Смачні рецепти вихідного дня.
Теплый салат с беконом и яйцами

Нам нужно: 50 гр бекона, немного зеленого лука, 3 яйца, салатные листья, соль, перец
Сюда также будет хороша горчичная заправка. Для нее смешайте в равных пропорциях горчицу с оливковым маслом. Добавьте немного лимонного сока.
На раскаленной сковороде в небольшом количестве растительного масла обжарьте бекон.
Взбейте яйца с солью и перцем. Бекон снимите со сковороды, вместо него влейте яйца. Жарьте, постоянно помешивая.
Положите в салатник салатные листья, добавьте зеленый лук (его так же можно добавлять при жарке яиц), яичную смесь и бекон. Перемешайте и заправьте соусом. Подавайте немедленно.
Пора к столу!
http://mariha-kitchen.livejournal.com
Останні новини Чернігівщини
Мінрозвитку оголошує відбір проєктів, фінансування яких може здійснюватися за кошти, залучені в рамках спільних з ЄІБ проєктів 11:23
Розпочато відбір проєктів, реалізація яких буде здійснюватися за рахунок «Програми відновлення України ІІІ» (Транш В) та нерозподілених залишків коштів програм «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» та «Програма з відновлення України».
Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:19
Протягом минулої доби зареєстровано 11 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 10 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.
Ультразвукова діапедевтика в практиці лікаря первинної ланки при урологічній патології 10:02
Урологічні хвороби залишаються однією з основних проблем в Україні.
Поліція Чернігівщини перекрила канал незаконного переправлення військовозобовʼязаних через державний кордон 09:37
Поліцейські припинили діяльність міжрегіональної злочинної групи, яка нелегально переправляла військовозобовʼязаних чоловіків за межі України. Вартість «послуги» сягала 6000 доларів з однієї особи. Фігурантів, причетних до організації незаконного перетину кордону, затримали та повідомили їм про підозру.