Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:17:35

Гороскоп на наступний тиждень з 6 по 12 вересня

05.09.2021   09:26Агенцiя

Тиждень відмінно підходить для виконання складних справ. З будь-якої ситуації можна буде отримати вигоду.

Тиждень стартує з вдалих ідей і практичних реалізацій. Будьте готові до того, що якісь дрібниці здадуться вам дуже значними, тоді як дійсно важливі речі можуть залишитися непоміченими. До кінця тижня посилюватиметься прояв пристрасті і емоційне збудження, причому з будь-якого приводу. Також зростає чутливість.

 Овен (21.03—20.04).  Новий тиждень стане не завершенням, а початком нового шляху. Самотність вам не загрожує, багато хто хоче бути у вашiй командi.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Телець (21.04—21.05). Будьте готові до того, що у вашому житті з’явиться не зовсім звичайний друг. Ця людина змусить вас поновому подивитися на багато речей.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Близнюки (22.05—21.06). Стара дружба пройде перевірку на міцність. Людина, в якiй ви сумнівалися, прийде на допомогу саме тоді, коли потрібно. У вихiднi вас запросять на вечiрку.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Рак (22.06—23.07).
Ви опинитеся в ситуації, де збереться докупи все, що дратувало досить довгий час. Вибух емоцій не примусить себе чекати, партнери не захочуть піти на поступки.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Лев (24.07—23.08). Ви можете розраховувати на новий життєвий поворот, вдосконалення та розвиток. Зiрки обiцяють успiх тим, хто зможе відмовитися від буденності.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Діва (24.08—23.09). Своє щастя ви куватимете самі. Активність і гнучкий розум — ваші вірні союзники в кар’єрному зростанні, а чарівність та артистизм візьміть у помічники.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Терези (24.09—23.10). Ви відчуватимете за собою міцну стіну в особі близьких людей і від цього станете впевненішi в собі. Новий тиждень відкриє нові перспективи.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви чудовий стратег. Точно розрахувавши всі дії та передбачивши відповідні кроки начальства, ви ненав’язливо натякнете про пiдвищення на посадi.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Стрілець (23.11—21.12). У першій половині тижня ви активно працюватимете з колегами з інших міст або країн. Можливо, це вимагатиме більше часу і коштів, ніж ви передбачали.
 Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Козеріг (22.12—20.01). Розширення справи триває, вiдповiдно, триватимуть і складні заходи, пов’язані з ремонтом офісу та повним оновленням бізнесу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Водолій (21.01—19.02). Скористайтеся порадою друзiв, якщо не впевнені в правильності рішення перейти на іншу роботу або вкласти гроші в ризиковану справу.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Риби (20.02—20.03). У вас з’являться хороші можливості та перспективи, які потребуватимуть роботи над собою. Не виключені пропозиції, пов’язані з закордонними компаніями.
 Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Інша версія:

Від самого початку тижня внутрішня напруженість і пережиті образи не даватимуть спокою Овнам. Постарайтеся знайти час, щоб побути на самоті і розібратися в собі. Це точно піде вам на користь і відновить гармонію з навколишнім світом. Не хвилюйтеся – активне спілкування ви надолужите на вихідних.

У вівторок Тельці настільки підуть в роботу, що несподівано виявляться на узбіччі стосунків з друзями. У якийсь момент ви гостро відчуєте брак уваги оточуючих , та й в особистому житті буде повний штиль. Зверніть увагу на здоров'я, можливо, вам буде потрібна діагностика і серйозне лікування.

У четвер у Близнят з'явиться реальний шанс просунутися кар'єрними сходами . Вам прийдуть приємні новини від близьких людей, від чого настрій помітно покращиться. А ось зайве почуття справедливості може зіграти з вами недобрий жарт – пошуки правди заведуть у глухий кут, але не варто впадати у відчай.

Наступного тижня Раки будуть відкритими для отримання нової інформації і незабутніх вражень. У середу чекає непростий день з'ясування стосунків в особистому житті. Намагайтеся прислухатися до порад близьких людей , схоже, без них вам буде складно відновити гармонію у стосунках.

У Левів на майбутньому тижні відносини з людьми складатимуться напружено. Вам ніхто не може догодити, ви всім незадоволені, так що будьте готові до протидії . У п'ятницю не прагніть сподобатися оточуючим, вам все одно не повірять. А через це ви будете дратуватися ще більше.

У Діви наступної семиденки настає сприятливий період . У понеділок переговори з діловими партнерами пройдуть вдало. В особистому житті ви будете готові до приємних кардинальних змін, наприклад, до весілля. Поставтеся до цього з усією серйозністю. Не забувайте контролювати свої фінанси.

Наступного тижня Терези ризикують зіпсувати відносини, тому що погано володітимуть своїми емоціями. Це може призвести до імпульсивних і необдуманих вчинків вже з вівторка і навряд чи устаканиться до вихідних. Намагайтеся тримати себе в руках і прислухатися до чужих порад.
Гороскоп на тиждень 6-12 вересня для Скорпіона

Скорпіони наступного тижня займуться усуненням якихось непорозумінь у стосунках з колегами або близькими. Але для початку розберіться в собі – причина неприємностей криється в вас. Головне – не забувайте весь час правильно розставляти пріоритети . І поменше довіряйте сумнівним чутками.

Наступного тижня Стрільці почуватимуться комфортно в компанії близьких людей. З ними можна поділитися найпотаємнішим і розраховувати на розуміння і цінну пораду , яка вам знадобиться вже до кінця цього тижня. Дорогі покупки не завжди можуть бути вдалими, не тринькайте.

Наступний тиждень для Козорогів наповниться ентузіазмом, творчим поривом і бажанням творити . Утримаєте такий настрій якомога довше. Вам буде легше домогтися бажаного за допомогою оточуючих – прислухайтеся до їхніх порад і не відмовляйтеся від допомоги. Спірні питання четверга легко вирішаться в п'ятницю.

Від самого початку трудового тижня у Водолія з'явиться шанс непогано заробити, потягне на нові придбання і поліпшення умов життя . За великого бажання ви зможете домогтися свого. Слідкуйте за своєю репутацією і не конфліктуйте. Також не слід сперечатися з законом і затівати судові тяжби.

Рибам наступна семиденка готує не дуже приємні сюрпризи у фінансовій сфері і на роботі. У вівторок бережіть гаманець і стежте за цінними речами . Незважаючи на це, знайдіть час для своєї зовнішності – від цього залежить ваша самооцінка. Головне, не бійтеся експериментів – вони будуть вдалими.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини