Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:35:30

Цього тижня у Чернігові стартує масове опитування гостей міста

16.11.2021   15:54Агенцiя

З 18 листопада, тобто вже з четверга цього тижня, у Чернігові стартує опитування серед гостей нашого міста.

Про це повідомляє Управління культури та туризму Чернігівської міської ради. Мета цього опитування -  більш якісна подальша робота над усім тим, що Чернігів пропонує туристам. Серед запитань в анкеті для відвідувачів міста - про їх вік, вподобання, що влаштовує і що вимагає удосконалення, скільки грошей лишають у місті і на що витрачають.

Безпосередньо опитування буде проводитися студентами Чернігівської політехніки, які спілкуватися з туристами  в інформаційному центрі, кав’ярнях, готелях та найбільш відвідуваних туристичних локаціях. Планують провести кілька сотень таких інтерв'ю. Також буде відкрита гугл-форма для дистанційного опитування і частково анкети будуть залишені у готелях та кав'ярнях. Триватиме опитування до 10 грудня.

Те, що Чернігів нарощує свою привабливість для туристів, ілюструють дані про кількість приїжджих у Чернігові за жовтень, надані компанією Київстар за результатами Big Data аналізу. Відповідно до них, у цьому місяці Чернігів відвідали 46 566 українських і 5 348 іноземних туристів.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини