Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 14:28:53

Обласний осередок НОК України презентував програму діяльності на 2012 рік

24.11.2011   08:09Агенцiя

18-20 листопада у Києві проходив дводенний семінар Національного олімпійського комітету, в якому взяли участь керівники регіональних відділень та структурних підрозділів НОК України.

М.Г.Лазаренко

М.Г.Лазаренко

Основна мета семінару – підвищення ефективності та результативності роботи олімпійських осередків.

Відкриваючи форум президент НОК Сергій Бубка наголосив на важливості розвитку олімпійського руху в регіонах. Головний олімпієць країни підкреслив, що бачить великі резерви і можливості для покращення цієї роботи.

Відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку НОК України М.Г.Лазаренко разом зі стипендіатом НОК України Ніною Лемеш звітували про виконану роботу за 2011 рік. Обласним осередком були успішно організовані та проведені Всеукраїнські спортивно-масові заходи “Олімпійський День”, “Олімпійський урок та Олімпійський тиждень”, в яких прийняло участь близько ста тисяч жителів Чернігівщини. Успішно стартував новий проект “Олімпійське лелеченя”, 96 учнів 5-6 класів області позмагалися за право представляти нашу область на Всеукраїнському турі в ДОЦ “Артек”. ЧОО НОК України у співпраці з відділом з питань фізичної культури та спорту, з обласними організаціями ФСТ “Спартак”, “Динамо”, “Колос”, з обласними центрами “Інваспорт” та “Спорт для всіх” постійно протягом року брав участь в усіх спортивно-масових заходах області. Головою облдержадміністрації, головою обласного осередку НОК України Хоменком В.М. за спортивні досягнення та пропаганду олімпійського руху провідним спортсменам, тренерам, організаторам та активістам галузі було вручено грамоти, подяки, спортивний інвентар, стипендії та грошові винагороди. На протязі року було проведено зустрічі з видатними спортсменами, ветеранами спорту, конкурси та вікторини в загально-освітних школах та багато іншої роботи.

Після успішного захисту проведеної роботи Відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку НОК України М.Г.Лазаренко презентував план роботи обласного осередку на 2012 рік.

Під час семінару його учасники обмінялися думками та досвідом роботи на місцях.

http://noc-cn.org/news/oblasnij_oseredok_nok_ukrajini_prezentuvav_programu_dijalnosti_na_2012_rik/2011-11-23-350

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.