Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:11:07

Гороскоп на наступний тиждень 30 березня - 5 квітня 2020 року

29.03.2020   10:50Агенцiя

5 квітня точне сполучення Юпітера та Плутона в Козерозі. Це кінець тотального контролю на користь нового миру. Люди вчаться жити з новим досвідом, з’являються можливості, завдяки серйозним змінам, починається новий цикл життя в глобальних масштабах. Змінюється структура економіки, події у великому бізнесі чи політиці, торкнуться кожної людини.

З 30 березня по 5 квітня наступає молодик. Зірки радять займатися творчістю, фіналізувати справи та взяті на себе зобов'язання. Але варто пам'ятати, що зараз може збільшитися ймовірність технічних проблем або аварійних ситуацій.

Гороскоп для Овнів
У цей період завзятість і витримка у справах будуть на висоті, як і позитивне ставлення керівництва до вас. Це допоможе успішно реалізувати справи. Можливий досить скромний, але важливий для вас професійний і матеріальний прогрес. Розвиваються перспективні взаємини з впливовими людьми і покровителями. Вдалий час для побудови планів, а також для старту масштабних проектів, укладення довгострокових договорів.

Гороскоп для Тельців
Підвищується контактність, рухливість, з’являються нові ділові зв’язки та корисні знайомства. Вам вдасться ефектно висловити ваші ідеї, запровадити в професійній діяльності деякі нововведення і вдосконалення, оптимальним чином організувати застосування інтелектуального потенціалу ваших колег. Гарний час для проведення онлайн-конференцій, вебінарів, прямих ефірів, продуктивний обмін думками, ваші нові ідеї отримують визнання. Робота з документами, можливо, принесе клопоти, але завершиться вдало.

Гороскоп для Близнюків
Заплутаність домашніх та особистих справ сприяє забудькуватості та неуважності. Будьте пильні в контактах, нових стосунках, поїздках, бо можете стати жертвою обману. Від вас може бути прихована важлива інформація. Несприятливі дні для переговорів або вирішення завдань, коли потрібно зазирнути в саму суть справи. Однак у цей період посилюється уява та підсвідомі процеси, поетичність, інтуїтивне сприйняття світу. На вас більше впливають упередження і забобони.

Гороскоп для Раків
Повсякденні контакти, листування та зустрічі в онлайн-режимі роблять вас емоційнішими. Також цьому сприяє зменшення фізичної активності, потреба виявляти стриманість, економити свої ресурси. Обговорення багатьох важливих питань, ділове спілкування сприятливе в домашній обстановці або в режимі онлайн. Хороший період для обговорення ділових перспектив та укладення угод, особливо з партнерами жіночої статі.

Гороскоп для Левів
Активна діяльність в інтернеті приносить задоволення та практичну користь. Хороші дні для реорганізації роботи та переходу в новий формат. У цей період ви зможете реалізувати багато творчих ініціатив і проектів. Відкриваються нові перспективи, займайтеся самоосвітою, вивченням нових методів і технологій, які зможете застосовувати у своїй професійній діяльності. Спілкування з дітьми і близькими людьми значно поліпшить самопочуття та відчуття значущості.

Гороскоп для ДівНе найкращий час для романтичних стосунків через взаємні докори. Будьте уважним до дієти, бо через нервозність можливі проблеми з травленням. Дратує найменша недбалість, неточність. Здатність до узагальнення слабшає, є небезпека заплутатися в дрібницях. Сприятливо вплинуть на ваш психологічний стан вдосконалення та нововведення вдома. Рішення деяких справ з друзями і колегами краще перенести в домашню обстановку або в онлайн.

Гороскоп для Терезів
Успішно вирішуються ділові питання, особливо ті, що стосуються нерухомості та сфери послуг. Ви відчуваєте внутрішню свободу, радість і впевненість у собі. Це буде ідеальний період для дружнього спілкування (соціальні мережі), кохання, шлюбу та  сімейного життя. За рахунок особистої привабливості та чарівності, ви багато можете здійснити. Ваші ідеї схильні підтримувати керівники, впливові особи та покровителі, особливо серед представників протилежної статі.

Гороскоп для Скорпіонів
Присутнє прагнення до дискусій, які схильні доводити до конфліктів. До навколишніх маєте зависокі вимоги, через що ризикуєте втратити їхню симпатію та повагу. Ваше внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких можуть бути фінансові втрати. Перенапруження, викликане збільшенням активності та емоційність, призведуть до виснаження. Особливо обережними повинні бути люди зі слабким серцем і розладами мозкового кровообігу.

Гороскоп для Стрільців
Емоційні сплески виявляються виснажливими для вашої психіки. Можуть виникати неоднозначні ситуації, пов’язані зі співробітниками та колегами. Присутні тенденції до зайвого оптимізму, фінансового марнотратства, необачних обіцянок, які ви не можете реалізувати. Виникають невдачі в справах і переговорах зі спонсорами, іноземними фірмами. Можуть виникнути конфлікти з органами правопорядку, офіційними інстанціями. Розбіжності з коханою людиною виникають через вашу схильність до марнотратства.

