Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:47:16

Гороскоп на наступний тиждень 19 - 25 жовтня 2020 року

18.10.2020   18:44Агенцiя

Астрологічно насичений тиждень. Більшість не зможуть виконати роботу у призначений строк, а поставлені зависокі вимоги та очікування щодо партнерів, викликатимуть лише роздратування, а також можуть призвести до конфліктів.

Погоджуватися на поступки у ці дні буде набагато вигідніше, ніж залишатися непохитним, це допоможе вирішити багато завдань. Напруженість протягом тижня провокує дратівливість, гру почуттів, тому в організмі можуть відбуватися психосоматичні зміни.

Овен (21.03—20.04). Ви навчитеся робити гроші з нічого, тільки не розумійте цю фразу буквально. Просто всі ваші ідеї люди почнуть сприймати як геніальні.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Телець (21.04—21.05). Більше мовчiть і не діліться планами. У вашому випадку вислiв «мовчання — золото» може спрацювати. У вихiднi вiдвiдайте батькiв.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Близнюки (22.05—21.06). Розумова праця принесе вам більше капіталів, ніж фізична робота. Тому вчіть мови, більше читайте і пробуйте себе в новій справі.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Рак (22.06—23.07). Декому з вас випаде шанс змінити професію, не пропустіть його. Вам надійдуть цікаві та вигідні пропозиції, деякі з них будуть від давніх друзів.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Лев (24.07—23.08). Друзi допоможуть розібратися в тонкощах нової справи, а вам залишиться лише одягнутися для солідності. Особисте життя також складеться непогано.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi слово «нудьга» не для вас. Любовних пригод буде море, тільки постарайтеся іноді виринати й озиратися.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Терези (24.09—23.10). Вiдвiдайте салони краси та модні магазини. Однак у низці романів не пропустіть зустріч із єдиною і довгоочікуваною половинкою.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Поки всі діють за правилами, вашi дiї не завжди зрозумiлi, але важливий результат. У компаньйони краще брати перевiрених людей.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Стрілець (23.11—21.12). На горизонті може замаячити майбутній обранець, підготуйтеся до побачення, все має бути на висоті. Рiвних вам у питаннях зваблювання не знайдеться.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваше бажання здобути владу може здійснитися. Але не забудьте, що за блискучою мішурою з найкрасивіших кабінетів і довгоногих секретарок ховається наполеглива праця.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Водолій (21.01—19.02). Вам довiрятимуть найскладніші справи на підприємстві. Але не дозволяйте сідати вам на шию, зберігайте особистий простір.
Дні: спр. — 20; неспр. — 24.
 
Риби (20.02—20.03). У вас є всі шанси для того, щоб стати акулою бізнесу. Тільки постарайтеся сильно не кусатися і боріться з конкурентами законними методами.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Інша версія:

ОВЕН
Можете сміливо братися до виконання нового проєкту, особливо якщо він обіцяє гарний прибуток. Не варто ні з ким ділитися своїми планами. А от особисте життя спробуйте обговорити з друзями. Вони можуть дати пораду. У вихідні постарайтеся знайти час для неквапливої прогулянки в гарній компанії.

ТЕЛЕЦЬ
Настає вдалий період для укладання угод і проведення важливих переговорів. Імовірні також нові враження та знайомства. Постарайтеся все ж таки реально оцінити свої можливості й не звалювати на себе непосильний обсяг роботи. В іншому разі можна просто залишитися без вихідних.

БЛИЗНЮКИ
У погоні за справедливістю постарайтеся уникати конфліктів, вона переможе, але трохи пізніше, а ви поки що побережіть власні сили. Варто також довірити прийняття важливих рішень іншим. У вихідні не рекомендується бути надто відвертим, відкладіть на майбутнє бесіди на жалісливі теми.

РАК
Ви цілком успішно зараз упораєтеся з багатьма наболілими проблемами. Головне – не падати духом. Труднощі – це лиш тимчасове явище. Вам зараз, як повітря, необхідні комфортна атмосфера і турбота близьких людей, але все залежить тільки від вас. У вихідні вибирайтеся у гості.

ЛЕВ
Ви зможете успішно реалізувати свої плани, у вашій кар’єрі зараз наступив дуже відповідальний період. Постарайтеся свої емоції контролювати, не доводіть суперечки та розбіжності в поглядах до конфліктної ситуації. У вихідні влаштуйте генеральне прибирання вдома.

ДІВА
Імовірні професійний зліт і успіх, до того ж, навіть у зовсім різних галузях. Однак знайдуться й ті, хто вам позаздрить, тому, будь ласка, намагайтеся не хвалитися зараз своїми досягненнями. Уникайте також стресових ситуацій. У вихідні займіться благоустроєм свого житла.

ТЕРЕЗИ
Професійна сфера відніме багато сил і часу. Але за це можна чекати премію та підвищення зарплатні. Не розповідайте зайвого при спілкуванні з випадковими людьми. Мають відбутися приємні зустрічі з давніми друзями. У вихідні бажано знайти час для відпочинку і спілкування.

СКОРПІОН
Ви сміливо можете розширювати свій бізнес, але для успіху вам знадобиться талант дипломата. Він буде цінуватися більше, ніж принциповість. Постарайтеся не відмовляти в допомозі близьким, будьте готові й самі її запропонувати, якщо відчуєте, що нужденний соромиться вас попросити про це.

СТРІЛЕЦЬ
Ви будете залагоджувати проблеми на роботі або при спілкуванні з близькими. Не виключено, що вам доведеться мирити родичів або друзів. Однак, перш ніж діяти, варто все ретельно продумати та підготувати. У вихідні важливо нікуди не квапитися, а просто відпочити від усіх турбот.

КОЗЕРІГ
Не варто проявляти ініціативу і занадто багато брати на себе. Вам самі усе запропонують і усе дадуть. Можна чекати також на доленосну зустріч. Треба тільки опинитися в потрібному місці в потрібний час. У вихідні виявіть активність, але не в роботі, а у відпочинку та у розвагах.

ВОДОЛІЙ
Постарайтеся виявити витримку і дипломатичність. Розбіжності з колегами повинні бути врегульовані винятково в парламентських висловах. Важливо, щоб ніхто не затаїв на вас образу. Ви можете зав’язати безліч цікавих і корисних знайомств. У вихідні було б непогано, наприклад, піти в кіно.

РИБИ
Доведеться зосередитися на справах, не відволікаючись на щось стороннє. У вас виникне чимало цікавих ідей і планів. Але вам поки зарано думати про їхню реалізацію. Та все ж ви й далі збирайте інформацію на цікаві для вас теми, адже вона вам неодмінно придасться в майбутньому.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.