Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:47:46

Гороскоп на наступний тиждень з 21 по 27 червня

21.06.2021   11:44Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 21 по 27 червня 2021 року.

Овен (21.03—20.04). Не відмовляйтеся від роботи, навіть якщо відчуваєте, що сили зникають. Постарайтеся правильно розпланувати час і беріться одразу за головне.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Телець (21.04—21.05). Кожен iз вас повинен чітко уявляти свої обов’язки й виконувати взяті на себе доручення. Уважно прислухайтеся до порад і за можливості їх виконуйте.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Близнюки (22.05—21.06). Ви від зірок чекаєте сюрпризів, забуваючи при цьому про поради астрологiв. Незабаром ви отримаєте приємнi новини.
Дні: спр. — 27; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Не варто чекати радостей чи фантастичних подарунків. Посилиться відповідальність за ту справу, якій ви служите.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Лев (24.07—23.08). Доведеться по­працювати, адже накопичилося багато роботи. Найкраща порада — використовуйте цей час для роздумів і переоцінки цінностей.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Діва (24.08—23.09). Попереду нелегкий перiод. Вашої енергії та сміливості буде недостатньо, щоб стрімко рухатися вперед. Тож радимо накопичувати силу.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Терези (24.09—23.10). Ви нарештi створите міцну сім’ю і значно поліпшите матеріальне становище. Однак не варто забувати, що  щастя навряд чи впаде з неба.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Скорпіон (24.10—22.11). Тiльки вiд вас залежить, наскільки ви будете рішучими і заповзятливими. Не сподівайтеся на чиюсь допомогу, дійте стрімко.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Стрілець (23.11—21.12). Перш ніж щось зробити, необхідно все обміркувати i зважити, щоб не прорахуватися навіть у дрібницях. Інакше не уникнути серйозних помилок.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Доля дуже прихильна до вас. Ви зумієте реалізувати свої прагнення і в результаті вас чекає підвищення по службі. Не пропустіть свій шанс.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Водолій (21.01—19.02). Якщо у вас поганий настрiй, налаштуйтеся на позитив. Навчiться контролювати емоцiї, багато залежить вiд вас самих.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Риби (20.02—20.03). Не варто буквально сприймати інформацію i впадати у відчай. Основа до сприйняття наших рекомендацій — позитивний і конструктивний підхід.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Інша версія:

ОВЕН
На роботі цього тижня постарайтеся не конфліктувати з керівництвом, краще виявіть витримку, дотримуйтеся пристойностей, це вам згодом зарахується. У вихідні можете спокійно повеселитися від душі, тільки постарайтеся при цьому все ж таки не розтратити відразу всі свої грошові запаси.

ТЕЛЕЦЬ
Вам доведеться в цей період розгрібати рутину. Буде важко, однак нагорода негайно з’явиться разом із матеріальним успіхом, що цілком імовірно. Прислухайтеся також до нової для вас інформації, але й ретельно перевіряйте її, адже, якщо вона не спотворена, ви зможете застосувати отриману інформацію в роботі.

БЛИЗНЮКИ
Будьте уважними при спілкуванні з колегами. Перш ніж прийняти важливе рішення, уважно все обміркуйте – і тоді у вас обов’язково все вийде. Вам краще не зустрічатися з керівництвом, а тим більше намагатися щось йому доводити. Вихідні краще провести за містом, це дозволить відновити витрачені сили.

РАК
Ви станете настільки сильними й оптимістичними, що перешкод для вас просто не буде існувати. Ви зметете їх зі свого шляху, навіть не звернувши на них уваги. Будьте гранично уважними з грошима і цінними паперами, тому що висока ймовірність обманів і крадіжок. У вихідні вам просто необхідний активний відпочинок.

ЛЕВ
Для вас буде важливо вміти налагоджувати контакти й підтримувати гарні стосунки з людьми. Вам почнуть надходити вельми цікаві пропозиції, пов’язані з додатковим заробітком, поставтеся до них серйозно. У вихідні  спілкування з близькими людьми подарує вам величезний заряд позитивної енергії.

ДІВА
Ви можете зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно це робити. Оточуючі будуть виявляти до вас симпатію, допомагати і підтримувати вас. Вихідні – вдалий час для розгрібання нагромадження домашньої рутини. Якщо ваші близькі чогось не розуміють, зачекайте, поки вони самі запитають у вас поради.

ТЕРЕЗИ
Ви будете перебувати в центрі уваги й подій. Ви відчуєте також приплив нових життєвих сил, у вас  з’являться відмінні ідеї. У вихідні у вас загостриться інтуїція, що дозволить успішно справлятися з усіма проблемами, які нагромадилися, у тому числі з тими, які здається вам нерозв’язними.

СКОРПІОН
Ви можете в цей період показати оточуючим справді блискучий приклад професіоналізму. Але все ж таки якомога уважніше стежте за новинами, щоб не пропустити важливої, ну просто-таки чарівної для вас інформації. У вихідні не забувайте не тільки про своїх найближчих, але й про далеких родичів.

СТРІЛЕЦЬ
Вас цілком захопить вітер змін. Він буде підштовхувати вас також до здійснень у різних сферах. Дуже важливим виявиться для вас зараз уміння зосередитися й встигнути бути на потрібному місці в потрібний час. Родичі можуть звернутися до вас із наболілою проблемою, постарайтеся їм у цьому допомогти.

КОЗЕРІГ
Удача буде зараз, як ніколи, прихильною до вас, тому багато справ нарешті щасливо завершаться на вашу користь. Не слід усе ж таки показувати оточуючим ступінь своєї вразливості, адже вашими слабкими місцями можуть запросто скористатися. Вихідні є шанс провести в комфортній розслабляючій обстановці.

ВОДОЛІЙ
Небажано обговорювати своє особисте життя навіть із найближчими друзями. Бажано не будувати грандіозних планів. Уникнути багатьох конфліктів вам допоможуть мудрість і поступливість. Старий друг допоможе зробити вам кар’єрний стрибок. Родичі можуть створити непередбачені ситуації, розв’язувати які доведеться вам.

РИБИ
Нині ви можете сміливо розкрити свої приховані здібності та яскраво виявити свою широку й талановиту натуру. Не бійтеся ризикувати! Удача буде супроводжувати вас багато в чому. Вихідні – прекрасний час для руйнування всього непотрібного і застарілого, а також для творення чогось зовсім для вас нового.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини