Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:21:17

Гороскоп на тиждень з 9 до 15 грудня

08.12.2019   16:06Агенцiя

9 грудня 2019 року Меркурій переходить у знак Стрільця – скутість, сором’язливість, невпевненість зникнуть, а з’явиться свобода спілкування. У період руху Меркурія знаком Стрільця дуже легко даються обіцянки, будуються грандіозні плани, переважають оптимістичні думки.

Люди стають поступливішими, зокрема до реклами. Також це час цікавих зустрічей і знайомств, особливо з іноземцями. Діловим людям варто використовувати цей транзит як додатковий фактор у питаннях укладення контрактів з іноземними фірмами.

Овен (21.03—20.04). Сімейне життя має свої принади, тому цiнуйте тi моменти, якi вам дарує ваша друга половинка. Будьте уважнi, не випустiть iз рук удачу.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.
 
Телець (21.04—21.05).
Найважливішою складовою вашого успіху стане здоровий спосіб життя. Геть шкідливі звички, бiльше займайтеся спортивними вправами.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Близнюки (22.05—21.06). Випадок допоможе вам розкрити прихованi таланти, а все iнше залежить вiд вас. Тиждень сприятливий для здійснення планiв.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Рак (22.06—23.07). Якщо вам захочеться чогось нового, спробуйте подивитися на своє хобi з iншого боку. Наприкiнцi тижня ви отримаєте важливi новини.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Лев (24.07—23.08). Нарештi ви закiнчили всi справи, тож не грiх i вiдпочити. Можете поїхати вiдпочити або просто влаштуйне вечiрку, на яку запросiть близьких i друзiв.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Діва (24.08—23.09). Ви вважаєте, що запорука успіху у завоюваннi висот, але не все те золото, що блищить. Уважно прислухайтеся до порад близьких
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Терези (24.09—23.10). Друзi допоможуть подолати труднощі. Щоб зробити приємне близьким, подбайте заздалегiдь про недiльний вiдпочинок.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вам запропонують ризикований проєкт, завдяки якому ви не тільки збагатитеся самі, а й виведете інших на шлях процвітання. На першому планi — стосунки з людьми.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Стрілець (23.11—21.12). Знаючи ваші організаторські здібності та почуття обов’язку, начальство доручить вам відповідальну роботу. Вашої енергії вистачить не на одне серйозне доручення.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваш бiзнес благополучно розвивається. Друзi пiдтримають вас у всiх справах. Будьте уважнi з документами, уникайте сумнiвних оборудок.

Водолій (21.01—19.02).
Підприємці займуться реорганізацією своєї справи. Можливі переїзд у новий офіс, змiна колективу i навiть робота в іншому напрямі. Прибутки гарантованi.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.
 
Риби (20.02—20.03). Хоч якi б справи ви починали, все приноситиме прибутки. У вас буде відчуття, що ви граєте в безпрограшну лотерею.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів

Прилив сил дозволить багато працювати, а також заробляти. Ваша активність прихильно впливає на навколишніх. Войовничість і бажання суперництва допомагають дати відсіч будь-кому, хто буде намагатися створити дискомфорт. Через оперативні проблеми на роботі руйнується розмірений ритм життя. Також у ці дні варто очікувати загострення питань щодо великого бізнесу, спільних фінансів, банків, корпорацій.

Гороскоп для Тельців

Ви налаштовані на ніжність і м’якість. Крім того, турбота про власну популярність принесе успіх. Сприятливий час для подорожей, змін і залагодження таємних обставин. На роботі пощастить здобути популярність серед жінок. Задоволення принесе відвідування світських заходів. У ці дні можна розраховувати на короткострокове збільшення доходів і подарунки.

Гороскоп для Близнюків

Через бажання отримати все та одразу увага розсіюється на кілька справ одночасно. Якість інтелектуальної праці постраждає через мінливий настрій, неуважність і невпевненість. У ці дні у спілкуванні з близькими варто очікувати непорозуміння. Обмежте кількість контактів, аби уникнути конфліктів і сварок.

Гороскоп для Раків

Ви стаєте чутливими, вразливими, а також ризикуєте потрапити під вплив сторонньої людини. У цей час краще приділити увагу вашій родині. Результати громадської роботи не потішать. Можна налагодити стосунки між дітьми, родичами, розвинути інтуїтивні здібності, навчитися розуміти несвідомі реакції людей. Сприятливий час для залагодження особистих справ.

Гороскоп для Левів

Підвищити популярність і затребуваність на роботі допоможуть творча активність, засвоєння нової інформації та знань. Сприятливий період для переговорів, підписання угод або творчості. Виробничі та ділові проблеми вирішаться за допомогою інтелекту, пам’яті, інтуїції та комерційної хватки.

Гороскоп для Дів

Уникайте роботи, яка вимагає педантичності. Партнери можуть порушити зобов’язання, які дали раніше, а робота буде заважати громадській діяльності та навпаки. Крім того, в цей період важко об’єктивно сприймати дійсність. Сумбурність буде заважати під час спілкування з керівництвом. Також доведеться відчути складнощі в засвоєнні нових знань.

Гороскоп для Терезів

У спілкуванні ви будете стриманими та обачними. Зосередьтеся на закріпленні зв’язків, нові знайомства виявляться марними. Бурхливих проявів кохання та пристрасних зізнань у ці дні годі й чекати – почуття, бажання й інстинкти знаходяться під суворим контролем розуму. Сміливо підписуйте договір про спільну діяльність – він обіцяє стабільність, удачу в бізнесі та прибуток.

Гороскоп для Скорпіонів

У вас буде достатньо енергії, щоб взяти на себе відповідальність, а це дозволить домогтися успіху в фінансовій діяльності. Доходи партнера або спільна власність можуть вимагати більше уваги. Завдяки винахідливості дослідження та розслідування будуть успішними. Доводиться багато та інтенсивно працювати, вирішувати питання, пов’язані зі спільним бізнесом, чужими грошима, спадщиною, податками, аліментами, кредитами.

Гороскоп для Стрільців

Продуктивна робота спровокує творчу активність та  впевненість у собі. Наполегливість у демонстрації своїх ідей та інтересів дозволяє вирішити багато питань. Приготуйтеся до контактів, невеликих поїздок у справах. З керівництвом легко знайдете спільну мову, а також зможете висловити свої міркування. Можна розраховувати на продуктивну інтелектуальну та творчу роботу. Ви відчуєте ясність думок і прилив свіжих ідей.

Гороскоп для Козерогів

Активна позиція та енергійність під час спілкування дозволяють налагодити дружні зв’язки. Крім того, вдасться реалізувати любовні бажання та змінити стосунки в родині в кращий бік. Правові, фінансові чи управлінські справи будуть залагоджуватися без жодних складнощів. Хороший період для зміцнення свого становища, зв’язків з іноземцями та далеких подорожей, а також для початку нових справ.

Гороскоп для Водоліїв

Загострена чутливість дозволяє оригінально проявити свій потенціал. Зав’язуються нетривалі романтичні взаємини. Незвичайне творче натхнення сприяє несподіваним знайомствам. Не варто викреслювати службовий роман. У цей період можна отримати несподіваний прибуток або подарунок. Хороший період для купівлі оргтехніки, модернізації виробництва та умов праці.

Гороскоп для Риб

Сприятливий період для дружнього спілкування, кохання та пошуку гармонії в сімейному житті. Крім того, будуть добре ладнатися стосунки з партнерами, укладатися офіційні союзи та договори. Саме час вирушити на шопінг за коштовними речами чи  залагоджувати громадські та фінансові справи. Можна розраховувати на невеликий прибуток  або подарунок від керівництва. Слушна нагода для візитів до офіційних інстанцій.

джерело fakty.com.ua, umoloda.kyiv.ua

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини