Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:39:25

Гороскоп на наступний тиждень 13 - 19 квітня 2020 року

12.04.2020   11:08Агенцiя

19 квітня – Сонце входить у знак Тельця, який керує цінностями, задоволеннями, грошима. Загострюються матеріальні потреби, люди стають сприйнятливими до краси, водночас загострюються власницькі інстинкти, виникає бажання купівлі та володіння. Розвивається тенденція до стійкості та стабільності.

Овен (21.03—20.04). Ви, як і раніше, будете імпульсивними, але якась сила почне прибирати з вашого шляху небезпечні перешкоди.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Телець (21.04—21.05). Ваше життя зміниться. Стане незвично плавним і гармонійним. Буде багато складних і навіть критичних ситуацій.
Дні: спр. — 16; неспр. — немає.
 
Близнюки (22.05—21.06). Різко загостриться почуття обережності. Але яку б форму не прийняв оберіг, він справно працюватиме.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Рак (22.06—23.07). Ви звикли до авантюр, але розумна й обачна діяльність виявиться успішною і принесе багато хорошого.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Лев (24.07—23.08). Представники цього знаку зазвичай покладаються на інтуїцію. Їхні інтелектуальні можливості збільшаться, причому за власним бажанням.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.
 
Діва (24.08—23.09). Ситуації в особистому житті можуть скластися найфантастичніші, але саме вони стануть джерелом душевної прихильності.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Терези (24.09—23.10). У вас будуть  причини чинити розумно. Найімовірнішою слід вважати любов у найширшому розумінні цього слова.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви відчуватимете якусь невпевненість. Можливо, дадуть про себе знати передумови майбутніх змін.
Днi: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Стрілець (23.11—21.12). Дехто з вас почне шукати додаткову роботу, оскільки фінансові проблеми виникають усе частіше. Ви ризикуєте стати банкрутом.
Днi: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Козеріг (22.12—20.01). Якщо ви зможете переключитися на справи, що не мають відношення до основної проблеми, то зможете домогтися успіху.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Водолій (21.01—19.02). Ті, хто постійно працював, перейдуть на новий рівень. Вони вражатимуть усіх новими успіхами.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Риби (20.02—20.03). Ви підвищите свій соціальний статус. У будь-якому випадку вдасться створити для себе стартову точку.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Інша версія:


Гороскоп для Овнів
Зміцнюється впевненість у собі, сила волі, здатність до реалізації задуманих планів. Складнощі вже не викликають похмурого настрою, життєрадісніше на все реагуєте. Легше долатимете перешкоди, а загальна поведінка визначатиметься активністю та конструктивними діями. Ви зможете енергійно взятися за справу, вирватися вперед завдяки своєму досвіду. Успіх завдяки цим старанням не змусить себе довго чекати.

Гороскоп для Тельців
У правильному вирішенні життєвих завдань допомагають логіка і відсутність поспіху. Особлива увага приділяється цінностям і ресурсам, у цей період гармоніюють інтелект і воля. Успіх чекає на тих, хто обіймає посаду, пов’язану з матеріальною відповідальністю, або має творчу професію. Сприятливий тиждень для ділових переговорів, професійних починань, фінансових угод і будь-якого посередництва, а також для особистих бесід і знайомств.

Гороскоп для Близнюків
Завдяки загостреному передчуттю багато поточних справ доведете до успішного завершення. Життєві сили та енергія допоможуть відчути фізичний потенціал та ефективність дій. Зростає підтримка співробітників і партнерів, ви зможете заслужити похвалу від керівництва, активно впливати на думку бізнес-компаньйонів. Хороший період для укладення угод і договорів, планування та реалізації нових проектів і конструктивної реорганізації старих, можливо, в онлайн-форматі.

Гороскоп для Раків
Перепади настрою, мінливість почуттів і проблеми зі здоров’ям характерні для цього періоду. Вірогідні складнощі у взаєминах із керівництвом, протистояння з підлеглими, що зашкодить вашому бізнесу і роботі. Викресліть особисті зіткнення, прояви амбіцій, зайву емоційність, і ви уникнете безлічі неприємностей. Але в будь-якому випадку, для ділової активності, вирішення важливих справ, укладення угод, договорів, початку особистого виробничого або творчого циклу, цей період не зовсім сприятливий.

Гороскоп для Левів
У цей період вам складно керувати собою, що призводить до імпульсивних і різких реакцій. Схильність до переоцінки своїх сил і можливостей, обмеження дуже складно сприймаються. Намагайтеся не висувати зависокі вимоги до навколишніх, інакше є ризик втратити їхню симпатію та повагу. Але в цей час є всі можливості для того, щоб домовитися, знайти компроміс, провести конструктивні дискусії, якщо ви будете усвідомлювати важливість чужої думки.

Гороскоп для Дів
Прагнення привернути до себе увагу сприяє зависоким вимогам до партнерів, що може нашкодити особистим і діловим взаєминам. З’являється схильність до імпульсивних дій і непотрібних витрат. Брак працьовитості може призвести до збитків, хоча і несуттєвих. Можливі виробничі сварки, непорозуміння, особливо з партнерами і співробітниками протилежної статі. Краще не давати обіцянок на цей тиждень і відкласти виконання планів.

Гороскоп для Терезів
Тиждень супроводжується нервовістю, неуважністю та дратівливістю. Для інтелектуальної праці і роботи з документами цей період досить складний. Це саме можна сказати і щодо встановлення контактів із близькими людьми. Несприятливі дні дають зіткнення через ідеї та думки, незрозуміле висловлення своїх інтересів і поглядів. Але якщо ви зможете приборкати свою раптову самовпевненість, то знайдете чимало точок дотику з діловими партнерами, компаньйонами та керівництвом.

Гороскоп для Скорпіонів
Ваша імпульсивна поведінка, необдумані вчинки та бурхливе висловлення протесту, можуть значно зашкодити у справах. Прагнення до конкуренції зростає, водночас присутнє прагнення нав’язати свою волю, утвердити свою думку й інтереси. Через що можете потрапити в немилість до керівництва, а компаньйони у бізнесі просто не зрозуміють вас. Конфліктність завадить вам під час обговорення проектів, укладення угод і договорів. Щоб уникнути неприємностей і фінансових втрат, потрібно проявити розсудливість і спокій.

Гороскоп для Стрільців
Творча активність виявлятиметься залежно від вашого духовного потенціалу щодо розроблення нових ідей, у правильному використанні таланту та отриманих знань у своїй професійній діяльності. Цей період сприятливий для ділових переговорів. Вам вдасться ефектно висловити ідеї, запровадити на роботі деякі нововведення та вдосконалення, оптимальним чином організувати застосування розумового потенціалу співробітників.

Гороскоп для Козерогів
Ваш настрій може бути серйозним і напруженим, будь-які легковажні вчинки можуть викликати роздратування. Гарний час для самоорганізації та позбавлення від всього непотрібного, для наведення ладу і дисципліни у всьому, що вас оточує – у стосунках, справах, фінансах. Сприятливі дні для купівлі – ви придбаєте лише те, що вам потрібно, не спокусившись на вмовляння реклами. Краще уникати перебування в натовпі та участі в масових заходах.

Гороскоп для Водоліїв
Творча активність і працездатність падають. У діловій сфері можливі збитки через неправильну оцінку ситуації та надмірне марнотратство. Для реалізації планів потрібні сила волі, витривалість і завзятість. З’являється несвідома потреба в соціальній активності. Це емоційний період, який може закінчитися головним болем, зривами, нервовими перенапруженням. Виникають перешкоди, конфліктні ситуації з представниками влади та керівництвом.

Гороскоп для Риб
 Присутнє відчуття безтурботності, можливо зав’яжуться романтичні знайомства, зокрема під час листуванням. Погано виконується рутинна робота, складно даються рішення звичайних проблем, вас вабить нове, цікаве, незвичайне. Можливі серйозні прорахунки, що зможуть позначитися на кар’єрі та діловій активності. Корисно орієнтуватися на майбутнє, але потрібно реально оцінювати свої шанси та можливості, щоб не дати уяві взяти гору. Варто добре подумати, перш ніж висловлюватися, бо ваша фантазія посилюється.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини