Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:17:01

Гороскоп на наступний тиждень 20 - 26 серпня

19.08.2018   10:51Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 20 по 26 серпня 2018 року

Овен (21.03—20.04). Цілком реально змінити роботу на більш перспективну, цікаву й високооплачувану. Можна поповнити запас ідей і коло знайомств, змінити підхід до роботи і втекти від звичної рутини.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Телець (21.04—21.05).
Усi потаємні честолюбні бажання обов’язково збудуться. Проблема, яка здасться нерозв’язною, розтане, немов за помахом чарівної палички, але трохи пізніше, ніж вам хотілося б.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Близнюки (22.05—21.06). Щоб не випустити удачу, доведеться ризикнути. Багато що залежатиме від ваших дипломатичних здібностей. Ви зумієте сколотити команду однодумців для реалізації нового проекту й отримуватимете непогані дивіденди.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Рак (22.06—23.07). Згуртована команда сміливих оптимістів може творити чудеса. Однак у цій бочці меду є ложка дьогтю. До негативних моментів можна віднести складне ставлення з боку партнерів. Їхня відверто ворожа позиція призведе до конфліктів.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Лев (24.07—23.08). Засмучуватися не варто, у житті завжди щось вiдбувається. На зміну старим партнерам прийдуть нові, у багатьох iз вас цей процес уже почався. Головний спосіб існування і примноження капіталу — його рух.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.
 
Діва (24.08—23.09). Тиждень принесе з собою численні витрати — на подарунки близьким і не тільки. Заплановані на цей час серйозні покупки себе виправдають. У декого з вас на роботі з’являться нові перспективи.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Терези (24.09—23.10). Вам можуть запропонувати нову, добре оплачувану посаду. Водночас ви зіткнетеся зі складними проблемами, тож у сiмейних стосунках можуть статися серйознi зміни.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Успіх серцевих справ залежатиме від щирості та взаємного бажання йти назустріч один одному. Дружні зустрічі, посиденьки і задушевні розмови — там ви завжди будете на першому мiсцi. Своїм знайомим ви потрібні більше, ніж вони вам, тож будьте готові до несподіванок.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Стрілець (23.11—21.12). Людина, яку ви вважали давнiм другом, несподівано освiдчиться вам у коханні. Запитайте поради у свого серця і найменше орієнтуйтеся на поради сторонніх людей.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.
 
Козеріг (22.12—20.01). Цей тиждень — підготовчий період, який прокладає дорогу в краще майбутнє. І якщо цей шлях виявиться складним і тернистим, то можна згадати, що легких шляхiв до справжнього успіху не буває.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Водолій (21.01—19.02). Зміни тривають. Початок тижня — це затишшя перед стрімким проривом. Довіряйте інтуїції і виконуйте її поради. У вас з’являться нові можливості для реалізації своїх здібностей і професійних знань.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.
 
Риби (20.02—20.03). Ви пов’язуватимете свої інтереси з партнерами і за будь-яку цiну йтимете до заповітної мети. Можливі часті поїздки, нові контакти, а також поява нових ідей. Зірки радять відкинути рутину, відкрити дорогу всьому новому і неухильно рухатися вперед.
Дні: спр. — 20; неспр. — 24.

Інша версія:

ОВЕН

Якщо виявите спокій та цілеспрямованість, то обов’язково досягнете бажаного успіху. Завоюйте довіру начальства – і перед вами відкриються нові можливості. Не забувайте про домашні справи та проблеми. Можливі розбіжності з дітьми, але їх легко залагодити.

ТЕЛЕЦЬ

У вас виходитиме практично все, за що б ви не бралися. Намагайтеся зберігати гарні стосунки з начальством. Якщо ви не поділяєте погляди колег, зробіть над собою зусилля й залишіть свої думки при собі, адже все ще неодноразово зміниться. Будьте коректніші в спілкуванні з близькими.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви самі себе позитивно не оціните, на вас ніхто не зверне уваги. Настав час заявити вголос про свої достоїнства й заслуги. Бажано не занадто захоплюватися роботою, адже можлива перевитрата енергії. У вихідні намагайтеся бути в піднесеному настрої або хоча б контролювати свої емоції.

РАК

На вас чекає досить спокійний і розмірений період. Намагайтеся зберігати рівновагу в будь-якій ситуації. У вас вистачить сил упоратися з усіма труднощами, які виникатимуть протягом тижня, для цього постарайтеся більше дослухатися до своєї інтуїції. Вихідні присвятіть відпочинку.

ЛЕВ

Не починайте діяти, не визначившись з цілями, інакше час і сили будуть витрачені даремно. Можете розраховувати на допомогу друзів. Вихідні виявляться тихими та спокійними, присвятіть їх спогляданню й обмірковуванню майбутніх грандіозних планів.

ДІВА

Бажано втихомирити уяву, що розігралася, і не звертати увагу на необґрунтовані чутки. Усі досягнення цього тижня дуже цінні, але в найближчому майбутньому їх доведеться закріплювати й навіть відстоювати. У вихідні до вас можуть приїхати родичі здалеку.

ТЕРЕЗИ

Бажано з обережністю поставитися до нових знайомств: ще невідомо в які нетрі вони вас заведуть. Плануйте, дерзайте, не відступайте від поставленої мети. У вихідні можливі дрібні домашні неприємності. Завдяки своїй товариськості ви станете душею будь-якої компанії.

СКОРПІОН

Життя обіцяє бути цікавим і насиченим. Доведеться поринати з головою майже в кожне поточне робоче питання, тож часу на особисте життя практично не залишиться. У вихідні можуть налягти домашні турботи та проблеми. Однак бажано все-таки знайти кілька годин для відпочинку.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся не давати обіцянок, якщо їх важко виконати, навіть якщо дуже захочеться допомогти. Побалуйте себе вишуканими стравами. Виявляючи дбайливість, ви відчуєте, що теж оточені доброзичливою увагою. У вихідні будьте уважні до рідних, особливо дітей.

КОЗЕРІГ

Вам до снаги змінити на краще стосунки з тими, хто поряд. Бажано не вступати в суперечки. Очікуйте на цікаву інформацію, що дозволить вам, використовуючи зв’язки й можливості, просунутися кар’єрними сходами. Не забувайте про свій дім, постарайтеся приділити йому достатньо часу.

ВОДОЛІЙ

Не намагайтеся виправити ситуацію, яка склалася, а спробуйте отримати корисний урок і чекайте на зміни. Не ставте начальству занадто багато питань, бо чим більше їх виявиться, тим більшим обсягом роботи вас можуть навантажити. Дозвольте собі повноцінний відпочинок у вихідні.

РИБИ

Можуть скластися сприятливі умови для вияву ваших найкращих якостей та рис характеру. Якщо будете активні, то легко досягнете бажаних результатів. Можете звертатися до начальства з проханнями й побажаннями, до вас будуть прихильними. У вихідні чекайте новин від близьких людей.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини