Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:50:12

10 крутих цьогорічних серіалів, які ви могли пропустити

28.10.2018   17:59Агенцiя

Іноді, приходячи додому після важкого робочого дня, хочеться впасти на диван і увімкнути який-небудь цікавий серіал. Але часом вибір кінострічки займає більше часу, ніж її перегляд.

І поки ми годинами копаємося в інтернеті у пошуках крутого серіалу, час вже лягати спати.

Щоб заощадити вам час, ми зібрали нові серіали, які ви, можливо, не бачили.

 

Співчуваю вашій втраті (Sorry for Your Loss)

© Sorry for Your Loss / Big Beach TV

Головна героїня Лі Шоу переживає смерть чоловіка, справляється з втратою і болем в душі і намагається відновити обірвані стосунки з родиною та друзями. На Шоу чекає багато драматичних подій, але вона вірить, що подолає всі складнощі.

Серіал, який вражає у саме серце, змушуючи співпереживати героям і плакати разом з ними. PS Запасіться носовими хустками.

Касл-Рок (Castle Rock)

© Castle Rock / Warner Bros. Pictures

Події серіалу відбуваються у вигаданому містечку Стівена Кінга – Касл-Році. Саме тут розгулювали серійні вбивці, скажені собаки нападали на людей і диявол торгував проклятими речами. Після самогубства начальника в’язниці Шоушенк у закритому крилі знаходять замкненого юнака. Ніхто не знає, хто це, а сам хлопець називає тільки ім’я адвоката Генрі Дивера, який народився в Касл-Року. Незабаром адвокат отримує анонімний дзвінок, який змушує його повернутися до рідного міста і з’ясувати історію ув’язненого.

Містичний трилер, який вартий витраченого часу.

Пікнік біля Висячої скелі (Picnic at Hanging Rock)

© Picnic at Hanging Rock / Amazon Studios

Події серіалу відбуваються на самому початку ХХ століття. Дівчата-студентки разом зі своїми виховательками вирушають на пікнік біля Висячої скелі. Кажуть, що це місце зберігає в собі містичну і зловісну силу. Хто б міг подумати, що це виявиться правдою. Нез’ясовним чином зникають 3 дівчини, і ніхто не може їх знайти.

 

Фільм сподобається любителям артхаусу і шанувальникам мелодрам.

Привиди будинку на пагорбі (The Haunting of Hill House)

© The Haunting of Hill House / Paramount Television

Подорослішалі нащадки сімейства Крейн згадують своє дитинство у страшному маєтку Хілл-Хаус, який батьки купили для реставрації. Події в будинку дуже сильно вплинули на їхнє майбутнє. Так, наприклад, старший брат став письменником, одна сестра працює доктором психіатрії, інша – власниця похоронного бюро, а молодший брат страждає від наркотичної залежності. У всіх дітей напружені відносини з батьком, який ніколи не розповідав, що сталося у той день, коли померла мама, і чому вони покинули маєток.

Загадковий і красивий серіал, який не відпускає до самого фіналу.

Ти (You)

© You / Warner Horizon Television

Головний герой серіалу – успішний менеджер книгарні – знайомиться з чарівною юною письменницею. Хлопець закохується настільки, що стає одержимий нею. Через соцмережі він дізнається подробиці життя дівчини і намагається підібратися до неї якомога ближче. Незабаром головний герой перетворюється на тирана, готового усунути будь-яку перешкоду на шляху до своєї мети. Навіть якщо ця перешкода – людина.

Цікавий серіал, який можна подивитися всього за пару днів.

 

Траст (Trust)

© Trust / Cloud Eight Films

Пол Гетті – нафтовий магнат і один із найбагатших людей в історії. Навколо нього завжди були люди, які бажали хоча б частково заволодіти його грошима: сім’я, друзі, вороги і багато інших. Одного разу його онука викрадають і вимагають викуп у $ 17 млн. Для Пола Гетті ця сума мізерно мала, але він робить офіційну заяву, в якій говориться, що він не заплатить жодної копійки.

Серіал розповідає не тільки про саме викрадення, а й про важкі відносини у сім’ї деспотичного мільярдера.

Терор (The Terror)

© The Terror / AMC Studios

У 1845 році експедиція під командуванням полярного дослідника сера Джона Франкліна вирушила на суднах «Терор» і «Еребус» до північного узбережжя Канади. Незабаром кораблі безслідно зникають, і на їхні пошуки вирушають нові мандрівники. Чи зможе хтось знайти зниклу експедицію і дізнатися, що сталося насправді?

Серіал знятий за однойменною книгою, в основу якої лягла реальна історія дослідницької експедиції.

Йеллоустоун (Yellowstone)

© Yellowstone / Linson Entertainment

Йєллоустон – перший у світі національний парк, одне з найвідвідуваніших місць у США. Але тут, на кордоні цивілізації, відбувається багато такого, чого не бачать туристи. Сім’я Даттон, яка володіє великим ранчо, бореться за свою землю з Томасом Рейнвотером – господарем індіанської резервації – і Деном Дженкінсом – будівельним магнатом. Перебуваючи у стані неспокою і передчуваючи початок війни, головний герой також намагається налагодити свої відносини з сім’єю, яка поступово від нього віддаляється.

Серіал сподобається як шанувальникам екшену, так і любителям мелодрам.

Баррі (Barry)

© Barry / HBO

Головний герой серіалу Баррі – колишній морський піхотинець і нині нікудишній кілер. Він вирушає на завдання до Лос-Анджелеса і волею випадку потрапляє на курси акторської майстерності. Надихнувшись атмосферою, Баррі вирішує стати актором і змінити своє життя.

Комедійний серіал для тих, хто хоче посміятися від душі.

Перші (The First)

© The First / Hulu

Серіал розповідає про колишнього астронавта НАСА Тома Хаггерті, що готується вирушити на Марс на пілотованому космічному кораблі. Головний герой переживає непрості часи і стикається з численними труднощами: його дружина померла за дивних обставин, дочка стала наркоманкою, а місія, як вважає головний герой, приречена на провал.

Драма, що розповідає про сімейні цінності, прагнення та мрії.

джерело

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини