Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:45:38

День народження ЧДІЕУ студенти відзначили спортивними змаганнями. ВІДЕО

20.09.2013   14:34Агенцiя

18 вересня 2013 року студенти, викладачі та гості дружною родиною святкували День народження Чернігівського державного інституту економіки і управління.

На честь дня народження була проведена “Мала Олімпіада ЧДІЕУ”. Свято alma mater, яке відбувалося в фізкультурно-оздоровчому комплексі ЧДІЕУ, розпочалося з привітального слова в.о. ректора ЧДІЕУ Володимира Вікторовича Казимира. Гостем нашого свята стала заступник міського голови із гуманітарних питань – Анна Романова. Від імені О.В. Соколова Анна Анатоліївна привітала студентський та професорсько-викладацький склад ЧДІЕУ. Особливо приємним для всіх було привітання також вельмишанованої людини в нашому інституті, яка доклала велетенських зусиль у становленні інституту – Суховірського Бориса Івановича, ректора ЧДІЕУ у 1994-2002 рр.

Продовженням свята стали змагання, у котрих брали участь 6 команд від кожного факультету. Програма змагань була насиченою, змістовною і творчою. Студенти в різноманітних конкурсах показували свої навички і вміння, швидкість, оригінальність, виразність і самобутність. Особливо відзначились у конкурсі піднімання гирі студент юридичного факультету Феськовець Денис – 100 разів, і студент інженерно-будівельного факультету – Лашук Олександр – 105 раз.

Креативно, творчо, оригінально й натхненно підтримували свої команди вболівальники.

Усі учасники показали гарні результати, усі отримали грамоти, подарунки, проте найкращими суддівська колегія визнала команду фінансово-економічного факультету “Максимум”. Після змагань на учасників і гостей чекав дуже цікавий і оригінальний подарунок- сюрприз- смачний та оригінальний торт.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини