Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:38:38

1000 військових стали на 2000 метрів

06.07.2013   09:56

У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, який дислокується в селищі Десна на Чернігівщині, відбувся традиційний пробіг на 2000 метрів в рамках святкування Всеукраїнського Олімпійського дня.

В урочистому шикуванні спортсменів навчального центру взяли участь командування “Десни” та представники обласного осередку Національного Олімпійського комітету України. Зокрема, заслужений майстер спорту з біатлону, чемпіонка Європи, срібна та бронзова призерка чемпіонатів світу Ніна Лемеш, заслужений майстер спорту з важкої атлетики, чемпіонка та рекордсменка Європи, срібна призерка Олімпійських ігор в Пекіні 2008 р. Ольга Коробко і майстер спорту з легкої атлетики, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Козелецької райдержадміністрації Михайло Іллюшин.

Загалом у двохкілометровому пробігу взяло участь близько тисячі військовослужбовців 169-го навчального центру: офіцери, контрактники та солдати строкової служби.

– У “Десні” такий захід проводиться вже втретє, – повідомила Ніна Лемеш. – Мені приємно співпрацювати з військовими спортсменами, адже в такий спосіб вони показують приклад іншим, що потрібно вести здоровий спосіб життя. Представники Чернігівського обласного осередку Національного Олімпійського комітету України й надалі проводитимуть подібні заходи, зокрема з військовими також.

На завершення заходу відомі “олімпійці” подарували військовим сувеніри та спортивну атрибутику з символікою НОК України.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини