Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:12:41

Гороскоп на наступний тиждень 10-16 серпня 2020 року

09.08.2020   12:57Агенцiя

З 11 до 15 серпня Уран буде у стадії стаціонарності, Марс з’єднується з Чорним Місяцем, що активізує кармічні теми, проблеми поколінь. Маючи вплив на Марс, Чорний Місяць підпорядковує особисту волю підступним спонуканням та інстинктам.

Чорний Місяць – фіктивна планета, яка показує темний бік свідомості, не відпрацьовану карму і слабкі місця психіки. Це воронка, в яку зливається енергія, тому може не залишитися сил для розвитку і руху вперед.

Справа, розпочата у цей період, не буде розвиватися за планом. Чим вище рівень духовного розвитку людини, тим легше пройде цей тиждень. Не прив’язуйтеся до матеріального, направте енергію на самопізнання, внутрішню роботу. Більшість людей зможуть усвідомити своє призначення.

 Овен (21.03—20.04). В особистому житті у вас з’являться нові перспективи. Цілком iмовірно, що прихильність завершиться створенням сім’ї.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Телець (21.04—21.05). Вам захочеться перевірити силу свого зваблювання, ви розбиватимете серця заради свого задоволення. Це призведе до самотностi.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Близнюки (22.05—21.06). Якщо ви не можете наважитися прийняти правильне рiшення, серйозно подумайте і поговоріть про проблеми зі своїм партнером.
Дні: спр. — 10; неспр. — 13.
 
Рак (22.06—23.07). Ви зустрінете людину, з якою у вас буде багато спільного. Доведеться розірвати попереднi стосунки й повністю віддатися новому почуттю.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Лев (24.07—23.08). Не хвилюйтеся, якщо ви опинилися без роботи. Незабаром вдасться знайти те, що дійсно цікаве для вас. Якщо захочете зайнятися власним бізнесом, у вас є всі шанси на успіх.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Діва (24.08—23.09). Ви зможете уникнути багатьох труднощів. У вирішенні проблем вам допоможе підтримка друзів. Зірки знову на вашому боці.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Терези (24.09—23.10). Ваш фізичний стан помітно покращиться, хронічні хвороби не турбуватимуть. Щоб гарантувати відсутність медичних проблем, утримайтеся від переїдання.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви відчуєте приплив енергії. Але будьте уважні й стежте за собою. Якщо виникнуть нездужання, з ними краще боротися негайно.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Стрілець (23.11—21.12). Вам здаватиметься, що ви заслуговуєте більшого, ніж маєте. Дивіться на життя спокійніше і простіше, немає приводів для занепокоєння.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви будете оточені безхмарним коханням. Придiлiть бiльше уваги своїй другiй половинцi, нiжнi слова будуть доречними.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Водолій (21.01—19.02). Будьте уважні та ввічливі, зневага може викликати розлад у сiм’ї. Може настати деякий спад у стосунках. Ситуацію допоможе виправити уява та фантазія.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Риби (20.02—20.03). Ви відчуєте таку любов, про яку могли тільки мріяти. Можливо, це буде відродження старого почуття або нова сторінка у вашому житті.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Інша версія:

ОВЕН

У вас зʼявиться шанс розвʼязати деякі суперечності, які турбували вас, але для цього з вашого боку буде потрібен розумний компроміс. Ви зможете взятися за реалізацію багатообіцяючих планів. Можливі дрібні неприємності, але це буде плата за відсутність великих проблем. У вихідні  постарайтеся навести лад як удома, так і в своїх думках та почуттях.

ТЕЛЕЦЬ 

Ви зможете максимально повно використати свої можливості для завершення багатьох важливих справ, а мрії втілити в реальність. Варто залучити на свій бік впливових людей, це допоможе досягти певних ділових результатів. У вихідні близькі люди можуть поводитися непослідовно, що викличе у вас здивування.

БЛИЗНЮКИ 

За бажання ви зможете здійснити ваші задуми, але будь-який ризик чи авантюра призведе до провалу або розчарувань. Із керівництвом краще не конфліктувати, тоді ваші справи будуть складатися досить успішно. Не розпорошуйтеся по дріб’язках, сконцентруйтеся на найважливіших проблемах. Вихідні повинні пройти досить романтично.

РАК 

Не варто зваблюватися своїми блискучими успіхами і досягненнями. Продовжуйте робити все, що потрібно, для досягнення чергової з намічених висот. Весь час може бути поглинутий роботою. Запасіться витривалістю, завзятістю та довірою до своєї інтуїції, тоді можна будувати грандіозні плани на найближче майбутнє. Вихідні найкраще провести з родиною і рідними.

ЛЕВ

Вас буде переповнювати енергія і все почне горіти в руках. Ідеї можуть сипатися, немов із рога достатку, що принесе вам моральне задоволення і впевненість у власних силах. Вихідні проведіть за містом у колі родини та друзів.

ДІВА

Ваші плани почнуть поступово реалізовуватися. Близька удача може виявитися примарою, що призведе до неприємностей у діловій сфері, тому зверніть свою увагу на дім та родину, тут на вас будуть очікувати щире щастя і успіх. У вихідні постарайтеся присвятити відпочинку більше часу.

ТЕРЕЗИ

Незважаючи на успішність, вам доведеться зосередитися і не дозволяти собі розслаблятися. Вам варто виявити незвичайну проникливість. Але, проаналізувавши все, ви ввійдете в плідний робочий ритм. Будьте обачнішими, є ймовірність спровокувати напругу в стосунках із колегами. Краще промовчати, так ви збережете мир у родині.

СКОРПІОН 

Ваша успішність буде залежати від енергійності в справах. Не відмовляйтеся від допомоги друзів і близьких людей, вона виявиться доречною. Уникайте розбіжностей у вихідні, відновити зламане буде непросто, краще не ризикувати.

СТРІЛЕЦЬ 

На вас можуть чекати серйозні життєві зміни. Уникайте суперечок, вони будуть недоречні як ніколи. Ситуація зажадає від вас багато сил і терпіння. У вихідні продумайте свої дії та погодьте їх із моральними принципами, тоді ви не станете предметом осуду оточуючих.

КОЗЕРІГ

Ймовірно, вам знадобиться сприяння впливових знайомих і надійних друзів. У професійних справах проявляйте ініціативу. Вам може надійти пропозиція щодо зміни роботи, що виглядатиме дуже спокусливо, але  прораховувати все як слід не буде можливості. Певні труднощі будуть підстерігати вас у вихідні в домашніх справах і в спілкуванні з дітьми.

ВОДОЛІЙ

У діловому партнерстві вам відкриється щось нове і вигідне, прийде допомога і звільнення від минулих боргів. Женіть геть непевність і сумніви, настає ваш час, коли вам дано багато чого встигнути реалізувати та втілити в життя. У вихідні виявіть особливу обережність і обачність, перш ніж діяти, зважте все і не нехтуйте порадами людей, яким можна довіряти.

РИБИ 

У роботі ви зможете багато чого домогтися. Не хапайтеся за все одразу. Постарайтеся не потрапляти на очі керівництву та іншим можливим опонентам або втримуйтеся від яких-небудь заперечень, щоб не поплатитися чим-небудь більшим, ніж перемога в суперечці. Вихідні буде доречним присвятити самому собі.
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини