Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:21:55

Авраменко оновила рекорд України на чемпіонаті країни з кульової стрільби

15.02.2013   08:20Агенцiя

7-13 лютого відбувся перший національний старт зі стрільби кульової сезону 2013 року - відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової у приміщенні.

Саме на цих змаганнях відбувся остаточний відбір кандидатів до складу збірної команди України на континентальну першість, що відбудеться в Оденсе (Данія) з 25 лютого по 3 березня.

Під час змагань стрілками було встановлено 3 національні рекорди.

Вправа ГП-11 жінки - Аврамено Галина (Чернігівська, Динамо, тренер Г. Назаренко) - новий рекорд України - 20+20 пострілів - 395 очок (попередній рекорд належав В. Заболотній і був рівний 393 очка);

Вправа ГП-4 - команда Дніпропетровської області у складі: Голубченко Ольги, Кальниш Наталії, Чижової Марини - новий рекорд України 3х40 пострілів -1191 очко (попередній рекорд належав команді Львівської області у складі Леськів Лесі, Галкіної Тетяни та Чулик Юлії і був рівний 1190 очок).

Вправа ГП-11А чоловіки - команда Дніпропетровської області у складі: Чирва Єгор, Виливаний Олексій, Зіненко Олександр - новий рекорд України - 3х (20+20 пострілів) - 1152 очка (попередній рекорд належав команді у складі Авраменка Геннадія, Зіненка Олександра та Гільченка Андрія і був рівний 1149 очок).

Серед кращих на чемпіонаті України виявилися Олена Костевич, Галина Авраменко, Артур Айвазян, Наталія Чернишева, Алад Прянішніков, Наталія Кальниш, Андрій Колесніков, Євгенія Борисова, Олег Омельчук, Роман Бондарук, Олександр Петрів.

Після чемпіонату України члени збірної команди України до 23 лютого перебуватимуть у Львові на навчально-тренувальному зборі з підготовки до чемпіонату Європи.

http://www.champion.com.ua/shooting/2013/02/14/524412/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини