Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:34:21

7 способів зробити волосся довшим і густішим

10.02.2019   12:06Агенцiя

Щоб волосся росло швидше і ставало густим, блискучим, здоровим, варто використовувати спеціальні дієві суміші на основі доступних продуктів. Косметичні маски лише «шліфують» волосся, але вони не стимулюють його росту і не лікують зсередини. Пропонуємо 7 масок, які впораються із проблемою вже за місяць.

 

Як росте волосся

У більшості людей волосся росте по 1,5 см щомісяця, тобто по 0,35 мм щодоби. Розраховувати на те, що за один місяць вдасться виростити 20 см неймовірних кучерів може тільки людина, яка витає високо в хмарах. Завжди можна його наростити, але ніхто не гарантує бажаного ефекту, та й проблем з такою шевелюрою завжди багато.

Влітку волосся росте швидше, ніж взимку. У деяких людей ріст волосся вдень активніший, ніж вночі. Чого тільки не роблять дівчата, щоб стимулювати ріст і досягти бажаного результату. Ми ж пропонуємо звернутися до народних способів, які працюють вже багато століть.

7 способів прискорити ріст волосся

Перегляньте кожен із запропонованих варіантів. Виберіть «свій» і перевірте його ефективність. Пізніше, щоб підійти до проблеми з іншого боку, ви можете перемкнутися на наступний варіант. Кожен з інгредієнтів знає свою справу і працює на благо ваших прядок.

1. Алое

Розріжте листочки алое надвоє і вичавіть сік. Втирайте рідину в корені волосся масажними рухами. Це допоможе соку проникнути глибше, а також поліпшити кровообіг. Походіть так дві чи навіть три години чи залиште просту маску на цілу ніч. Після змийте звичним способом.

2. Яблучний оцет

Після того, як ви помили волосся звичним способом, використовуйте яблучний оцет замість улюбленого кондиціонера. Не змивайте його, а просто дайте зайвій рідині стекти. Висушіть волосся феном.

3. Яєчний білок

Збийте два білки. Нанесіть пухку масу на прядки. Замотайте волосся поліетиленом, а потім просто одягніть теплу шапку. Походіть біля 40 хвилин. Потім змийте все.

4. Гірчичний порошок

Розведіть 2 ст. л. порошку в такій же кількості гарячої води. Додайте жовток, 2 ст. л. реп’яхової олії і 2 ч. л. цукру. Нанесіть засіб на завитки. Закутайте їх поліетиленовим пакетом на годину. Змийте.

5. Коньяк

З’єднайте чарку коньяку з двома яйцями. Додайте трохи оливкової олії. Нанесіть на корені та розподіліть засіб по всій довжині. Походіть так годину, а після помийте голову і висушіть пасма.

6. Лимон

Змішайте сік половини цибулини і 1 ч. л. реп’яхової олії з соком одного лимона і яєчним жовтком. Підігрійте суміш на паровій бані. Ще теплу масу нанесіть на волосся по цілій довжині. Змийте через годину.

7. Кориця

2 ч. л. кориці змішайте з 4 ч. л. блакитної глини. Додайте кілька крапель будь-якої ефірної олії. Нанесіть на півгодини. Змийте шампунем.

Ви точно не побачите перших результатів після одного застосування. Очікувати їх варто вже через місяць-півтора після першого використання за умови, що будь-яка з перерахованих вище масок була нанесена 2-3 рази на тиждень.

 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.