Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:53:46

Гороскоп на наступний тиждень з 5 по 11 серпня

04.08.2019   20:22Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 5 по 11 серпня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Щоб не зiпсувати стосунки з коханою людиною, частіше йдіть на компроміси. Поступайтеся в дрібницях, ваше взаємне почуття від цього тільки виграє.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Телець (21.04—21.05). У вас з’явиться можливість поїхати у вiдпустку або вiдрядження. Саме в подорожах ви зустрінете людину, що змінить ваше життя на краще.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ні в дружбі, ні в справах, ні в любові ви не схильнi шукати простих шляхів. Найкращий шлях для вас — не найкоротший, а найвірніший і безпечний, тобто прихований від чужих очей.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Рак (22.06—23.07).
Раки — енергійнi та спритнi люди. Вони знають, чого хочуть від життя, і мають у своєму арсеналі всі інструменти для того, щоб iз часом цього домогтися.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Лев (24.07—23.08).
У компанії ви не харизматичний лідер, що кличе до невідомих обріїв, а людина, чиє слово має велику вагу і чий авторитет не викликає сумніву.
Дні: спр. — 10; неспр. —11.
 
Діва (24.08—23.09). Завдяки розсудливості і самостійності вам удаються будь-якi справи. Ви звикли грати першу скрипку, а не підлаштовуватися пiд чиїсь закони.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Терези (24.09—23.10). Практично все, за що беретеся, ви робите серйозно і ґрунтовно. Ви сповненi рішучості довести справу до кінця. При цьому зазвичай надаєте перевагу перевіренiй iнформацiї.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Будучи консерватором по натурі, ви не схвалюєте будь-які нововведення, вважаючи їх не дуже надійними. Вам до душі не одномоментнi віяння сьогодення, а все міцне та надiйне.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Стрілець (23.11—21.12). Вашi рухи розмiренi, а слова зважені й точні. Оточуючi тягнуться до вас, відчуваючи могутню внутрішню міць і дивовижну цілісність вашої самобутньої натури.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви не любите компаній, але одинаком вас не назвеш. У вас практичний розум,  ви вмієте вислухати, підтримати розмову і можете без особливих зусиль завоювати довіру співрозмовника.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви практик, не схильний витати у хмарах, а готовий методично й наполегливо домагатися свого. Поставивши перед собою мету, крокуєте до неї, незважаючи ні на які перешкоди.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Риби (20.02—20.03). Ви не вмієте економити сили і правильно організовувати працю, часто йдучи напролом. Проте вашi фантастична завзятість і працездатність здатні забезпечити посаду керівника.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Інша версія:

ОВЕН

Не варто будувати надмірно грандіозних планів, для вас буде набагато краще поки трохи перепочити і набратися сил. Ваша енергія і натиск гарантують успіх у багатьох справах. Вихідні краще присвятити пасивному відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Успішно пройдуть ділові переговори, які дозволять вам стабілізувати рівень вашого добробуту. На роботі краще не проявляти зайвої активності та ініціативи, оскільки це може породити тільки заздрість і чутки. У вихідні вам навряд чи вдасться довго всидіти на одному місці. Вам захочеться отримати все і відразу.

БЛИЗНЮКИ

Подумайте про себе коханого. У вас нагромадилося стільки важливих справ і невирішених проблем, що пора б уже зайнятися їх вирішенням. Але не намагайтеся зробити все відразу, почніть із найважливішого. У вихідні вашим основним завданням буде опинитися в потрібний час у потрібному місці.

РАК

Не дозволяйте спокусі збивати вас зі шляху істинного, пам’ятайте, що від добра добра не шукають. Ви можете стати об’єктом службової інтриги. Вас будуть підганяти дрібні, але невідкладні проблеми. Як би ви не поспішали, постарайтеся рухатися обережно, поступовими кроками. У вихідні дітям знадобляться ваша підтримка і турбота.

ЛЕВ

Гарний час для зміни роботи. постарайтеся завершувати розпочаті справи, це дозволить вам уникнути непорозумінь і неприємностей. Можлива конфліктна ситуація з грошима. Приділіть більше уваги відпочинку, постарайтеся частіше бувати за містом. Природа сприятливо вплине на ваш настрій.

ДІВА

Існує ризик надлишкової інтелектуальної активності. Стримайте політ фантазії. Можуть виникнути проблеми з пунктуальністю. В спілкуванні з ріднею необхідно набратися терпіння і постаратися уникнути конфліктів.

ТЕРЕЗИ

Сміливо втілюйте ваші задуми в життя. Але не надто поспішайте із серйозними висновками. Вам випаде чудовий шанс поглянути на себе збоку. Спробуйте об’єктивно сприймати конструктивну критику на роботі і виправити свої помилки. У вихідні інтуїція і природна шляхетність допоможуть уникнути серйозних помилок.

СКОРПІОН

Імовірна досить різка зміна діяльності. Прийміть допомогу колег, вона виявиться досить доречною. Ви відчуєте раптову зміну ритму – замість напруги прийде легкість і відкриється друге дихання. У вихідні можуть розкритися цікаві таємниці вашого давнього минулого.

СТРІЛЕЦЬ

Необачні вчинки можуть мати небажані наслідки, тому будьте уважними та обережними і на роботі, і вдома. Не втрачайте самовладання, і ви зумієте розібратися у всьому. Швидке прийняття рішень принесе несподівано позитивні результати. У вихідні близькі люди можуть зажадати пильної уваги.

КОЗЕРІГ

Ви будете більше спілкуватися з малознайомими людьми. Близькі допоможуть вам побачити сприятливі можливості. Кращою вашою прикрасою стане скромність, що дозволить уникнути промахів і недоліків у роботі. У вихідні займіть вичікувальну позицію і будьте готовими до певних компромісів, що дозволить вам прорватися вперед.

ВОДОЛІЙ

Всі досягнення мають свою цінність, але їх доведеться незабаром закріплювати і навіть відстоювати. Варто порадіти тому, що нічого раптового і непередбаченого не відбувається. У вихідні до вас можуть приїхати далекі родичі.

РИБИ

Замисливши що-небудь серйозне, не поспішайте щедро рекламувати це перед іншими. Зачекайте, поки ваш задум набуде реальних рис, і тоді успіх вам забезпечений. Постарайтеся не вередувати і не встрявати у сварки з оточенням.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.