Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:06:06

Гороскоп на наступний тиждень 21-27 травня

20.05.2018   09:57Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на наступний тиждень з 21 по 27 травня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Спробуйте по-новому поглянути на флірт, який спонтанно почався на роботі. Почуття помітно вплинуть на ваш характер. Воно вплине й на ваші ділові якості, додасть тверезості мислення i ґрунтовність висновків.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Телець (21.04—21.05). Остерігайтеся неправильного кроку, необережно сказаного слова, щоб потім не довелося довго відновлювати мир і зализувати рани. Керівництво неодмінно помітить вас як сумлiнного робітника.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ваш стан нагадуватиме летаргійний сон. Не можна бути таким трудоголіком! Займiться спортивними вправами, також не завадять вечiрнi прогулянки.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Рак (22.06—23.07). Постарайтеся не загострювати відносини з колективом. Можливо, ви маєте рацiю, але їх більше. І зовсім не виключено, що вашi колеги змінять думку, а ви опинитеся на висоті.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08). Поблажливість до співрозмовника і визнання за ним права на помилку зіграють вам на руку. Постарайтеся зосередити всю увагу на роботі, велика ймовірність укладання вигідних контрактів.
Дні: спр. — 27; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Сміливо використовуйте знання, отримані на практиці, це лише додасть вам ваги в очах начальства. Якщо виникне необхідність заручитися підтримкою пропонованого вами проекту, доведеться проявити витримку і такт.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.
 
Терези (24.09—23.10). Останнiм часом у вашу голову приходять цiкавi iдеї. Трохи терпіння, і оточуючі зрозуміють очевидну вигоду співпраці з вами. Ближче до вихiдних чекайте приємнi новини.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Найважливіше і цінне для вас лежить на поверхні. Потрібно тільки придивитися уважніше й не втратити свій шанс. Помилки бути не може, адже ви проникливі як ніколи.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Стрілець (23.11—21.12). Протегувати тим, хто слабший, і викликати вогонь на себе — ваше життєве кредо. Доведеться не те що позбавитися  його повністю, а трохи більше подумати про себе. Найголовніше — зміцнювати завойовані позиції.
Дні: спр. — 21; неспр. — 24.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви готуватиметеся до рішучого ривка. Ваші бажання цілком збiгатимуться з можливостями. Друзі скучили за вами, так що приділіть їм більше уваги. Довіртеся зіркам, вони ведуть вас до успіху.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви вирішите зміцнити старі зв’язки, але це не завадить завести новi. Ті, у кого не вирішене квартирне питання, мають можливість успішно впоратися з ним. Та розраховувати на блискавичний результат не варто.
Дні: спр. — 22; неспр. — 26.
 
Риби (20.02—20.03). Можливі переговори з начальством краще провести на спокійній ноті, пустивши при цьому в хід свої жіночі чари і чималий розум. Найкращим відпочинком стануть дівич-вечори, після яких зустрічі з коханим стануть ще бажанiшими.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Інша версія:

  ОВЕН

До нових знайомств бажано ставитися з обережністю. Розраховуйте свої енергетичні ресурси та взяті на себе зобов’язання, не виключено, що ви звалили на плечі занадто великий обсяг роботи. Настала пора розслабитися в оточенні близьких людей, намагайтеся наповнити свій дім теплом турботи.

ТЕЛЕЦЬ

Іноді вам здаватиметься, що все неможливе можливо. На роботі поставтеся до своїх обов’язків з більшою увагою, не пропустіть жодних дріб’язків. У вихідні відпочиньте від суєти та не відмовляйте близьким у їхньому прагненні побалувати вас.

БЛИЗНЮКИ

Будете схильні критикувати всіх і все, що в цілому непогано, якщо виступатимете небагатослівно та у справі. Краще знизити напружений темп роботи, це дасть вам можливість нарешті згадати про себе, дім та інші приємні речі. Не розтрачуйте у вихідні всі свої сили, вони вам ще придадуться.

РАК

Можливі дрібні домашні неприємності. Від ваших талантів залежатимуть перспективи та просування по кар’єрних сходах. Притаманна вам товариськість зробить вас у вихідні душею будь-якої компанії.

ЛЕВ

Можливі нескінченні турботи як на роботі, так і вдома. Ви ще на один крок наблизитеся до своєї мети, а ваші нові проекти одержать додатковий поштовх. Поїздки та відрядження дозволять поліпшити добробут. У вихідні варто побути на самоті або в оточенні тільки найближчих друзів.

ДІВА

Будьте привітні з тими, хто бажає стати вам другом. Ваша енергія має принести гідний результат. Певна підозрілість і недовірливість виявляться цілком доречними, тому що ваші таємні недоброзичливці можуть будувати проти вас плани. У вихідні зможете втілити в життя навіть зухвалі ідеї.

ТЕРЕЗИ

Перед тим як почати втілювати в життя свої ідеї, бажано проаналізувати все ще раз, щоб усунути можливі недоліки. Непотрібну інформацію безжалісно відкидайте та намагайтеся бути зібраними. У вихідні можете сміливо звертатися по допомогу до друзів.

СКОРПІОН

Спокій вам буде тільки снитися, тому постарайтеся набратися сил та озброїтися мудрістю і знаннями. Ваш раптовий ривок уперед приведе вас до перемоги над обставинами. Стосовно начальства бажано зайняти нейтральну позицію. У вихідні доведеться трохи попрацювати.

СТРІЛЕЦЬ

Настав час прийти в себе й ретельно виконувати свою роботу. Іноді доведеться займатися одноманітними, але необхідними справами. Щодо близьких людей вам слід послабити свою вимогливість, інакше вона може спровокувати конфлікти. У вихідні бажано приділити дітям більше часу й уваги.

КОЗЕРІГ

Вам необхідно бути реалістом. Робота, імовірно, вимагатиме від вас повної самовіддачі, але бажано не надто нею захоплюватися, тому що можлива перевитрата енергії. Намагайтеся контролювати свої емоції, шукайте в усьому позитив.

ВОДОЛІЙ

Не виключені конфлікти на роботі, тому намагайтеся менше спілкуватися з колегами та рідше потрапляти на очі начальству. Можуть реалізуватися ваші найпотаємніші плани й задуми. До вихідних вільного часу стане більше, а справ і спілкування – набагато менше.

РИБИ

Усі кардинальні та позитивні зміни у вашому житті залежатимуть від уміння належним чином показати свої здібності. Якщо ви не будете лінуватися, удача сама почне плисти вам просто в руки.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини