Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 21:13:05

Гороскоп на наступний тиждень з 1 по 7 квітня

30.03.2019   16:46Агенцiя

Не можна заводити інтрижки та потрібно стежити за здоров'ям: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

 Овен (21.03—20.04). Тиждень буде багатий на часті поїздки та ділові відрядження. Ваші дипломатичні таланти побачать потрібні люди — чекайте вигідних пропозицій щодо співпраці.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Телець (21.04—21.05). Не сумнівайтеся у своїх силах, навіть якщо доведеться працювати в новій галузі, просто вивчіть відповідну літературу і трохи попрактикуйтесь.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви смiливо можете планувати важливі зустрічі та переговори. Завдяки дiловим якостям вдасться вмовити недовірливого партнера, і він підпише будь-який контракт.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Рак (22.06—23.07). Перевірте, скільки справжніх друзів у вас є, треба тiльки повiдомити всім, що ви на мілині. Половина приятелів точно випарується, але не переживайте, адже в цій справі головне не кількість.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Лев (24.07—23.08). Не чекайте, поки оточуючі вирішать за вас, чим ви хочете займатися. Згадайте, про що ви мріяли кiлька років тому, і намагайтеся втiлити свої бажання в життя.
Дні: спр. — 7; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Нарештi вдасться визначитися з професiєю, ви станете відмінним фахівцем у фiнансових справах. А вже якщо ви виберете творчу сферу, рівних вам не знайдеться.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Попереду несподівані зустрічі, цікаві пропозиції та багато чого дивного відбудеться з вами. Ви зможете нарешті знайти добре оплачувану роботу.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Перестаньте бути самокритичними, ви занадто прискіпливі до своїх недоліків, переважно надуманих, а це відлякує потенційних кавалерів. Посміхніться своєму відображенню, адже ви чарівні, і це безперечно.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Стрілець (23.11—21.12). Сприятливий перiод для укладання фiнансових угод. Навіть iз вашою скромністю складно буде відмовитися від привабливих пропозицій, які сипатимуться на вас, немов із рогу достатку.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Козеріг (22.12—20.01). Тривалі залицяння не для вас, деяким шанувальникам буде до душі ваша стрімкість, тому не дивуйтеся, коли звичайне запрошення в кафе обранець сприйме як пропозицію руки і серця.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.
 
Водолій (21.01—19.02). Ваш знак у бага­тьох асоціюватиметься з багатством. Поспішіть купити темні окуляри, тому що з’явиться багато охочих позичити у вас гроші на невизначений термін.
Дні: спр. — 1; неспр. — 4.
 
Риби (20.02—20.03). Ви станете прикладом для багатьох, ваш підприємницький талант здивує навіть найближчих друзів. Вони допоможуть вам у складній ситуації, ви сміливо можете взяти їх у свої компаньйони для нового підприємства.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)

Запасiться терпiнням. Якщо у вас є стимул, то результати зусиль на цьому тижнi будуть вражаючими. Навiть, якщо вами рухатимуть амбiцiї, вам вдасться направити цю енергiю на користь справi. У першу половину тижня має вiдбутися багато рутинної роботи. Але з четверга життя стане цiкавiшим i рiзноманiтнiшим. Смiливо мiняйте те, що вас не влаштовує - особистий iмiдж, стиль вiдносин, деталi iнтер`єру. Це тiльки початок процесу змiн, але ви встигнете увiйти у смак. Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 7.

Бiзнес-прогноз

Для вас зараз важливо не уславитися скупою людиною, але i тринькати грошi не варто. У четвер вам знадобиться обережнiсть, щоб вивести на чисту воду iнтриганiв, що плетуть навколо вас мережi. I вам навiть вдасться отримати з цього вигоду, якщо пiдiйти до ситуацiї з розумом.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Поспiшайте впоратися зi справами, до яких нiколи не доходили руки. Цей тиждень припускає працьовитiсть, терпiння i здатнiсть зосередитися на тому, що особливо важливо. Ви працюєте на своє майбутнє. До четверга ваша активнiсть буде особливо результативною. З другої половини тижня можуть з`явитися новi iдеї або партнери виступлять з iнiцiативами. Змiни пiдуть на користь, але до деталей нових проектiв вiднесiться з особливою увагою. Не поспiшайте з остаточними вiдповiдями, але й не iгноруйте новi можливостi. Сприятливi днi: 6; несприятливi: 2.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок i вiвторок вiрогiднi цiкавi дiловi пропозицiї, але перш нiж їх прийняти, необхiдно все продумати. Надiя на авось призведе до того, що все пiде не зовсiм так, як би вам цього хотiлося. У середу i в четвер доведеться багато працювати.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Проявляйте наполегливiсть там, де вiдчуваєте перспективу i можливiсть розвинути тему у вигiдному для вас напрямi. Вашi апетити ростуть, i витрати можуть виявитися iстотними. Купуйте тiльки необхiднi речi, особливо, якщо плануєте дорогi покупки. Вiдразу думайте про те, як вiдновити послаблений бюджет. Цього тижня у вас є шанс закласти основи нової справи або провести вигiднi переговори. Кращий день для таких цiлей - четвер. Вихiднi принесуть вам новi враження, життя почне набирати оберти. Сприятливi днi: 2, 4; несприятливi: 1.

Бiзнес-прогноз

Начальство буде на вашому боцi. Саме вашi iдеї принесуть прибуток. Навiть конкурентам доведеться це визнати. Четвер буде сприятливий для пiдписання договорiв i угод. У вихiднi варто пройтися по магазинах.

РАК (22.06-22.07)

Хороший час для втiлення ваших задумiв. Прагнiть менше звертати увагу на ускладнення у вiдносинах з партнерами - спiльнi завдання об`єднають вас. Заводьте новi зв`язки, знаходьте з оточуючими взаємовигiднi iнтереси. Зараз ваш успiх багато в чому визначається партнерськими програмами. До вибраної мети необхiдно рухатися непохитно, не вiдволiкаючись на другоряднi заходи. Скоро в життi з`явиться бiльше рiзноманiтностi i приємних можливостей, але поки варто переглянути деталi справи, яка потiм працюватиме на вас. Сприятливi днi: 1; несприятливi: 6.

Бiзнес-прогноз

Можливi певнi проблеми в областi фiнансiв, але це зовсiм не означає, що вам потрiбно вiдмовляти собi в необхiдних придбань i покупках. Дуже скоро ви отримаєте прибуток. Або зможете розраховувати на нову, дуже перспективну, роботу.

ЛЕВ (23.07-23.08)

Не дивлячись на те, що буде достатньо форс-мажорних обставин, не хапайтеся за кiлька справ вiдразу. Зараз ваша увага майже повнiстю зосереджена на роботi. З`явиться можливiсть пiднятися вище кар`єрними сходами або полiпшити матерiальне становище. Робiть реальнi кроки в цьому напрямi, iнакше шанс може бути втрачений. Нервовi перевантаження знiмайте в спортзалi. У особистому життi назрiває переворот. I якщо ви позбавите кохану людину уваги, то ви вислухаєте про себе багато нового i несподiваного. Сприятливi днi: 3, 4; несприятливi: 7.

Бiзнес-прогноз

Ситуацiя, що склалася на роботi, сприяє стабiлiзацiї матерiального становища. У вiвторок можливi великi грошовi надходження. У п`ятницю вас можуть очiкувати вигiднi дiловi пропозицiї, якi краще скорiше прийняти.

ДIВА (24.08-23.09)

Прекрасний час для втiлення ваших планiв. Покваптеся - таких тижнiв не так багато в роцi. Берiть розгiн в справах, розширюйте спiвпрацю, укладайте угоди. Найбiльш сприятливi днi для таких цiлей - середа i четвер. Особистi i дiловi вiдносини зараз мають багато точок зiткнення. Вам добре з тими, з ким є спiльнi цiлi i iнтереси. Починаючи з вихiдних, ви вiдчуєте, що подальший успiх залежить не тiльки вiд працездатностi i терпiння, але й вiд спiлкування з оточуючими. Вам необхiдна хороша розрядка i порцiя нових вражень. Сприятливi днi: 2; несприятливi: 6.

Бiзнес-прогноз

У фiнансовому потоцi в сторону вашої кишенi, можливо тимчасове затишшя. Доведеться зайнятися пошуком додаткового джерела доходу. Тим бiльше, що матерiальна допомога може знадобитися вашим близьким.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Ваша потреба мати все найвищої якостi зараз набуває конкретного сенсу. Ви знаєте, чого хочете i як цього досягти. Налаштовуйтеся добре попрацювати. Цей тиждень принесе прогрес в справах, але поки краще орiєнтуватися на перспективу, удосконалювати, змiцнювати i розвивати. До будь-яких серйозних змiн ви вiднесетеся дуже емоцiйно. Не поспiшайте що-небудь мiняти в партнерських вiдносинах. Ваш безневинний флiрт i успiх у протилежної статi може виявитися випробуванням для постiйного партнера. Сприятливi днi: 1, 2; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

Тиждень дуже вдалий у фiнансовому планi. У понедiлок може прийти важлива iнформацiя, яка допоможе вам досягти мети. У середу ймовiрнi грошовi надходження. У вихiднi варто забути про роботу i вiдновити сили.

СКОРПIОН (24.10-22.11)

Цього тижня вам належить розiбратися з перспективами партнерських вiдносин. Договiрнi зобов`язання теж зажадають перегляду. Роздiлити з кимось навантаження зараз може виявитися хорошим рiшенням. Так вам вдасться зосередити свої сили на дiлi, яке принесе очевиднi результати. Любовне життя обiцяє бути насиченим. Ви настроєнi рiшуче розiбратися в деяких своїх пiдозрах, i вiдверта розмова з близькою людиною буде бальзамом для вашої душi. Але з важливими рiшеннями почекайте до наступного тижня. Сприятливi днi: 4; несприятливi: 2.

Бiзнес-прогноз

Вас чекає дуже вигiдне замовлення, яке ви виконаєте швидко i якiсно, що змiцнить вашу репутацiю. Можете очiкувати великi фiнансовi надходження в п`ятницю. Порадуйте своїх близьких приємним подарунком.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

До четверга буде багато роботи. Наберiться терпiння, оскiльки зараз ви закладаєте основи того, що принесе дивiденди в майбутньому. Максимум уваги придiлiть фiнансовим питанням. Ви завжди ранiше iнших бачите мету, i в черговий раз можете стати iдейним натхненником в своєму колективi. З четверга з`являться новi iдеї, але бажання перемкнутися на особистi iнтереси може виявитися сильнiшим. Приємне з корисним вдасться поєднати, запланувавши на кiнець тижня дiловi поїздки. В недiлю вибирайте заняття спокiйнiшi. Сприятливi днi: 1, 6; несприятливi: 7.

Бiзнес-прогноз

На цьому тижнi фiнансовi справи можуть вирішитися на вашу користь. У понедiлок краще триматися подалi вiд магазинiв - результати придбань можуть вас сильно розчарувати. А ось в середу покупки виявляться вельми вдалими, ще й зi знижкою.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Працюйте, закохуйтеся, починайте новi справи - тиждень обiцяє вам успiх в будь-якому вибраному напрямi. Особливо успiх супроводжуватиме в першi три днi. Непомiтно для себе ви зможете закласти основу для розвитку подiй на декiлька мiсяцiв вперед. З четверга буде корисно зацiкавити своїми проектами партнерiв. Зав`язуйте новi знайомства, якщо вiдчуваєте, що це розширить вашi перспективи. Але намагайтеся, щоб успiх не запаморочив вам голову, оскiльки смуга напружених моментiв у близьких вiдносинах вже не за горами. Сприятливi днi: 4; несприятливi: 6.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище буде досить стабiльним. Але багато часу може пiти на оформлення паперiв i звiтiв. До середи з`являться новi партнери, в яких ви зацiкавленi. У вихiднi ви цiлком можете дозволити собi задовольнити пару-трiйку ваших маленьких слабкостей, а ось з великими покупками бажано почекати.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

Останнiм часом ви демонстрували чудеса працездатностi. Не зупиняйтеся на серединi шляху до успiху. Пiдiйдiть вiдповiдально до тих тем, вiд яких залежить ваше матерiальне становище. Якщо почали в будинку ремонт, то займiться найскладнiшими роботами. Врахуйте, що з четверга ваше терпiння може виснажитися i iнтереси з`являться новi. Любов почне кружити голову. I хоча в цiй темi на вас чекає чимало переживань, але в потрiбний момент ви справите вигiдне враження. Готуйтеся до нового етапу в своєму життi i завершуйте старi справи. Сприятливi днi: 3, 17; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

На початку тижня можливi непередбаченi витрати, пiсля чого потрiбно буде бiльше економити i купувати тiльки найнеобхiднiше. У п`ятницю ймовiрнi грошовi надходження, але цю суму краще вiдкласти.

РИБИ (20.02-20.03)

Поставте основною задачею фiнансовi iнтереси i розвивайте всi теми, якi розширять вашi перспективи. Довiртеся власному чуттю вигоди i не соромтеся егоїстичних спонукань. Незабаром ситуацiя змiниться, а поки вам необхiдно укрiпити свої тили. У четвер порадуйте себе якою-небудь значною покупкою або влаштуйте вечiрку для друзiв. У вихiднi у вас можуть з`явитися невiдкладнi домашнi справи або доведеться допомагати комусь з родичiв. Це хороший час для роботи на дачi, пересадки кiмнатних рослин i вiдпочинку на природi. Сприятливi днi: 1; несприятливi: 2.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок варто серйозно обмiркувати iдею нового дiлового партнерства, поспiшати не варто, але i вiдкладати справу в довгий ящик теж не треба. У четвер не виключенi конфлiкти i суперечки з робочих питань. Будьте дипломатом.

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.