Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:11:24

Гороскоп на наступний тиждень з 13 по 19 серпня

12.08.2018   09:49Агенцiя

Тиждень з 13 по 19 серпня - період зростаючого Місяця. У цей період рекомендується займатися саморозвитком. Запишіться на курси підвищення кваліфікації, почніть читати хороші книги, ходите на тренінги.

Овен (21.03—20.04). Можливі вдалі операції з нерухомістю. Не бійтеся найризикованіших проектів і авантюр. Якщо ви скористаєтеся шансами, то ваше фінансове становище значно покращиться.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Телець (21.04—21.05). З’явиться можливість непогано заробити. Постане питання, куди краще вкласти гроші. Уникайте проектів, що обіцяють швидкий прибуток. Особистi стосунки значно погiршаться.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Близнюки (22.05—21.06). Постраждають ті родини, де сiмейнi проблеми тягнуться багато часу. Можна припустити розвиток конфліктів і навiть розлучення, оскiльки подружжя не бажає поступатися одне одному.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Рак (22.06—23.07). Уникайте розголосу багатьох таємниць, оскiльки це завдасть вашiй репутації великої шкоди і позбавить симпатії не тільки близької людини, а й інших людей. Основою поведінки повинні стати обережність, терпіння і мудрість.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Лев (24.07—23.08). Багато представників цього знака можуть розраховувати на отримання кредиту, спонсорську допомогу, підтримку батьків або близької людини. Можливі й удалі операції з нерухомістю.
Дні: спр. — 19; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Стріла, випущена ранiше, потрапить просто в яблучко. Тиждень надзвичайно важливий для кар’єри i честолюбних прагнень. Що б ви не затівали — все доведете до логічного кінця.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Терези (24.09—23.10). Ви продовжите справу, розпочату минулого тижня, на вас чекають як удачі, так і розчарування. Бiльшiсть iз вас планують переїзд або відкриття своєї справи. Навряд чи ці проекти вдасться реалiзувати найближчим часом.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Зірки радять сміливіше приймати рішення, брати на себе відповідальність. Саме від цього залежить ваше майбутнє. До складних моментів можна віднести погіршення відносин зі старими партнерами і фінансовi проблеми.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Стрілець (23.11—21.12). На цьому тижнi витрат буде багато, але й можливостей заробити грошi теж чимало. У декого витрати можуть бути пов’язані з бізнесом, а в інших — з ремонтом оселi.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви ґрунтовно і красиво будуватимете своє життя. На вашому прикладі колеги переконаються в простій істині: до великої мети потрібно рухатися маленькими кроками.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Водолій (21.01—19.02).
Небезпеки немає — попереду інші можливості та інші перспективи. Дорогу до успіху вам не доведеться прокладати поодинці. Друзі, рідні, колеги по роботі візьмуть участь у вашій долі й допоможуть досягти кар’єрних висот.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.
 
Риби (20.02—20.03). Новий професійний виток дозволить піднятися ще на одну сходинку соціального успіху. Ви почнете новий проект, який матиме продовження. Ви не скаржитиметеся на відсутність роботи — її буде стільки, що на інші справи часу не залишиться.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Інша версія:

Овен

Начинайте только те дела, в успехе которых не сомневаетесь. Избегайте суеты, не принимайте поспешных решений и не позволяйте себе резких суждений в адрес кого бы то ни было. Прежде чем приступить к реализации появившихся идей, тщательно проанализируйте их, чтобы не попасть в неприятную ситуацию.

Телец

Пришло время начать говорить вслух о своих чувствах. Ваш избранник давно ждет от вас ответного шага, почему же вы медлите? Семейные дамы займутся традиционными дачными хлопотами. Но не переусердствуйте: в середине месяца надо больше отдыхать, наслаждаясь свежим воздухом и лучами солнца.

Близнецы

Постарайтесь свести общение к минимуму: Близнецам сейчас будет сложно найти взаимопонимание с людьми. Не верьте на слово всему, что вам скажут, и остерегайтесь попасть на удочку лести. На выходных наведите в доме порядок - избавьтесь от старых ненужных вещей. Пятница прекрасно подходит для отказа от вредных привычек. Жизненный тонус невысок.

Рак

Звезды советуют: перестаньте держаться за прошлые обиды. Начните жить сегодняшним днем, ставьте новые цели. Вашим внешним видом в этот период будут восхищаться многие представители противоположного пола. Воспользуйтесь этим для начала новых отношений, которые могут стать вашей судьбой.

Лев

Не давайте обещаний, если не уверены, что сможете их выполнить. Избегайте хаотичности в поступках, не позволяйте эмоциям управлять вами. Все, что вы делаете на этой неделе, должно быть значительно и весомо. Вечером уделите время медитации. Проведите анализ прошлого и постарайтесь извлечь из него уроки.

Дева

Перемены со знаком плюс ожидаются в скором времени в вашей жизни. В связи с этим хорошее настроение и самочувствие гарантированы. Единственное, что может потревожить вас - это проблемы с детьми. Для того чтобы их решить, вам нужно стать не мамой-наставником, а мамой-другом.

Весы

У Весов велика опасность поддаться наваждению и обману, поэтому отложите все важные дела, какими бы значимыми они вам ни казались. Выходные посвятите заботе о собственном здоровье и здоровье членов вашей семьи: отправьтесь на природу, займитесь спортом, больше ходите пешком. В понедельник хорошо начинать диету.

Скорпион

Середина месяца принесет с собой хорошее, по-настоящему августовское настроение! Отправляйтесь на природу, а лучше - в отпуск, дела подождут. Вам может поступить интересное и довольно выгодное, на первый взгляд, предложение. Чтобы не обмануться, тщательно все взвесьте, прежде чем говорить «да».

Стрелец

Энергетически насыщенная неделя для Стрельцов. Звезды станут благоприятствовать тем, кто точно знает, чего хочет, и умеет грамотно планировать свои действия. Возникающие проблемы старайтесь решать сразу же, не откладывая их на завтра. Выходные дни хорошо подходят для того, чтобы просить прощения и налаживать отношения.

Козерог

Ждите накала страстей во взаимоотношениях с родственниками. Пик непримиримых разногласий придется на понедельник и вторник, потом можно будет говорить о перемирии. Рекомендуется внимательнее отнестись к своему здоровью. Даже летом можно подхватить простуду, так что будьте начеку!

Водолей

Гармоничная и спокойная неделя для Водолеев - проводите максимум времени в кругу родных и близких людей, в разговорах о жизни и философских размышлениях. В пятницу могут возникнуть трудности в работе с информацией. Занятия, требующие интеллектуальных усилий, вряд ли принесут успех. Вечером в воскресенье помедитируйте или примите расслабляющую ванну.

Рыбы

Не пора ли навести порядок в рабочих делах? Сделайте это сейчас, иначе потом вы еще больше запутаетесь. Возможна неожиданная встреча с человеком, который был вам дорог в прошлом. Как теперь будут развиваться ваши отношения - большой вопрос. Многое будет зависеть от вас. Действуйте!

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини