Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:51:19

Гороскоп на наступний тиждень з 15 по 21 березня

14.03.2021   15:12Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 15 по 21 березня 2021 року.

Овен (21.03—20.04). Інодi важко довести рідним, що ваші вимоги заслуженi. Звичайно, вас правильно зрозуміють і підуть назустріч. Та це не означає, що вам зробили велику послугу.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Телець (21.04—21.05). Якщо кохана людина почала нудьгувати, поверніть яскравість і новизну стосункам, влаштуйте вечiрку зi свiчками. Буде готовi на все заради щастя і спокою.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Близнюки (22.05—21.06). Можливо, що тиждень ознаменується кар’єрним злетом. Це позначиться не лише на пiдвищеннi посади, а й на фiнансах.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Рак (22.06—23.07). Щоб вас зрозумiли, iнодi досить одного вчасно сказаного слова. Тоді авангардні рішення прийматимуть «на ура». Це стосується ділових та особистих стосункiв.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Лев (24.07—23.08). Вірити в казку іноді корисно, але реальне життя та земні проблеми все частiше нагадують про себе. Краще мати синицю в руках, нiж журавля в небі.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Діва (24.08—23.09). Нарештi за свою роботу ви отримаєте пристойну компенсацію. На вас чекає вигідна пропозиція, від якої залежатиме ваша подальша кар’єра.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Терези (24.09—23.10). Альтруїзм може привести до того, що ви станете об’єктом підвищеної уваги. Будьте скромнiшими, не афішуйте свої перемоги на любовному фронті.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Скорпіон (24.10—22.11). Для вас важливо, якими будуть стосунки з колективом. Радимо розслабитися в приємній компанії. Не забувайте про батьків, вони не вiчнi.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Стрілець (23.11—21.12). На цьому тижнi чекайте несподiваних прибуткiв. Не варто ви­трачати їх на дрібницi, краще заощадити й зробити велику покупку.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Козеріг (22.12—20.01). Сприятливий перiод для стратегічного ривка. Коли підніметеся на сходинку, що веде до більших досягнень, не забувайте про тих, хто першим простягнув руку.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Водолій (21.01—19.02). Накопичилося багато роботи, але ви знайдете час для зустрічей iз друзями. Вам доведеться прийняти важливе рішення, у цьому допоможуть рiднi.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Риби (20.02—20.03). Не радимо вкладати гроші в сумнiвні проєкти, якi не гарантують прибутку. Попереду час здійснення бажань, неможливе стане можливим.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Інша версія:

ОВЕН
Цього тижня ваша активність підвищиться, відчуєте приплив сил. Намагайтеся в усьому уникати поспішних висновків. Займіться благоустроєм свого дому – відновлення подарує вам легкість і наснагу. Вихідні – гарний час для зустрічі з друзями.

ТЕЛЕЦЬ
Не варто лякатися несподіванок – усе завершиться благополучно. Імовірно, ви просунетеся вгору кар’єрними сходами, зможете домогтися прихильності начальства та розширити сферу своєї діяльності. Вихідні минуть у напруженій боротьбі з побутовими труднощами.

БЛИЗНЮКИ
Намагайтеся не давати обіцянок, які важко виконати, навіть якщо вам дуже захочеться допомогти. Можливі зустрічі, що відкриють перед вами нові перспективи. У вихідні побалуйте родину вишуканими стравами. Виявляючи дбайливість, ви відчуєте, що теж оточені турботою та увагою.

РАК
Тиждень виявиться надзвичайно плідним і щедрим на приємні сюрпризи. Будьте уважними до того, що ви говорите або збираєтеся сказати. Вихідні присвятіть активному спілкуванню. Не соромтеся використати дружні зв’язки для вирішення своїх проблем, це допоможе досягти успіху.

ЛЕВ
Ділові партнери можуть розкрити свої приховані мотиви. Ви будете задоволені ходом власних справ і не без підстав. До реалізації намічених планів можна, не побоюючись, залучити родичів і близьких знайомих. У вихідні уникайте безглуздої витрати сил та енергії.

ДІВА
Докладаючи мінімум зусиль, ви зможете змінити своє життя на краще. Цей період рекомендується використати для створення фундаменту для нових звершень. У вихідні не слід забувати про наведення порядку в домі. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

ТЕРЕЗИ
Сумлінною працею ви по праву завоюєте увагу та прихильність тих, хто поряд.
Можете розраховувати на підтримку однодумців і чуйність начальства, з’явиться можливість заявити про свої здібності. Відмовтеся від особистих амбіцій, це дозволить зберегти час, сили та нерви.

СКОРПІОН
Аби здійснити задумані плани, вам доведеться зробити зусилля над собою. Не підпускайте до себе лінь, інакше вам не подолати її. Постарайтеся повернутися обличчям до своїх підсвідомих страхів, почніть їх аналізувати й переборювати.

СТРІЛЕЦЬ
Якщо людина духовно розвивається, частина її поглядів на життя з часом застаріває, тому зберіться з силами, змініться. Навчіться підніматися над ситуацією. Імовірні певні зміни у вашому домі. Нарешті ви досягнете взаєморозуміння та згоди зі своїми родичами.

КОЗЕРІГ
Ваші зусилля цього тижня будуть винагороджені, а ідеї почнуть приносити чудові плоди. Бажано раціонально використовувати свої сили та дозувати навантаження на роботі. Проведіть вихідні в дружній компанії – ви не пошкодуєте про це.

ВОДОЛІЙ
З’явиться гарна можливість підвищити самооцінку, навіть недоброзичливці відзначать ваші високі ділові якості. Варто довіритися інстинкту самозбереження та інтуїції, вони допоможуть вам втілити в життя свої таємні задуми, не постраждавши при цьому.

РИБИ
Успіх супроводжуватиме вас у будь-якому починанні. Доведеться займатися не дуже цікавими справами. Очікуйте на приплив енергії та появу бажання діяти. Це допоможе вам реалізувати свої плани й задуми. У вихідні близькі люди вимагатимуть уваги.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини