Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:43:37

День міста Сновськ відзначив масштабним рок-фестивалем та "Гарбузовим бумом"

12.08.2019   20:53Агенцiя

День міста Сновськ на Чернігівщині позначився проведенням найбільшого в регіоні та Північній Україні відкритого рок-фестивалю SNOV Summer Fest, фестивалем-конкурсом "Гарбузовий бум", розважальною програмою "Гарбузові посиденьки" та іншими масовими заходами.

Про це повідомили їхні організатори.
"Цей фестиваль ми проводимо з 2012 року і вважаємо його найбільшим відкритим рок-фестом Північної України, який збирає топові гурти нашої держави, зірок X-фактору, зарубіжні гурти. Цього разу в нас виступали виконавці зі Сновська, Чернігова, Києва, Шостки Сумської області, Харкова, інших міст України, а також з Ізраїлю, Швейцарії, Шотландії", - розповів головний організатор SNOV Summer Fest Констянтин Зорко.

За його словами, хедлайнерами заходу стали легендарні FliT у "золотому" складі, які ненадовго повернулися в Україну для виступу на кількох великих фестивалях, та один із найвідоміших гуртів нашої країни, добре знайомий кожному поціновувачу національної рок-культури - "Тінь Сонця".

Зорко додав, що фінансову й організаційну підтримку заходу надала Сновська міська рада, а вхід на нього традиційно був вільний.

Національно колоритною частиною святкування Дня міста стало проведення фестивалю-конкурсу підприємств, установ та організацій "Гарбузовий бум у Сновську".

Як розповіла заступниця начальника відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи Наталія Смоляк, учасники конкурсу демонстрували виставки, присвячені гарбузу, та страви з цього популярного в Україні овочу.

"Представники шкіл, лікарень, училища лісового господарства, терцентру, інших установ та організацій Сновська, а також старостати нашої громади (загалом понад 20 учасників) наготували безліч смаколиків та страв із гарбуза: млинці, кекси, тортики, каші, печені, дуже багато всього було. Все приготували з душею і любов’ю", - сказала вона.

За словами Смоляк, всі конкурсанти отримали подарунки, а головний приз поїхав до села Тур’я Сновської ОТГ.

Програма "Гарбузових посиденьок", які проходили паралельно, передбачала, зокрема, демонстрацію мод, показові виступи спортклубів та секцій, виставки-продажі, розваги для дітей.

Ще однією яскравою подією дня став парад школярів-переможців олімпіад, конкурсів та змагань "Майбутнє Сновщини". Діти крокували містом з українськими прапорами, заслуженими грамотами та медалями.

"Талантів у нас дуже багато, і нам є чим пишатися", - зауважила Смоляк.

Вона додала, що раніше такі масштабні заходи проводилися в місті лише на День Незалежності України. Цього ж разу їх уперше розділили.

На рок-фестиваль та День міста до Сновська приїхали тисячі гостей зі Сновського та сусіднього з ним районів, Чернігова, Києва, інших міст України.

https://www.ukrinform.ua/rubric-tourism/2758837-den-mista-snovsk-vidznaciv-masstabnim-rokfestivalem-ta-konkursom-garbuzovij-bum.html?fbclid=IwAR3slfN4ZtCi_tfvaMifLuaq5mQw67s1bB4aIR2zo2L7pdvTTvILA70lgIM

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини