Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:55:05

У Чернігові відбувся традиційний чемпіонат України з лижеролерів. ВІДЕО

26.09.2013   10:43Агенцiя

В рамках чемпіонату проходили Всеукраїнські змагання пам’яті Леоніда Єдомахи та заслуженого тренера СРСР В’ячеслава Гусєва. У цьому році на Чернігівщину з’їхалися 174 учасники із 15-ти областей України.

Такі змагання можна назвати генеральною репетицією перед Олімпійськими та Параолімпійськими іграми в Сочі. Для справжніх спортсменів ані дощ, ані вітер не стане на заваді — лижеролери змагаються за будь-якої погоди.
 
Змагання проходили у чотирьох категоріях — чоловіки, жінки, юніори та юніорки, юнаки та дівчата (наймолодші учасники — 96-98-го року народження).
 
Змагання з лижеролерів належать до літніх видів спорту, за їх результатами можна зробити висновки про фізичну підготовку спортсменів, їх готовність до участі в нових міжнародних турнірах.
 
Той факт, що чемпіонати України з лижеролерів традиційно проходить в Чернігові, говорить про те, що обласна лижна база знаходиться у задовільному стані.

ЧОДТРК

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини