Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:42:34

У Прилуках відбулися "Веселі олімпійські старти"

15.01.2013   11:47Агенцiя

Продовжуються зимові канікули, а разом з ними і дитячі розваги та змагання. Так, в спортивній залі ДЮСШ міста Прилуки Прилуцьким міським осередком НОК України були організовані та проведені змагання "Веселі олімпійські старти" серед школярів 3-4 класів.

Почесною гостею на спортивному святі була легенда чернігівського спорту, перша олімпійська медалістка незалежної України, бронзова призерка Олімпійських ігор з біатлону в Ліллехаммері Валентина Адамівна Цербе-Несіна.

В змаганнях взяло участь 12 команд. Це команди загальноосвітніх навчальних шкіл та команда НВК №15. Змагання включали в себе 5 естафет: "Передай естафетну паличку", "Хокей", "Посадка картоплі", "Влучний кидок" та естафета з ракеткою та м'ячиком.

В запеклій боротьбі перемогу здобула команда гімназії № 5, на другому місці - команда ЗОШ № 2 і на третьому - команда ЗОШ №9.

На церемонії нагородження учасників, вчителів,представників та батьків привітали спеціаліст І категорії сектора по фізичній культурі і спорту управління освіти Прилуцької міської ради Руслан Борисович Мосціпан та олімпійка Валентина Адамівна Цербе-Несіна. Переможцям та призерам змагань були вручені цінні подарунки у вигляді спортивного інвентарю, а всі учасники отримали сувенірну атрибутику від НОК України.


http://noc-cn.org/news/u_prilukakh_vidbulisja_veseli_olimpijski_starti/2013-01-12-742
 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.