Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:23:24

Чернігів: підсумки першого дня змагань на Кубок України з пожежно-прикладного спорту

30.08.2013   07:29

29 серпня у Чернігові на спортивно-оздоровчому комплексі обласного Управління ДСНС стартували перші два види змагань на Кубок України з пожежно-прикладного спорту.

Цього дня команди змагалися в підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху та у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами. У фінальному забігу першого виду зустрілись майстри спорту Олег Мурчич і Андрій Ватолін (збірна команда АР Крим), Євгеній Ковбаса (збірна команда Київської області) та Арсен Іпієв (збірна команда Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, м. Черкаси). Першим фінішував з результатом 13,49 сек. Олег Мурчич, за ним Андрій Ватолін (14,86 сек.) та Євгеній Ковбаса (14.89 сек.).

У фінальному забігу другого виду зустрілися майстри спорту Анатолій Хаюк (збірна команда Київської області), Денис Єсипенко (збірна команда Луганської області), Олександр Баран (збірна команда м. Києва) та кандидат у майстри спорту Михайло Поліщук (збірна команда Волинської області).  Кращий результат (15.67 сек.) показав Денис Єсипенко.

За ним фінішували Анатолій Хаюк (16,18 сек.) та  Михайло Поліщук (18.54 сек.).

За підсумками першого дня змагань лідирують збірні команди Київської області, м. Києва та Державного університету безпеки життєдіяльності м. Львів.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.