Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:41:29

Гороскоп на наступний тиждень з 13 по 19 травня

12.05.2019   09:56Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 13 по 19 травня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Вам щастить майже в усьому. Не пропустіть такий шанс і заздалегідь плануйте свої справи. Знайдіть час і для себе, повноцінно відпочивайте та правильно харчуйтеся.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Телець (21.04—21.05). Тиждень обіцяє приємні знайомства, але вони будуть короткими і несерйозними. Тому вам варто сконцентруватися на кар’єрі. Можливi зустрiчi з впливовими людьми.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Близнюки (22.05—21.06). Не бійтеся доносити свої креативні ідеї начальству, якщо триматимете їх при собі, вас ніхто не помітить. Муза сприятиме творчим людям: творіть i покажіть, на що ви здатні.
Дні: спр. — 18; неспр. — немає.
 
Рак (22.06—23.07). З фінансами буде складно, вам варто економити і записувати великі розрахунки, щоб не потрапити в халепу. Що стосується здоров’я, то воно буде нестабільним, ваші енергетичні рівні коливатимуться.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Лев (24.07—23.08). Вам варто подружитися з колегами, щоб знайти спiльникiв у будь-якій нелегкій справі. Запросіть їх провести з вами вихідні — це кращий спосіб зміцнити мости в майбутньому спілкуванні.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Діва (24.08—23.09). Доведеться iнакше поглянути на свої стосунки. Ви звикли до безтурботних і спонтанних відносин, але час замислитися про серйозного та надійного обранця.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Терези (24.09—23.10). Ваше життя набере серйозних обертів. Якщо раптом стане нудно, ви завжди можете зробити щось феєричне, що надовго запам’ятається, не спустошивши при цьому гаманець.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Сім’я для вас буде на першому місці. Що ж стосується кар’єри, варто вiдповiдальнiше ставитися до своєї роботи. Ймовірно, вас чекає зміна діяльності.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Стрілець (23.11—21.12). Вірогідні значні фінансові надходження, але пам’ятайте про економію. Радимо зайнятися благодійністю або записатися у волонтерську оргнізацію.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Козеріг (22.12—20.01). На вас тиснутимуть близькі люди, вимагаючи рішучих дій. Це може стосуватися як роботи, так і особистого життя. Наберіться терпіння i спробуйте поставити все і всіх на свої місця.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Водолій (21.01—19.02). Ймовірно, не обійдеться без жертв, але справа того варта. Не бійтеся отримувати задоволення, коли знаєте, що можете це собi дозволити.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Риби (20.02—20.03). Ви порозумiєтеся з колегами, з якими раніше не могли знайти навіть спільну мову. У фінансах варто бути обачнішими: здорова економія ще нікому не завадила.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Інша версія:

 
ОВЕН

Настає час плідної, але водночас монотонної роботи. Тож доведеться виявити терпіння та вміння йти до своєї мети, не зважати на труднощі. І ваші зусилля неодмінно дадуть результат, хоча й віднімуть багато сил. У вихідні потрібно обов’язково виспатися.

ТЕЛЕЦЬ

Удача буде прихильною до вас, справи щасливо завершаться на вашу користь. Не уникайте спілкування, тому що будь-які контакти зараз сприятливі. Є шанс провести час у незвичайній обстановці, познайомитися з цікавими людьми. У вихідні господарські клопоти вже й набриднуть, але вони необхідні.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не будувати грандіозних планів. Удача буде супроводжувати в малих справах. Ви можете усунути непорозуміння у стосунках із начальством. Зосередженість і пунктуальність дозволять уникнути випадкових помилок. У вихідні на вас чекає приємний сюрприз від близької людини.

РАК

Не варто переоцінювати власні сили. Це той випадок, коли краще не робити нічого, ніж загальмувати посередині. Дослухайтеся до порад колег. Вам терміново доведеться прийняти ряд негайних рішень. У вихідні не варто планувати серйозних справ, а от домовитися про зустріч із друзями не буде зайвим.

ЛЕВ

Настав час згадати про себе, коханого. Наступає сприятливий період для реалізації планів і задумів. Однак постарайтеся залишатися реалістом і не переоцінювати свої сили та можливості. Краще триматися якнайдалі від начальства, ближче до колег. У вихідні важлива інформація дозволить вам досягти бажаних результатів.

ДІВА

Ідеї варто відразу ж випробувати на практиці. А от у авантюри краще не встрявати, в інтригах брати участь теж не варто – вони можуть обернутися проти вас. Не шукайте стандартних рішень. Оригінальність мислення дозволить легко впоратися з проблемами, що виникатимуть.

ТЕРЕЗИ

Настає досить сприятливий період, і навіть мінімальні зусилля здатні принести істотні результати – і у справах, і в особистій сфері. У вихідні вам доведеться розбиратися з проблемами друзів. Втім, вам буде приємно відчути, що ви потрібні і можете допомогти.

СКОРПІОН

Ви опинитеся в епіцентрі подій, і будете затребувані всюди – як на роботі, так і вдома. Якщо життя все-таки здасться вам нудним, і ви захочете створити собі непередбачувані проблеми, дайте волю своєму авантюризму. У вихідні можливі сварки з близькими людьми, тому краще проведіть вільний час на самоті.

СТРІЛЕЦЬ

Настає час, сповнений різноманітними подіями, метушливий та непередбачуваний. Відкладіть серйозні справи на потім, а поки займіться творчістю і вирішенням особистих проблем. Бажано не розповідати про себе зайвого стороннім, якщо не хочете дати привід для інтриг і пліток. У вихідні рекомендується будувати конкретні плани на найближче майбутнє.

КОЗЕРІГ

Спробуйте чітко з’ясувати, чи влаштовує вас та роль, яку ви зараз виконуєте? Якщо ні, то ви досить легко зможете від неї відмовитися. Озирніться навкруги, без ілюзій погляньте на своє життя, тому що настав момент конструктивних змін. У вихідні приємні враження подарує поїздка за місто.

ВОДОЛІЙ

На роботі краще бути непомітним і не привертати до себе уваги, але можна розраховувати на похвалу від начальства і на премію. Поринаючи в проблеми на роботі, не забувайте про свій дім. У вихідні постарайтеся приділити більше часу та уваги близьким людям.

РИБИ

Ретельно розподіляйте навантаження, щоб устигнути впоратися з усіма справами, а їх буде чимало. Бажано уникати суєти. Постарайтеся поводитися з усіма уважно і тактовно. Однак не втягуйтеся до виру чужих проблем. У вихідні вдалими будуть поїздки в гості та далекі подорожі.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини