Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:14:15

Що подивитися: 12 фільмів з минулого року, які ви пропустили

29.03.2020   11:51Агенцiя

Якщо ви давно не дивилися хороших фільмів, то прийшов час надолужити згаяне. Пропонуємо ознайомитися з добіркою з 12 приголомшливих фільмів, що з’явилися в прокаті в минулому 2019 році. Це фільми, які гарантовано не залишать вас байдужими.

У минулому році режисерами з США, Великобританії, Франції, Бельгії, Швеції, Грузії та Ірландії було знято кілька гідних кінострічок. Це драми, мелодрами, комедії, документальні та біографічні фільми.

Аутсайдери (Ford v. Ferrari)

Американець Генрі Форд II вирішує поліпшити імідж своєї компанії і зайнятися випуском автомобілів Преміум класу. Після того, як спроба викупити практично банкрута Ferrari завершилася провалом, Генрі вирішує виграти гонку 24 години Ле-Мана, тим самим розправившись з конкурентами.

Але для створення відповідного автомобіля компанії потрібен автоконструктор Керрол Шелбі, який погоджується співпрацювати за умови, що його напарником стане відомий, але дуже важкий в спілкуванні гонщик Кен Майлз. В результаті два професіонали приступають до роботи і представляють світу висококласний спорткар Ford GT40.

А потім ми танцювали (And Then We Danced)

Історія професійних танцюристів. З раннього дитинства Мераб танцює зі своєю партнеркою Марі в грузинському ансамблі. Але життя хлопця кардинально змінюється, коли він знайомиться з новим артистом трупи Іраклієм і закохується в нього…

 

Прекрасна епоха (La Belle Époque)

Уявіть, ніби у вас є можливість відправитися в минуле, причому в будь-який період на ваш вибір. Які помилки ви хотіли б виправити? Існує компанія, що надає таку послугу, як відновлення будь-яких подій минулого на замовлення. Одним з клієнтів цієї фірми стає художник, який пережив кризу у відносинах зі своєю коханою. Він вирішує скористатися шансом і все змінити, він повертається в минуле в той день, коли зустрів свою любов.

Шлюбна історія (Marriage Story)

Подружжя-актори розлучаються… Чоловіка в шлюбі абсолютно все влаштовує, а дружина вважає, що втратила себе і тому забирає сина і переїжджає разом з ним з Нью-Йорка в Лос-Анджелес до матері. Там актрису чекає нове життя і нова роль в серіалі. Вона наймає професіонала зі шлюборозлучних процесів, а чоловікові теж належить зайнятися цим питанням і ще подумати над тим, як тепер розірватися між двома узбережжями, щоб працювати і бачитися з власним сином.

 

Очима собаки (The Art of Racing In The Rain)

Історія про початківця гонщика Денні і його відданого чотириногого друга – собаці Енцо. Вони обидва знають, що життя, як гонка, сповнена несподіваних поворотів, небезпечних ям, падінь і злетів. У кожного з них своя власна гонка, але обидва розуміють, що перемогти – це не обігнати суперників, а у що б то не стало повернутися на трасу після поразки і гідно пройти її, навіть якщо дорога слизька.

Аполлон-11 (Apollo 11)

Аполлон-11 – це космічний корабель, яким управляє командир Ніл Армстронг, який здійснив посадку на Місяць в 1969 році. Фільм містить рідкісні кадри, розповіді учасників та очевидців значущих подій в сфері космонавтики. Після перегляду не залишиться сумнівів, що все це реальність.

Арахісовий сокіл (The Peanut Butter Falcon)

Велика подорож починається з першого кроку, а глобальне – з польоту. Герой фільму вилетів у вікно і потрапив в новий світ, де кожен чогось потребує. Його другові терміново потрібна істотна грошова сума, головорізи женуться за головою друга, медсестра мріє про справжнє кохання. А головному герою потрібні подорожі, погоні, палаючі вогнища і трохи арахісового масла.

 

Портрет дівчини у вогні (Portrait de la jeune fille en feu)

1770 рік, дівчину-художницю наймають, щоб вона намалювала портрет Елоїзи – дочки власників величезного маєтку на узбережжі. Портрет потрібен для того, щоб відправити його нареченому цієї дівчини в Мілан, але та геть відмовляється позувати, оскільки не хоче виходити заміж за цю людину. Тому гостя була представлена ​​Елоїзі не як художниця, а як компаньйонка для прогулянок. Проводячи разом багато часу, дівчата починають зближуватися … Варто подивитися, чим закінчиться ця історія.

Абатство Даунтон (Downton Abbey)

У житті будь-якого аристократа найважливішою подією є прийом монарха в родовому гнізді. Але хтось із мешканців особняка, поки йде підготовка до церемонії і вишуканим ритуалом, готує страшний замах на короля …

Геній і безумець (The Professor and the Madman)

Події розвиваються в Англії в середині 19 століття. Джеймс Мюррей – професор з Оксфорда починає працювати над створенням першого англійського словника, а його напарником стає Вільям Майнор – пацієнт психіатричної клініки, в якій знаходяться особливо небезпечні злочинці.

Король (The King)

Події розвиваються під час Столітньої війни в Англії. Це історія про принца Уельського Хелі, який веде розгульний спосіб життя, зовсім не замислюючись над тим, що колись йому доведеться зайняти місце батька на троні. Але цей час приходить – батько Генріх IX вмирає від хвороби, молодшого брата вбивають на полі бою і Хелу доводиться надіти корону і взяти правління в свої руки. Дивно, як спритно йому вдається розібратися з усіма повстаннями і монархами, які не проявляють до нього належної поваги.

Вас не було на місці (Sorry We Missed You)

Після кризи 2008 року сім’я Тернерів намагається зводити кінці з кінцями. Еббі підробляє доглядальницею, а Ріккі на останні кошти набуває фургон, щоб почати власну справу і займатися доставкою посилкою. Але все дається їм непросто – щоб окупити франшизу чолі сім’ї доводиться працювати по 14 годин на день і ще знаходити час на виховання дітей. Чи вдасться сім’ї витримати це випробування?

 
 

Джерело

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини