Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:21:13

У Чернігові визначено переможця ІІ туру "Олімпійського лелеченя"

16.01.2013   10:17Агенцiя

В обласному центрі Чернігівщини визначився переможець II туру Всеукраїнського спортивно-масового заходу для дітей "Олімпійське лелеченя".

"Олімпійське лелеченя"

Тридцять дві ЗОШколи І-ІІІ ступенів м. Чернігова були розділені на дві підгрупи, які перевірили свої знання, силу, спритність та командних дух у презентації, комбінованій естафеті та виконанні окремих спортивних вправ. Компетентне журі визначило по три команди, які зустрілися у фіналі міського туру змагань. Право змагатися за перемогу у міському турі вибороли: з першої підгрупи - ЗОШ № 3, 19 та 31, а з другої - ЗОШ № 24, 29 та 34.
 
Яскраво, цікаво та напружено проходила боротьба команд у фіналі. Команди знову представили свої команди (вагомо на оцінку презентації впливало використання нових ідей), перевірили свої знання з олімпійської освіти (кожна команда опрацювала по 240 питань на олімпійську тематику), позмагалися у комбінованій естафеті та перевірили свою згуртованість у грі "Артбол".

Цікаво, що практично останній кидок у грі визначив загального переможця міського туру змагань "Олімпійське лелеченя". Абсолютним чемпіоном стала команда ЗОШ № 29, друге місце(дякуючи перемозі у комбінованій естафеті) виборола команда ЗОШ № 34, а бронза дісталася - представникам ЗОШ №31. На обласному турі змагань, які пройдуть у квітні цього року, обласний центр буде представлений двома командами(переможцями двох районів міста).
 
Всі учасники фіналу були нагороджені сувенірною атрибутикою від НОК України, а переможці - спортивним інвентарем.
 
Організаторів радує те, що команди шкіл-переможців в цьому році вперше приймали участь у змаганнях і висловили свої позитивні відгуки про даний захід та бажання вже наступного року знову позмагатися із своїми суперниками - друзями.


http://noc-cn.org/news/u_chernigovi_viznacheno_peremozhcja_ii_turu_olimpijskogo_lelechenja/2013-01-15-743
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини