Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:31:12

Гороскоп на наступний тиждень з 7 по 13 червня

06.06.2021   11:48Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 7 по 13 червня 2021 року.

Овен (21.03—20.04). Продумуйте всі деталі наперед, це допоможе вчасно завершити розпочаті проєкти. Будуть моменти, коли ви зможете відчути стабільний ґрунт під ногами.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Телець (21.04—21.05). Що стосується фінансів, то головне — не приймати поспішних рішень, а діяти спокійно. Попереду цікаві зустрічі та новi враження.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Близнюки (22.05—21.06). У вас буде багато завдань, які потрібно виконати у визначений термін. Але не поспішайте вiдкривати свої плани.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Рак (22.06—23.07). Попереду переїзд, зміна обстановки i навiть роботи. Варто бути обережнішим iз фінансами, адже нових джерел прибуткiв не передбачається.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

Лев (24.07—23.08).  Перiод початку нових відносин. На горизонті з’являться відразу кілька цікавих варіантів. Будьте готові піти за покликом серця чи прислухатися до здорового глузду.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Діва (24.08—23.09). Тиждень буде успішним щодо кар’єрного та особистісного росту. Правильне рішення підкаже людина з близького оточення.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Терези (24.09—23.10). Ваш шлюб може пройти випробування на міцність. Не поспішайте рубати з плеча, душевна розмова допоможе прийти до спільного знаменника.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Скорпіон (24.10—22.11). Зiрки обiцяють багато любовних переживань і яскравих інтрижок, але виникнуть деякі складнощі у виборі супутника для постійних стосунків.
Дні: спр. — 9; неспр. —10.

Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви самотні, наберіться терпіння, скоро ви зустрінете своє кохання. Пiклуйтеся про самопочуття, тоді не буде серйозних проблем зі здоров’ям.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Козеріг (22.12—20.01). Усі іспити ви витримаєте з честю, так що час виходити на дорогу великої кар’єри. Дрібні невдачі посприяють бажанню ще міцніше утвердитися.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Водолій (21.01—19.02). Тиждень буде важким, але результати виконаної роботи просто приголомшать вас. Ви ніяк не можете підібрати ключик до заповітних дверей, просто штовхніть їх.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Риби (20.02—20.03). Вам нелегко відокремити реальність від фантазій, але доведеться. Інакше в нашому складному світі все заплутається ще більше.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Інша версія:

ОВЕН
Світла, успіхів і тепла буде чимало. Зорієнтуватися вам допоможе вчасне надходження інформації. Вона таїть у собі багато приємних сюрпризів, виконання заповітних бажань і дитячі захоплення. Але вам для цього доведеться також передбачити бажання близьких і, за можливості, їх реалізувати.

ТЕЛЕЦЬ
Проявіть належну повагу до близьких людей, а вони, в свою чергу, допоможуть вам у реалізації оригінальних ідей. Щоб ваші минулі проблеми з діловими партнерами не повторилися, необхідно витягнути уроки з минулих помилок. Почуття власної переваги може перешкодити повноцінному спілкуванню.

БЛИЗНЮКИ
Настають напружені жнива на роботі. Якщо знадобиться допомога, ви можете розраховувати на своїх друзів і близьких. Нові ділові знайомства відкриють перед вами блискучі перспективи. Але захистіть себе від непотрібних зустрічей і зайвих людей. У вихідні все ж таки присвятіть більше часу собі.

РАК
Не слід поспішати з висновками і тим більше – з рішеннями, наскільки б зрозумілою вам не здавалася ситуація. Прислухайтеся до голосу власної інтуїції, вона й підкаже правильне рішення. Постарайтеся не допускати суперечок. Ваші результати безпосередньо залежатимуть від завзятості та трудовитрат.

ЛЕВ
Ретельно аналізуйте події, що відбуваються, спираючись на життєвий досвід і логіку. Постарайтеся утриматися від відкритої критики колег. Можливий стрімкий кар’єрний зліт і перехід на нову посаду. У вихідні ваші плани можуть відрізнятися від планів ваших близьких, вірогідні певні розбіжності.

ДІВА
Проблемою цього тижня може виявитися погана підготовка до здійснення власних планів. Проявіть обережність у розмові з керівництвом, навіть якщо ситуація схиляє до відвертості, не ведіться на провокацію. Постарайтеся уникнути непорозумінь у сімейному житті, всяка дрібниця може стати надбанням гласності, будьте обачними.

ТЕРЕЗИ
Сконцентруйтеся зараз на вирішенні уже наявних проблем, але намагайтеся все ж таки  не пропустити і тих гарних перспектив, які перед вами відкриваються. Але пам’ятайте, що зайва розсудливість у жодному разі не зіпсує вам репутацію. Вихідні – вдалий час для сімейних поїздок і подорожей.

СКОРПІОН
Обставини приведуть до гармонізації стосунків із керівництвом. Небажано відхилятися від мети, якою б великою не була спокуса. У деяких ситуаціях не буде зайвим проявити тактовність  – колеги і друзі це оцінять. Постарайтеся виділити близьким людям достатньо уваги, якщо у вас залишаться на це сили.

СТРІЛЕЦЬ
На вас очікує значний кар’єрний стрибок. Будьте рішучими у своїх намірах. Вас можуть підвести або заплутати, що виявиться серйозним випробуванням для вашого самолюбства й авторитету серед колег. Вихідні присвятіть спілкуванню з родиною, більше часу виділіть дітям або іншим молодшим родичам.

КОЗЕРІГ
Вас можуть залучити в невимушені й цікаві контакти з різними людьми. Ваша інтуїція дозволить знайти корисні зв’язки навіть серед натовпу випадкових людей. Але зосередьтеся на найважливішому, тільки тоді здобудете успіх. Намагайтеся уникати конфліктних ситуацій. Не варто надміру чіплятися до близьких людей.

ВОДОЛІЙ
Намагайтеся чесно виконувати свої обов’язки. Суперечки не принесуть бажаних результатів. У стосунках із колегами варто бути щирим і самокритичним – це допоможе вашій кар’єрі. А от нестриманість та імпульсивність можуть призвести до конфліктної ситуації. Вихідні присвятіть дому і дітям.

РИБИ
Ви можете впоратися практично з будь-яким завданням. Перш ніж ви приймете серйозне рішення, постарайтеся як слід обміркувати його наслідки. Для успішної роботи вам знадобляться терпіння та незворушність. Всі справи необхідно доводити до кінця. У вихідні краще відпочити у комфортній обстановці.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини