Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:42:30

Гороскоп на наступний тиждень з 29 березня до 4 квітня

28.03.2021   12:33Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 29 березня до 4 квітня 2021 року

Овен (21.03—20.04). Свої таланти ви зможете проявити вже на початку тижня. Причому це стосується як роботи, так i розваг. Завдяки кмiтливостi вдасться уникнути багатьох неприємних ситуацiй.
Дні: спр. —29; неспр. — 30.

Телець (21.04—21.05). Не варто розраховувати, що швидкоплинні стосунки триватимуть iще довго. Вiд вас залежить, як подолати значні труднощі у взаєминах.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Близнюки (22.05—21.06). Для збереження доходів необхідно буде навчитися економити. Як кажуть, десять разiв відмiряй, а один раз вiдрiж.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.

Рак (22.06—23.07). Якщо ви збережете хорошi стосунки з колегами, то вдасться завоювати авторитет. Неабияку роль у цьому вiдiграють довгостроковi проєкти.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.

Лев (24.07—23.08). Ви звикли бути в центрі подій, миттєво реагувати на мінливий ринок й укладати найвигідніші угоди. Прибутки збiльшуватимуться, вiдповiдно, збiльшаться й витрати.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Діва (24.08—23.09). Ви вирішите вкласти гроші в нерухомiсть. На це доведеться витратити всі заощадження і навіть узяти кредит. Але дивiденди не примусять себе довго чекати.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Терези (24.09—23.10). У сiм’ї ви керуєте стосунками, тож зможете погасити будь-яку конфліктну ситуацію, не доводячи до розриву. У вихiднi ви отримаєте приємнi новини.
Дні: спр. — 29; неспр. — 1.

Скорпіон (24.10—22.11). Ви активні як у професійній сфері, так і в особистих взаєминах. Ви розриватиметеся на всіх фронтах, намагаючись допомогти всім.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Стрілець (23.11—21.12). У вас з’являться новi друзi. Однак будьте обачнішими, оскiльки поруч може з’явитися людина, яка користуватиметься вашою добротою у своїх цілях.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Козеріг (22.12—20.01). Через ревнощi у вашiй родинi часто виникатимуть скандали, шукайте будь-який компромiс. Щоб розрулити цю ситуацiю, займiться спiльною роботою.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Водолій (21.01—19.02). Коли ви нарешті зрозумієте, що сімейне щастя у ваших руках, то почнете довіряти коханій людині. На роботi на вас чекає пiдвищення на посадi.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Риби (20.02—20.03). Вам випаде нагода зустріти людину, з якою у вас однакові погляди на життя. Ця зустріч може стати доленосною. Прислухайтеся до власної iнтуїцiї.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Інша версія:

ОВЕН
Цього тижня перед вами можуть відкритися нові перспективи. Необхідно докласти максимум сил, виявити терпіння та увагу, щоб не виправдати очікувань недоброзичливців. Не варто давати поради – вам ні до чого відповідальність за інших.

ТЕЛЕЦЬ
Можливо, виникнуть непрості ситуації. Імовірна фінансова залежність від партнера або офіційної установи. Будьте готові відповісти за свої слова й виконати взяті на себе зобов’язання. Можлива багатообіцяюча розмова з начальством, що дасть шанс для реалізації нових перспективних планів.

БЛИЗНЮКИ
Для досягнення своєї мети вам залишилося докласти зовсім небагато зусиль – незабаром ваша діяльність принесе очікувані плоди. Під тиском обставин ви можете змінити власну точку зору, і нехай вас не бентежить, що комусь це принесе певні незручності.

РАК
Бажано виділити достатньо часу для вирішення безлічі проблем. Цей тиждень виявиться досить напруженим періодом через конфліктні ситуації. Можливі професійні інтриги. Вихідні краще присвятити родині й провести їх на природі.

ЛЕВ
Імовірно, у цей період ділові стосунки зненацька перейдуть в іншу площину. Остерігайтеся службових романів, адже вони можуть повністю зруйнувати вашу кар’єру. Намагайтеся діяти відповідно до ситуації.

ДІВА
Досягти успіху ви зможете тільки за допомогою своїх організаторських умінь. Щоб отримати позитивний результат, вам доведеться докласти максимум зусиль. Зате й винагорода буде достатня. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів.

ТЕРЕЗИ
У вас з’явиться реальний шанс втілити в життя всі свої плани. Постарайтеся не пропустити вдалу нагоду. Остерігайтеся дрібних хитрощів та інтриг. У вихідні бажано не братися за справи, які вимагають фізичних зусиль – м’язи можуть вас підвести.

СКОРПІОН
Настає цікавий час, багатий на різноманітні події. Роботи непочатий край. Зорі радять вам винаходити щось нове та втілювати в реальність свої ідеї. Результати прямо пропорційно залежатимуть від витрачених сил, натхнення та сумлінності.

СТРІЛЕЦЬ
Намагайтеся отримувати від життя задоволення, відкрийтеся для нових можливостей і зустрічей. Не ведіться на щедрі обіцянки, тоді ви будете в більшому виграші. Імовірне виникнення турбот, пов’язаних з проблемами друзів. У вихідні постарайтеся розібратися в близькому оточенні.

КОЗЕРІГ
Ситуація, яка виникне в цей період, вимагатиме від вас більшої активності. Це підвищить імовірність успіху як в особистих справах, так і в бізнесі. Будьте обережні, адже недоброзичливці можуть завдати шкоди вашій репутації, що негативно позначиться й на добробуті.

ВОДОЛІЙ
Підвищена продуктивність у справах і рішучість базуються на підйомі працездатності. До вас часто звертатимуться за допомогою та порадою. Справи на роботі будуть складатися успішно, якщо ви докладете хоча б мінімум зусиль.

РИБИ
Цей тиждень може виявитися сповненим спокус. Не виключено, що вас спробують обдурити, тому будьте напоготові й не потрапляйте на гачок. Бажано не брати на себе додаткових зобов’язань. У вихідні будьте розумними у витратах.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини