Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:50:20

Гороскоп на наступний тиждень з 6 по 12 травня

05.05.2019   14:12Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 6 по 12 травня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Є невеликий підводний камінь, на який варто звернути увагу. Це вашi емоції, намагайтеся стримуватися. У декого з вас вiдбудеться доленосне знайомство. Ті хто в парі, переживатимуть як злети, так і падіння у своїх стосунках.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Телець (21.04—21.05). З настанням тепла значно збiльшиться домашнiх справ. Тож запасiться терпiнням, оскiльки починяється садово-городня епопея. На свята вiдвiдайте близьких i батькiв.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Близнюки (22.05—21.06). Зiрки обiцяють стабільність. Ви легко можете витрачатися на дрібницi, ні в чому собі не відмовляючи. Багатьом представникам цього знака вдасться знайти додатковий заробіток.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Рак (22.06—23.07). Варто направити свою енергію для занять спортом і фізичними вправами. Обмежте себе в їжi, якщо це зробити складно, перемикайтеся на улюблене хобі, зустрічайтеся частіше з друзями та близькими.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.
 
Лев (24.07—23.08). Щоб домогтися успіху, потрібно йти напролом! Тільки так вас чекатиме тріумф у кар’єрі й суспільному життi. Але це не означає, що потрібно поспішати: робіть продумані кроки, не залишаючи своєї комфортної зони.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Діва (24.08—23.09).
Варто спробувати щось нове, наприклад зареєструватися на сайті знайомств і зустріти там свою половинку. У декого з вас можливi бурхливі курортні романи, які можуть закінчитися серйозними стосунками.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Терези (24.09—23.10). Зірки нагадують про мудрість і вміння слухати: розташовуйте до себе партнерiв, iдіть на компроміси — зайві сварки нікому не потрібні. Працювати доведеться значно бiльше, за це ви отримаєте гідну винагороду.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Пам’ятайте, що шанс до успіху — це комфортні стосунки з начальством і колегами, поважайте їхню думку. Що стосується грошей, то варто економити, оскiльки фінансової допомоги годi чекати.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Стрілець (23.11—21.12). Звернiть увагу на потреби близьких людей, iмовірно, вам із ними буде важко знайти спільну мову. Не провокуйте оточуючих на скандали, краще випустити пар iнакше, наприклад, послухати улюблену музику.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви нетерплячі натури і це призводить до того, що вам хочеться знати все і відразу. Не поспішайте, покажіть найкращі якостi, адже їх у вас багато. В особистих стосунках буде складно зробити вибір.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Водолій (21.01—19.02).
Вас чекають завдання від начальства, які буде дуже важко виконати. Тут головне не здаватися, пам’ятайте, що це допоможе піднятися вам по кар’єрних сходах і збільшити фінанси. З’явиться шанс вдало вкласти капітали.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Риби (20.02—20.03). Можливi бурхливі романи і не менш бурхливі з’ясування стосунків. Щоб зробити правильний вибiр, прислухайтеся до власного серця. Не турбуйтеся про минуле, зосередьтеся і живіть нинішніми відносинами.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Інша версія:

ОВЕН

Бажано не йти на повідку людей, озброєних божевільними ідеями, і тим більше – вплутуватися в їхні авантюри. Гарні результати дасть спільна творчість, але не варто проводити багато часу в гучній компанії. Вихідні бажано провести з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Вас обов’язково відвідає осяяння, ваше завдання – не пропустити його візит, тоді на вас буде чекати удача в справах. Вам варто навчитися стримуватися, коли з’являється пекуче бажання оцінити вчинки інших людей. Прекрасний час для кар’єрного зростання. У вихідні ви можете втратити спокій і сон.

БЛИЗНЮКИ

Має бути багато роботи, але не завжди цікавої. Доля дасть вам шанс вирішити нагромадження проблем, у тому числі і матеріальних. На роботі можлива справедлива критика на вашу адресу. Нехай не лякає рутина, вона не займе багато часу. Постарайтеся у вихідні не стати джерелом конфлікту серед близьких людей.

РАК

Намагайтеся розвантажити себе від зайвих справ, особливо від чужих. Не опускайте рук – у вас усе вийде, але потрібно більше зусиль. У вихідні намагайтеся в усьому тримати міру, інакше бажання як слід відпочити після важкого тижня може вам нашкодити.

ЛЕВ

Ви зараз на порозі великих змін. Настає серйозний і відповідальний тиждень. Багато чого може вас дратувати і виводити із себе, подолати емоції виявиться непросто. Постарайтеся, щоб від прояву ваших почуттів не постраждали оточуючі. У вихідні не варто наполягати на своїй правоті.

ДІВА

Вам необхідно напружено працювати, щоб домогтися максимального успіху, при цьому не засуджуються сміливість і натиск. Успіху буде сприяти допомога друзів і знайомих, не пропустіть сприятливих можливостей. У вихідні все, що ви зробите, обіцяє вам удачу в майбутньому.

ТЕРЕЗИ

Зайва вразливість і запізнення можуть стати причиною неприємних ситуацій, які ви самі створите. Перш ніж що-небудь змінювати у своєму житті, зважте усі за і проти. У вихідні в дітей можуть виникнути певні проблеми, їм знадобиться ваша допомога, не списуйте це на прості вибрики, постарайтеся вникнути в суть проблем.

СКОРПІОН

Запорука вашого успіху – не втрачати оптимізму і вміти зберігати рівновагу за будь-яких обставин. Початок тижня буде присвячений якимсь турботам і зясуванню непорозумінь. Ви можете відчути себе трохи осторонь від важливих і цікавих подій. Прояв ініціативи досить благотворно позначиться на вашій здатності домагатися свого.

СТРІЛЕЦЬ

Імовірно, вам доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Ви можете одержати приємну звістку, правильно витлумачивши яку, значно поліпшите своє фінансове становище. У своїй діяльності не бійтеся новизни, тому що зміни обернуться для вас благом.

КОЗЕРІГ

Вам є чим пишатися, однак не варто цим спокушатися: своїми блискучими успіхами ви ще не заслужили беззастережного загального визнання на все життя, що залишилося. Прагнучи до успіху, запасіться витривалістю, завзятістю і довірою до своєї інтуїції. Емоції цих днів, яскраві і глибокі, зажадають виходу. У вихідні не бажано починати нічого нового.

ВОДОЛІЙ

Життя продовжує бити ключем – і тільки від вас залежить, яким саме і по якому місцю. Якщо ви зможете керувати ситуацією, то за ці кілька днів ви зможете звернути гори. Постарайтеся стримати амбіції, і уникайте конфліктів із начальством. У вихідні відвідайте старих добрих друзів.

РИБИ

Ви цілком здатні розгребти накопичені на роботі справи, хоча для цього і доведеться попрацювати надурочно, але така ситуація позитивно позначиться на вашому фінансовому становищі. До домашніх турбот бажано поставитися з максимальною відповідальністю, це дозволить вам спокійно відпочити у вихідні.

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини