Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:50:04

Гороскоп на наступний тиждень з 27 травня по 2 червня

26.05.2019   09:57Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 27 травня по 2 червня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Останнiм часом ви почуваєтеся втомленими, тож варто подбати про своє здоров’я: Вам потрібно сісти на легку дієту або записатися в спортзал.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Телець (21.04—21.05). Незабаром ви зустрінете свою половинку, сімейнi ж люди можуть очікувати поповнення або новий етап у стосунках. З’являться новi партнери по бізнесу.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.
 
Близнюки (22.05—21.06). Зiрки обіцяють високу працездатність і приплив сил. Ви будете сповнені енергії, насолоджуйтеся кожним днем і радійте життю.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.
 
Рак (22.06—23.07). Недуги відступлять, саме час почати займатися спортом. Проте дуже важливо в усьому знати міру і берегти серце.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Лев (24.07—23.08). Не виключено, що ви серйозно задумаєтеся про шлюб і з радістю пожертвуєте дорогоцінною свободою. Значно покращиться фiнансове становище.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Діва (24.08—23.09). Вам слід переглянути свій раціон і «зав’язати» з вживанням міцних напоїв. Правильне харчування допоможе не переживати за вагу і фігуру.
Дні: спр. — 2; неспр. — немає.
 
Терези (24.09—23.10). Вихідні проводьте активно й на природі. Не дозволяйте роботі повністю поглинути вас. Заняття спортом допоможуть зняти емоційну і фізичну напругу.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Попереду неминучий сплеск почуттів та емоційний підйом. Сiмейним людям треба пам’ятати, що походи «наліво» призводять до неприємностей.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Стрілець (23.11—21.12). Любов допоможе вам знайти рівновагу і почуття визначеності. Ви знайдете партнера, з яким захочете пов’язати долю.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Козеріг (22.12—20.01). Шанси зустріти велику і чисту любов як ніколи високі. Ну а ті, хто вже давно перебуває у шлюбі, зможуть зміцнити свої стосунки.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Водолій (21.01—19.02). Не довiряйте сумнiвним оборудкам, ретельно перевiряйте фiнансовi документи. Не виключені непередбачувані труднощі з законом, які можуть затягнутися.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Риби (20.02—20.03). Тиждень подарує вам багато нового, але й зажадає максимум енергії та віддачі. Не зневажайте повноцінним відпочинком, вихідні проведiть на природі.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Інша версія:

  ОВЕН

Не забувайте про розумну обережність. Маленьке безладдя піде вам тільки на користь, якщо ви спрямуєте емоції в позитивне русло. Сприятливий час для того, щоб звернутися з проханнями до начальства. У вихідні постарайтеся прийти до єдиної думки з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Ви довідаєтеся багато нового про свою роботу, постарайтеся не міняти нічого навколо, перечекайте бурю, що насувається, інакше можете просто налякати своїх колег, і на вас усі будуть дивитися скоса. У вихідні будьте лояльними до рідних і близьких.

БЛИЗНЮКИ

За бажання, ви будете сильними і непохитними, а ваша працездатність ґрунтовно підвищиться. Постарайтеся не базікати зайвого, щоб не шкодувати про це згодом. У вихідні уникайте відкритого протистояння, інакше нічим добрим це не скінчиться.

РАК

Вам необхідно все продумати і серйозно підготуватися до рішучого прориву. Постарайтеся упокорити свою гординю, прислухатися і почути вимоги керівництва, і тоді службові справи підуть на лад. У вихідні можливі розбіжності з дітьми.

ЛЕВ

Ваша активність буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Не пливти проти течії – саме така тактика може привести до найкращого результату. У вихідні будьте обережними: імовірне надходження навмисно перекрученої інформації.

ДІВА

Успіх на роботі багато в чому залежить від вашої рішучості і організаторських здатностей. Постарайтеся уникнути неприємної розмови з начальством. Крім роботи, не забувайте про дім і накопичення побутових проблем. Бажано більше часу і уваги приділяти дітям.

ТЕРЕЗИ

Можливі дрібні неприємності на роботі, які не варто приймати занадто близько до серця. Ви з легкістю впораєтеся із будь-яким складним завданням, якщо не станете відволікатися на дрібниці. У вихідні багато з ваших знайомих побажають провести з вами час.

СКОРПІОН

Вам у жодному разі не слід сидіти склавши руки. Необхідно виявити обережність і уважність під час виконання будь-якої справи. Ви будете цілком здатні зробити чудове відкриття. Постарайтеся не перенапружуватися на роботі, інакше накопичену втому можете вилити на родичів або друзів, а це зайве.

СТРІЛЕЦЬ

Не приймайте швидких рішень. Можуть виникнути напружені стосунки в діловій сфері. З одного боку, вам варто побоюватися обману, а з іншого боку – конфліктів із начальством і колегами. Вихідні будуть наповнені несподіванками і неприємними сюрпризами, вам знадобиться максимум уваги.

КОЗЕРІГ

Багато життєвих питань буде вирішуватися спокійно і без напруги. Атмосфера навколо гармонійна і принесе вам заспокоєння. Необхідно ретельно перевіряти інформацію, щоб уникнути помилок і перекручень. Можете розраховувати на допомогу і підтримку друзів. У вихідні звільніть час для відпочинку і розваг. Збагатіть себе новими враженнями і емоціями.

ВОДОЛІЙ

Використайте свою комунікабельність та інтуїцію, довіряйте своєму чуттю. Перш ніж що-небудь робити, необхідно все продумати до дрібниць. Родичам може знадобитися ваша допомога, візьміть на себе посильне навантаження. У вихідні бажано відпочити на тлі зелені, спілкування зі світом природи допоможе заповнити розтрачену енергію.

РИБИ

Імовірні професійний зліт і успіх. Багато наболілих проблем на роботі вирішаться спокійно. Опирайтеся на свій досвід, здатність прорахувати події і прийняти стратегічно правильне рішення, бо імпровізації виявляться приреченими на провал. У вихідні буде вдалим рішення зайнятися облаштуванням свого житла.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини