Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:17:14

Олімпійські надії

18.04.2013   07:17Агенцiя

Майбутні чернігівські олімпійці зустрілися 16 квітня в фізкультурно-оздоровчому центрі Чернігівського державного інституту економіки і управління на спортивному фестивалі “Олімпійські надії”, який проводиться у рамках щорічного конкурсу “Зоряна дорога”.

Олімпійські надії

Олімпійські надії

Організаторами свята виступили наш інститут та Чернігівська міська рада (відділ з фізичної культури та спорту, відділ у справах сім’ї та молоді, управління освіти), телерадіоагенція “Новий Чернігів”.

Святковий настрій, дух змагань, віра в перемогу, сильний дух команд, палкі вболівальники надавали ще більшої впевненості учасникам змагань.

Спортивний парад розпочався. Учасників команд до комплексу завели студенти на чолі з головним суддею Чалим Олександром Сергійовичем – завкаф. фізичного виховання. Уболівальники бурхливими оплесками і вигуками зустрічали кожну команду.

Підтримали команди вітальними словами секретар міської ради Шеремет О. С., який побажав їм удачі й перемоги, перший проректор ЧДІЕУ Кирилюк Ю. В., начальник управління освіти міської ради Купріяненко В. П.

Сюрпризом та прикладом наполегливості стала для учасників суддівська колегія, серед якої були відомі на весь світ спортсмени: Коробка Ольга Василівна – українська важкоатлетка, заслужений майстер спорту, срібна медалістка Олімпійських ігор 2008 р., чемпіонка Європи з важкої атлетики 2008 р.; Авраменко Галина – чемпіонка України і Європи з кульової стрільби; Новопашен Світлана – майстер спорту міжнародного плану, чемпіонка світу з кікбоксінгу; Деркач В’ячеслав – майстер спорту з біатлону, член національної збірної команди України, неодноразовий переможець першостей та Чемпіонатів України, учасник чотирьох Зимових Олімпійських ігор: 1998, 2002, 2006 та 2010 років.

Програма змагань була насиченою, змістовною і творчою. Учні в різноманітних конкурсах показували свої навички і вміння, швидкість, оригінальність, виразність і самобутність.

Креативно, творчо, оригінально й натхненно підтримували свої команди вболівальники.

Але яким би не було свято, воно врешті-решт має закінчуватися. Хто ж переможець? Хто виявився найсильнішим і найспритнішим?

Усі учасники показали гарні результати, усі отримали грамоти, подарунки, проте найкращими суддівська колегія визнала команди школи № 16 (І місце), школи № 30 (ІІ місце) та школи № 33 (ІІІ місце).

У змаганнях головне не перемога, а участь, що об’єднує, активізує, само реалізує.

Спортивний фестиваль – це ще один крок для розвитку талановитої молоді та розвитку творчого потенціалу.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.