Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:46:43

10 цікавих фактів про блондинок

31.05.2020   16:57Агенцiя

Хтось вважає білявих красунь легковажними, а хтось - недостатньо кмітливими.

З нагоди Міжнародного дня білявок пропонуємо цікаві факти про них.

Факт № 1

Ви знаєте, що існує Міжнародна асоціація блондинок? Існує і процвітає! Також 31 травня в деяких країнах відзначають Всесвітній день блондинок.

Факт № 2

Згідно з проведеним опитуванням, блондинки, що працюють офіціантками, заробляють більше чайових.

Факт № 3

У деяких джерелах можна знайти інформацію про те, що комарі люблять радувати своєю увагою блондинок. За статистикою, комарі кусають білявих красунь частіше, ніж темноволосих.

Факт № 4

Практично кожна дівчина одного разу фарбувалася в блондинку.

Факт № 5

Дружина Наполеона III - перша жінка, яка штучно висвітлила волосся. Перше засіб, який допомагає освітлити локони, було представлено в 1867 році на виставці в Парижі.

Факт № 6

Існує думка, що світле волосся ростуть швидше .

Факт № 7


Анекдоти про блондинок займаю третє місце за популярністю в пошукових системах. На першому місці - приколи про Вовочку, на другому - смішні історії про любов і секс. Конкуренція!

Факт № 8

У блондинки більше шансів знятися у голлівудському фільмі. Наприклад, батько світових "страшилок" Альфред Хічкок відчуває слабкість до білявим дівчатам. У кожній його картині обов'язково знімається тендітна дама зі світлим волоссям.

Факт № 9

Думка про те, що чоловіки віддають перевагу блондинкам, повна нісенітниця. При виборі партнерки представники сильної статі, як правило, орієнтуються на свій власний колір волосся.

Факт № 10


Вважається, що натуральні блондинки - вид вимираючий. За останні п'ятдесят років кількість людей з білявим волоссям скоротилося від 40% до 14%. Робимо висновок: блондинок потрібно берегти.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.