Гороскоп для Козерогів
Від вас вимагається залізна воля і витримка, вміння концентруватися на одній меті. Легко схоплює ідеї та пропозиції що-небудь зробити або організувати. З’являються несподівані прогресивні ідеї, які можна втілювати за допомогою інтернету. Робота вимагає великої організованості, дисципліни та усвідомлення відповідальності, що згодом дасть конкретні практичні результати. Ваша активність та обмірковані вчинки в досягненні мети, обов’язково принесуть вам задоволення.

Гороскоп для Водоліїв
Виникає потреба активно проявитися, звернути на себе увагу. Активні та наполегливі в пошуку задоволень і контактів з протилежною статтю, хоча зберегти мир в сім’ї та гармонію в стосунках, дуже непросто. Схильні втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необмірковані вчинки, ухвалювати квапливі рішення. А це загрожує сильним внутрішнім перенапруженням, як наслідок – нераціональне використання ресурсів, занепад сил, проблеми з серцем.

Гороскоп для Риб
Схильні прикрашати дійсність, бачити все в рожевому світлі, з’являється сильний потяг до задоволень, хочеться свята та розваг. Посилюються організаторські здібності та спрага до дій, швидко можете знайти спільну мову з партнерами. Хороший період для проведення вебінарів, скайп-конференцій, прямих ефірів. Взаємини з колегами та керівництвом хороші, всі хочуть подобатися одне одному, тому гарний час, щоб звернутися з проханнями та пропозиціями.

Інша версія:

Овен

Не самое простое время ожидает вас, зато в конце этого периода вы получите приятный бонус. За поддержкой сейчас лучше обращаться к семье, а не к друзьям. Некоторые планы, которые вы хотели осуществить в ближайшее время, сорвутся. Вскоре вы поймете: это к лучшему.

Телец

«Не все то золото, что блестит», - не забывайте об этом на этой неделе. Не стоит доверять людям, с которыми вы знакомы недавно, есть риск ошибиться в них. В семье возможны временные ссоры. Постарайтесь держать себя в руках и не накалять обстановку.

Близнецы

Не принимайте в спешке никаких решений и не позволяйте окружающим влиять на вас. Сейчас важно действовать с холодной головой. Период благоприятен для завершения накопившихся рутинных дел. Посвятите им будние дни, а выходные проводите в теплом семейном кругу.

Рак

Период благоприятен для самосовершенствования. Сейчас можно и нужно получать образование, открывать бизнес, начинать дела. Не бойтесь возможных финансовых проблем: удача в этом вопросе будет на вашей стороне. Вас ждет судьбоносное знакомство.

Лев

У вас, наконец, появится весеннее настроение. Заботы отступят, вопросы, которые казались неразрешимыми, решатся сами собой. Старайтесь сейчас работать в команде единомышленников, и не пожалеете об этом. В одиночестве у вас не получится добиться высоких результатов.

Дева

Сложную работу в ближайшее время лучше делегировать, иначе у вас не хватит сил. Старайтесь больше встречаться с друзьями. В семейных отношениях уступите роль главного второй половинке. У творческих людей сейчас наступит период вдохновения, воспользуйтесь им.

Весы

Никаких глобальных проектов пока начинать не стоит, так же как и строить планы на будущее. Спокойно выдохните. Период расслабленный: это время, когда нужно замедлиться и качественно отдохнуть. Если вы мечтаете завести питомца, сделайте это на этой неделе.

Скорпион

По-настоящему романтический период ожидает вас сейчас. Возлюбленный удивит инициативой и напором: смело поддавайтесь ему! На работе против вас могут строить козни. Не ввязывайтесь в разборки, оставайтесь спокойны, займитесь своими непосредственными обязанностями.

Стрелец

Энергетически мощный день ждет вас 30 марта. Назначайте важные встречи именно это число. Сложности с деньгами могут возникнуть ближе к концу недели, но все поправимо, если вы не будете тратить лишнего некоторое время. Будьте аккуратны: повышен риск получения травм.

Козерог

Семейные отношения - это то, на чем вам стоит сконцентрироваться сейчас. Взаимодействие со старшим поколением может быть непростым, напряженным. Проявите гибкость, чтобы не было конфликтов. На работе начальство оценит ваш труд: не исключено, что вы получите премию.

Водолей

Идеальный период для любых переговоров и серьезных решений. Звезды сулят вам успех в них. Важно выглядеть на высоте. Для этого можно записаться в спортзал. С некоторыми друзьями возможны недомолвки. Не накаляйте обстановку: дайте человеку время, все наладится.

Рыбы

Не каждому представителю знака удастся поймать удачу за хвост в эти дни. Будьте трудолюбивы и упорны, чтобы вас заметили. В личной жизни возможны разочарования, но звезды обнадеживают: все к лучшему! Не замыкайтесь в себе и не оставайтесь в одиночестве сейчас.

за інф. факти та інших ресурсів

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини