Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:42:16

Гороскоп на наступний тиждень з 22 по 28 квітня

21.04.2019   14:05Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 22 по 28 квітня 2019 року.

 Овен (21.03—20.04). Несподiвано ви отримаєте хорошу прибавку до зарплати. Якщо вам набридло сидіти в задушливому офісі, то відкривайте свою справу, займайтеся чим завгодно, лише б заняття було до душі.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Телець (21.04—21.05). Звернiть увагу на власне здоров’я. Більше відпочивайте і не забувайте про повноцінний сон. А ваш організм тільки зрадіє фізичним вправам і систематичним тренуванням.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви будете сповненi енергії й відчуватимете, що гори можете зрушити. Але не поспішайте бездумно витрачати цю енергію, використовуйте її раціонально і тільки на великі справи.
Дні: спр. — 25; неспр. — 28.
 
Рак (22.06—23.07). Настає ідеальний час, щоб виділитися з натовпу і здивувати начальника і навіть своїх друзів. Неважливо, які пріоритети ви розставите, але вам щаститиме як у кар’єрі, так i в коханнi.
Дні: спр. — 22; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08). Не бійтеся будувати плани на майбутнє, тим більше ніхто не зупинить вас, коли ви дійсно цього захочете. Щоб змінити своє життя, доведеться вийти зі звичної зони комфорту.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Діва (24.08—23.09). Ви зустрінете нових людей, які покажуть вам нові й цікаві речі. Хто знає, може, це наштовхне вас знайти нове хобі або стане натхненням для відкриття нових горизонтів.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Терези (24.09—23.10). Варто бути більш ощадливими й не витрачатися на примхи: ваші придбання повинні бути обдуманими і, врештi-решт, потрібними. Ймовірні грошові надходження, але економiя ще нікому не завадила.
Дні: спр. — 27; неспр. — немає.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Попереду невеликі зміни, але це не означає, що період буде невдалим. Доля підкине вам нерозв’язні завдання, але ви повинні йти напролом і бути впевненими у своїх силах.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Стрілець (23.11—21.12). Спробуйте зменшити рівень стресу на свій організм, наскільки це можливо. Це збереже ваш психічний і фізичний стан здоров’я. Будьте більш оптимістичними.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви мрiєте про стабільність. Але ви повинні контролювати всі свої витрати й укладати тільки ті угоди, в яких упевнені на всі сто. Плануйте все заздалегідь — це допоможе уникнути зайвих витрат.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас буде багато цікавих подій, які швидко змінюватимуться. Намагайтеся сприймати те, що відбувається, спокійно, не намагайтеся зробити більше, ніж зможете подужати. Багатьох чекають бурхливі зміни в особистому житті.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Риби (20.02—20.03). Не бійтеся спробувати щось нове і побачите, як доля піднесе вам несподіваний подарунок. Що стосується роботи, то кар’єра вийде на перший план.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Інша версія:

ОВЕН

Друзі підтримають і допоможуть вам у складній ситуації. Не варто пред’являти претензій або вимог до начальства, це може призвести до конфліктної ситуації. Ймовірні знайомства з цікавими і впливовими людьми, не пропустіть свого шансу, використайте цю можливість. Вихідні постарайтеся присвятити відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Вам буде потрібне вміння розслаблятися і не звертати увагу на подразники, особливо – дрібні. Можливі несподіванки і сюрпризи, підготуйте свою інтуїцію до необхідності адекватно реагувати на все, що відбувається. Намагайтеся цуратися недоброзичливців і не казати зайвого.

БЛИЗНЮКИ

З’явиться реальна можливість для корекції долі, привнесення до неї чогось нового, незвичайного. Довіртеся голосу своєї інтуїції, і вона вас не підведе. Постарайтеся не зв’язувати себе зайвими обіцянками, будьте обачнішими, щоб уникнути непорозумінь. У вихідні займіться повсякденними справами.

РАК

Стан справ на роботі буде демонструвати перспективи кар’єрного зростання. Небажано виказувати перед оточуючими знервованість і дратівливість. У вихідні вас можуть розчарувати взаємини зі своїм оточенням.

ЛЕВ

Знадобляться такі якості, як уважність, послідовність і розважливість. Постарайтеся менше сперечатися з начальством. Вам доведеться допомогти колегам. Намагайтеся стримати свої амбіції. У вихідні є ймовірність накоїти безліч дурниць, будьте обережнішими.

ДІВА

Будьте обачними – у гонитві за вигодою можна пропустити пропозицію довгострокового і перспективного контракту. Перед вами можуть відкритися блискучі можливості, сприятливий час для кар’єрних стрибків. У вихідні може початися один із найбільш романтичних періодів, насолоджуйтеся гармонійною атмосферою.

ТЕРЕЗИ

Вам краще переосмислити накопичений досвід. У діловій сфері ситуація буде складатися не занадто вдало, однак на допомогу прийде вірний друг, що підкаже, як знайти вихід із важкого становища. У вихідні постарайтеся не залишатися на самоті.

СКОРПІОН

Ваші минулі досягнення – це досить похвально, але варто рухатися вперед. Не дозволяйте втягувати себе в конфліктну ситуацію. Згадайте про своїх родичів, зараз непоганий час для примирення і поновлення стосунків. У вихідні приємні події потішать вашу гордість.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно бути зібраними і сконцентруватися перед вирішальним стрибком. Обережно обходьте потенційно небезпечні місця, намагайтеся не привертати до себе зайвої уваги. Тримайте всі справи під контролем, і тоді ситуація буде на вашу користь. Приділяйте більше уваги дітям.

КОЗЕРІГ

Ловіть удачу. Ви можете почути чимало компліментів на свою адресу, багато хто буде переконувати вас у тому, що ви – чудова особистість. Не жалійте часу на спілкування і переміщення, усе буде складатися відмінно. Можливі розбіжності у взаєминах із дітьми, виявіть терпіння і постарайтеся почути їхню думку і зрозуміти.

ВОДОЛІЙ

Ви здатні легко обеззброїти критично налаштованих людей. Відкиньте непотрібні сумніви, інакше на внутрішню боротьбу ви витратите занадто багато зусиль. Уникайте непорозумінь на роботі і в особистих стосунках, у всьому потрібні точність і визначеність. У вихідні постарайтеся не вестися на емоційні провокації.

РИБИ

Чим діяльнішими ви будете, тим плодотворнішими виявляться результати. Підтримка однодумців вам гарантована. Тільки з начальством краще контактувати якомога менше, час для цього ще не настав. Намагайтеся нікого не скривдити. У вихідні у стосунках із близькими можуть виникнути проблеми.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини