Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:41:42

Гороскоп на наступний тиждень з 22 по 28 липня

21.07.2019   09:30Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на наступний тиждень з 22 по 28 липня 2019 року

Овен (21.03—20.04). Щоб зрушити справу з мiсця, iнодi треба докласти чимало зусиль. Тож лише вiд вас залежать ваша кар’єра i престиж.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Телець (21.04—21.05). Ідеальне життя у вашiй уявi — це спокійний плин часу в колі сім’ї й не менш спокійні трудові будні. Ви любите надiйнiсть і впевненiсть у завтрашньому дні.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Близнюки (22.05—21.06). Ви прагнете за будь-яку цiну досягти успiху. Але необхідно стати більш організованими, навчитися концентруватися на своїй цілі й набратися сил, щоб iти до неї.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.

Рак (22.06—23.07). Для вас настав період, коли можна трохи відволіктися від роботи. Все найважче ви вже пережили, тому цього тижня можете дозволити собі релакс.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Лев (24.07—23.08). Чудовий тиждень чекає Левів!  Це хороший час для активних та енергійних вчинків. Постарайтеся не переоцінити свої сили, щоб не вичерпати весь запас ентузіазму.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Діва (24.08—23.09). Можливі різкі перепади настрою; бурхливі, але скороминучі з’ясування стосунків і бажання бути в центрі подій.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10). У Терезів може прокинутися талант робити слона з будь-якої мухи. Упродовж тижня у вас щоразу виникатимуть роздратування через дрібниці. Активні вихідні підуть вам на користь.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Скорпіон (24.10—22.11). Саме на вас лежить величезна відповідальність за долі близьких і дорогих вам людей. Основне завдання — пильно спостерігати, а при необхідності допомогти словом чи ділом.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Стрілець (23.11—21.12). Не соромтеся виявляти творчість у всьому, хоч за що б ви взялися. Міняйтеся, шукайте нові шляхи для реалізації своїх ідей, будьте активні.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Вам треба активно заводити нові знайомства, їздити, шукати нову інформацію. Чим більше у вас з’явиться друзів, тим міцнішим виявиться ваше соціальне становище.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Водолій (21.01—19.02). Ви просто зобов’язанi кинути всi сили на зміцнення сім’ї. Використовуйте будь-яку можливість для спілкування з близькими, не скупіться на прояв почуттів, робіть подарунки коханим.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Риби (20.02—20.03). Вам краще побути на самотi. Це не означає, що треба повністю відійти від справ і звести до мінімуму зустрічі. Більше часу приділяйте своїй душі, розкриваючи її багатства.
Дні: спр. — 25; неспр. — 28.

Інша версія:

Овен

На цьому тижні Овнам необхідно забути про відпочинок і лінь, щоб досягти грандіозних успіхів, тому весь час потрібно буде приділити роботі. Намагайтеся не укладати угод пов’язаних з нерухомістю, щоб уникнути проблем. На вихідних Овни можуть порадувати себе шопінгом.

Телець

У Тельців складається не проста ситуація у фінансовому плані, на цьому тижні Вам краще перейти в економніший режим і у жодному випадку не брати у борг. Ви можете відчути втому, але це не надовго, через декілька днів ситуація покращає.

Близнюки

Для Близнюків цей тиждень може здатися нудним, але все у Ваших руках. Загляньте в шафу і викиньте всі старі і непотрібні речі, після чого вирушайте по магазинах, щоб відновити свій гардероб. Після цього Ви зможете обернути на себе увагу оточуючих і посмішка не сходитиме з обличчя.

Рак

На цьому тижні для Раків відкриваються нові двері, Ви можете щось кардинально поміняти в своєму житті, наприклад місце роботи. Не зациклюйтеся на старому, робіть крок вперед. А ось авіаперельоти і подорожі краще відкласти.

Лев

Левам потрібно бути уважними, на цьому тижні потрібно серйозно відноситися навіть до дрібниць, від цього і залежатиме Ваш успіх. Родичі можуть підкинути Вам проблем, але Ви з легкістю зможете зі всім розібратися, якщо не піддаватися емоціям.

Діва

Ваша неорганізованість на цьому тижні порушить всі графіки. Ви не встигатимете і спізнюватиметеся, але все одно зі всім впораєтеся і доб’єтеся бажаного успіху. На вихідних проведіть час для душі, краще всього в колі сім’ї.

Терези

На Терезів чекає не простий період, у фінансовому плані будуть проблеми, Вам необхідно докласти чималі зусилля, щоб продовжувати триматися на плаву. В кінці тижня Вас чекають новини, швидше за все вони будуть радісні.

Скорпіон

Настав час навести лад вдома, зробіть повну ревізію і позбавтеся від всього зайвого, це допоможе налагодити і душевну рівновагу. Прикладати великих зусиль до роботи зараз сенсу немає, все одно цього ніхто не оцінить.

Стрілець 

На цьому тижні Стрільців чекають нові знайомства, а також старі зв’язки поновляться, віднесіться до цього серйозніше, оскільки пізніше це буде вигідним. Також не забувайте стежити за своїм здоров’ям, щоб уникнути важких хвороб.

Козеріг

Козероги давно прагнули до позитивних змін і нарешті їх час настав. У фінансовому плані все буде стабільно і Ви зможете відчути себе упевненіше, але це не означає, що можна робити не обдумані покупки.

Водолій

Всі проблеми Водоліїв зникнуть самі по собі, Вам навіть робити нічого не потрібно. Якщо у Вас фінансові труднощі, потрібно трохи почекати, скоро Ви отримаєте винагороду за виконану роботу. Про особисте життя прагніть нікому не розповідати, щоб не попасти на заздрісників, які можуть все зіпсувати.

Риби

На цьому тижні Рибам знадобиться надзвичайне терпіння, вкрай важливо контролювати свої емоції, особливо потрібно тримати себе в руках на роботі. У другій половині тижня на Вас чекають романтичні знайомства.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини