Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:43:17

"Фаворит": дві перемоги з Чернігова

08.01.2013   11:17Агенцiя

Для прихильників волейболу початок нового 2013 року став продовженням чоловічого чемпіонату України серед команд Суперліги. У сьомому турі лубенський СК «Фаворит» здобув дві важливі перемоги з однаковими рахунками 3:1 у Чернігові над СВК "Буревісник-ШВСМ".

Лубенському "Фавориту" випала нагода вийти на друге місце турнірної таблиці, адже в сьомому турі у Вінниці повинні зустрітися лідери – місцева команда «ВНАУ» прийматиме красноперекопську «Кримсоду». І, звичайно ж, кримчани перемогли хоча б в одній зустрічі. Але гра лідерів не відбулася в зв’язку з задіяними у молодіжному турнірі гравцями з Криму протистояння у Вінниці відкладене на не визначений час. І ще одному поєдинку в Сумах місцевий «Хімпром» помірявся силами з «Юридичною академією» (Харків). Щодо зустрічі у Чернігові, то перший поєдинок суперники розпочали на рівних і при рахунку 11:10 «Фаворит» вперше повів у партії, поступово нарощуючи відрив. І, зрештою, гості спокійно довели першу партію до перемоги – 25:19. Друга пройшла за схожим сценарієм: команди йшли, як кажуть «нога в ногу», а потім лубенці роблять солідний ривок і доводять партію до логічної перемоги – 25:17. У третій партії команда чомусь зупинилася на цифрі «8» – 12:8, 16:8… Після таких відривів у рахунках наздогнати господарів було, практично, не можливо. І «Фаворит» закономірно поступається – 16:25. У четвертій партії лубенська команда зібралася, краще зіграла на подачах, впевнено виконувала блоки і здобула перемогу 25:18. Наступного ігрового дня повторний поєдинок суперників у Чернігові пройшов за досить схожим сценарієм, як у дебютній зустрічі.  Але різницею є лише те, що гра видалася ще більш напруженою і складною, про що нагадують рахунки у партіях. І, все ж, «Фаворит» здобув заслужену другу поспіль перемогу над «Буревісником» з таким же рахунком 3:1 (25:22, 25:21, 20:25, 25:23). В іншому протистоянні зафіксовані такі результати поєдинків: «Хімпром-СумДУ» (Суми) – ВСК «Юридична академія» (Харків) 3:1 (25:20, 26:24, 21:25, 25:19) і 3:0 (31:29, 25:19, 25:22). Турнірна таблиця Суперліги на сьогодні виглядить так:

1  «Кримсода»                   10    8    2     24
2  СК «Фаворит»                12     8     4     24
3  «Хімпром-СумДУ»       12     8    4      22
4  «СДЮСШ-ВНАУ»        10     5     5     19
5. «Юридична академія»  12      4     8     12
6  «Буревісник-ШВСМ     12      4    8     10
7  «Локо-Експрес»          12     3     9     9

На завершення опису успішного для лубенців волейбольного різдвяного вояжу до Чернігова потрібно зазначити, що команду на поєдинки виводив на майданчик один з її тренерів Павло Перетятько, якому допомагав віце-президент клубу Юрій Козлов. На восьмий тур «Фаворит» очолить вже з позначкою «виконуючий обов’язки» головного тренера той же Павло Перетятько. У розташуванні колективу вже відсутній колишній наставник Сергій Соснін. Вже 11-12 січня лубенська команда зіграє важкі протистояння у Вінниці проти найзапеклішого конкурента у боротьбі за нагороди змагань місцевого «СДЮСШ-ВНАУ». Інші пари восьмого туру складуть: «Хімпром-СумДУ» - «Локо-Експрес», СВК «Буревісник-ШВСМ» - ВСК «Юридична академія».

http://www.fcvorskla.com.ua/index.php?newsid=7244

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.