Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:30:26

Гороскоп на наступний тиждень 8-14 липня

07.07.2019   18:34Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків Зодіаку з 8 по 14 липня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Ви пройдете оновлення самих себе. Звичайно, знайдуться ті, кому захочеться перешкодити і нашкодити вам. Остерігайтеся неправдивих обіцянок та обов’язків.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Телець (21.04—21.05). Вашiй енергії можна буде позаздрити. Прислухайтеся до прояву різних симптомів свого організму, це вбереже від багатьох проблем зі здоров’ям.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Близнюки (22.05—21.06). Не критикуйте свою половинку, не маючи для цього серйозних підстав. У вас з’явиться можливість зробити дорогу покупку або вирушити у тривалу подорож в екзотичну країну.
Дні: спр. — 14; неспр. — немає.
 
Рак (22.06—23.07).
В особистому житті вас чекають величезні зміни. Усе перевернеться з ніг на голову. Узагалi тиждень стане справжнім випробуванням.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Лев (24.07—23.08). Вам випаде можливість помандрувати. Будуть відрядження і невеликі приватні поїздки. Дехто з вас займеться навчанням і своїм професійним розвитком.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Діва (24.08—23.09). Доля відкриє перед вами нові професійні горизонти. Приймаючи важливі рішення, ретельно все зважуйте і проявляйте обачність.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Терези (24.09—23.10). Ваше самопочуття залежатиме від емоційного стану. Захистіть себе від зайвих переживань і нервових перевантажень, бiльше гуляйте на свiжому повiтрi.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Скорпіон (24.10—22.11). У вас не буде проблем зi здоров’ям, якщо ви самi собi не нашкодите. Контролюйте свій раціон, займіться спортом. Можливе загострення алергії, менше часу проводьте на сонці.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Стрілець (23.11—21.12). Не варто впадати в депресію. У професійних і кар’єрних починаннях вас супроводжуватиме приголомшливий успіх. Головне в роботі — не змішувати службу і дружбу.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Козеріг (22.12—20.01).
Ваше завзяття помiтить керівництво i достойно оцiнить його. Відкритий власний бізнес буде успішним і в майбутньому принесе пристойний прибуток.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви заводите нові знайомства з неймовірною легкістю. Але водночас по-справжньому цiнуєте домашній затишок, безпеку і щастя своєї сім’ї.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Риби (20.02—20.03). Представники цього знаку — хорошi сім’янини. Вони ніколи не йдуть на конфлікт. Їх узагалі можна назвати миротворцями, якi цінують чесних і відкритих людей.
Дні: спр. — 14; неспр. — немає.

Інша версія:

ОВЕН

Приховані проблеми стануть очевидними, а тому їх терміново треба буде вирішувати. Тим самим ви позбавите себе серйозних труднощів на майбутнє. Ви можете зіштовхнутися з наслідком своїх минулих помилок, але не варто впадати у відчай. До вихідного закінчиться смуга сварок і конфліктів, усе швидко налагодиться.

ТЕЛЕЦЬ

Не намагайтеся встигнути завершити всі заплановані роботи, тому що ви це все просто не в змозі виконати. Вас буде оточувати метушня – як на роботі, так і вдома. Можуть відновитись важливі загублені контакти і зв’язки. У вихідні не відмовляйтеся від потрібної вам допомоги друзів.

БЛИЗНЮКИ

Може надійти інформація, що вплине на вашу кар’єру. Ви будете сповнені сил і енергії, навколо все теж буде вирувати. Доведеться попрацювати фізично, на роботі трапиться аврал. Начальство цінує вас за дивовижну працездатність.

РАК

Вам знадобляться внутрішній спокій і врівноваженість. Нещадно розправляйтеся з хаосом у веденні ділових паперів, не забувайте про важливі доручення. Нова інформація збагатить вас і навчить чомусь новому, актуальному і корисному. Далекі поїздки у вихідні краще поки відкласти.

ЛЕВ

Не варто заздалегідь хвилюватися з приводу подій, що насуваються. Будьте уважні і турботливі щодо коханої людини, тому що їй бракує вашого сердечного тепла. Розвиток подій у вихідні багато в чому буде залежати від вашого погляду на проблему, не дозволяйте собі зневіритися.

ДІВА

Відпочиньте вже нарешті від роботи, вона нікуди від вас не дінеться. Спрямуйте свої сили на те, щоб спланувати роботу, даруючи радість собі, рідним і близьким. Є ймовірність надходження важливої для вас інформації, навіть із зовсім несподіваного джерела. Вихідні краще провести в колі родини.

ТЕРЕЗИ

У вас з’явиться блискучий шанс упоратися з тактичними завданнями. Не варто починати жодних відвертих розмов із ледь знайомими людьми. Не треба занадто багато говорити, бажано стежити за своїми словами. У вихідні можна успішно позбутися безглуздих висловів, що негативно впливають на переконливість вашої мови.

СКОРПІОН

На роботі чекайте на сюрпризи, які будуть не надто приємними. Вам необхідно виявити неймовірне терпіння, інакше ваші ділові партнери можуть скористатися вашою емоційністю і спровокувати конфліктну ситуацію. Випадкові зустрічі відкриють перед вами нові перспективи. У вихідні намагайтеся не нервувати з приводу нескінченних домашніх справ.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте об’єктивними в оцінюванні власних можливостей. Постарайтеся видавати якнайменше інформації про себе стороннім. На роботі і стосовно ділових партнерів поводьтеся більш стримано. Оберніть свої сили й енергію на налагодження нових ділових зв’язків. Вдома і в родині на вас очікують спокій і добробут.

КОЗЕРІГ

Настав сприятливий час для позитивних змін у житті. Відкиньте невпевненість і сумніви, починайте відстоювати свої права на всіх життєво важливих напрямках. Таємні проблеми стануть явними, що може сприяти їхньому терміновому вирішенню. У вихідні може посилитися ваш особистий вплив, а друзі або родичі попросять допомоги у важкій ситуації.

ВОДОЛІЙ

Необхідно бути уважними і обережними. Може виникнути ситуація, коли вам доведеться заново опановувати якісь знання. Не вплутуйтеся навіть у найбезневинніші авантюри. У вихідні діти здатні більше радувати вас, аніж турбувати.

РИБИ

Професійна діяльність потребуватиме пильної уваги і додаткового часу, який доведеться викроіти з особистого життя. Можливі знайомства з новими людьми і поновлення якихось колишніх зв’язків. У вихідні діти можуть зіпсувати вам настрій, але не турбуйтеся, ви порівняно легко зможете закликати їх до дисципліни.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини