Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:05:25

Прилуцькі легкоатлети завоювали медалі Чемпіонату України у приміщенні серед юніорів

08.02.2013   14:29Агенцiя

5-7 лютого у м. Суми проходив чемпіонат України у приміщенні з легкої атлетики серед юніорів.

Прилуцькі легкоатлети завоювали медалі Чемпіонату України у приміщенні серед юніорів

Прилуцькі легкоатлети завоювали медалі Чемпіонату України у приміщенні серед юніорів

Команда Чернігівської області повернулась додому з трьома нагородами. Представниця Чернігівської обласної ШВСМ, вихованка Прилуцької КДЮСШ, що тренується під керівництвом тренерів Марченка М.С. та Салівона Р.П. – Красуцька Ганна закінчила змагання у секторі для потрійного стрибку з результатом 12 м.96 см., цей результат був найкращим серед всіх спортсменок і як підсумок «золото» чемпіонату.

Ще один вихованець цих тренерів Поздняков Олексій зупинився всього в одному кроці від золотих медалей одразу в двох видах програми: 200 м. (22.08); 400 м. (49.27). Всі медалі чемпіонату здобуті спортсменами Чернігівської області, а саме одно золото та два срібла їдуть до Прилук. Бажаємо вдалого виступу нашим спортсменам й у чемпіонаті України з легкої атлетики серед чоловіків та жінок, який відбудеться вже за тиждень. Вітаємо їх тренерів: Марченка Михайла та Салівона Руслана.

(на фото - найкращі легкоатлети з Прилук на чолі з тренером Марченком М.С., Красуцька Ганна стоїть другою зліва, Поздняков Олексій – крайній праворуч)

noc-cn.org

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини