шевченко (Борзна), Валерій Іценко, Євгеній Люткевич ( обоє Ніжин ), Михайло Дуденко ( Корюківка ), Юрій Овчаренко ( Прилуки ), Сергій Антонов ( Чернігів ).

Нагороди переможцям і призерам змагань вручили начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко та головний суддя змагань Сергій Ткаченко м.Чернігів.

Після змагань всіх його учасників було забезпечено гарячим харчуванням.


http://noc-cn.org/news/u_pliskakh_vidbuvsja_kubok_oblasti_z_futbolu_sered_veteraniv/2013-11-12-895

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.