Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:25:57

Гороскоп на наступний тиждень

29.04.2018   06:58Агенцiя

Що віщують зорі з 30 квітня до 6 травня.


ОВЕН (21.03-20.04)

Перегляньте список справ, якi на вас покладенi, i вiдкладiть нетермiнову i необов`язкову роботу. Займiться творчiстю в тiй формi, яка вам до душi. З самого початку тижня ви вiдчуєте помiтний прилив сил i ентузiазму. Оцiнюйте себе вiдкрито, не соромтеся заявити про свої намiри або претензiї на вище становище. Планети об`єднують свої зусилля, i для вас це означає зростання популярностi, успiх у справах серцевих, сприятливi матерiальнi перспективи. Не упускайте випадку розважитися i завести новi цiкавi знайомства.
Сприятливi днi: 1, 5; несприятливi: 30.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок вас порадують новi грошовi надходження. У середу ви можете знайти нових надiйних партнерiв в сферi фiнансiв i бiзнесу. У четвер вам доведеться додатково мотивувати пiдлеглих або колег. У недiлю будуть вдалими необхiднi покупки i придбання.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Нiяких особливих змiн в особистому життi поки не передбачається. Але якщо ви втомилися вiд самотностi, задумайтеся, чи не занадто багато часу ви вiддаєте роботi? Спробуйте вiдвiдати мiсця, незвичнi для вас, такi, в яких ви ще не бували. Або придивiться уважнiше до колег протилежної статi.


ТIЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Приємнi вiстi прийдуть здалеку. Можна вести переговори i укладати угоди iз зарубiжними партнерами. Змiни в справах сприятимуть матерiальному зростанню. Тиждень пiдходить для дальнiх поїздок, подорожей. Але i залишаючись вдома, ви одержите багато нових вражень. Тiльки не обмежуйте коло спiлкування, берiть участь у найрiзноманiтнiших заходах. Збiльшується можливiсть встановлення перспективних дiлових i особистих вiдносин. Приймайте i робiть пропозицiї - всi змiни в життi зараз - поворот на краще.
Сприятливi днi: 4; несприятливi: 6.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище обiцяє бути стабiльним. На початку тижня ймовiрно навiть його полiпшення - премiя або надбавка до зарплати. Так що зараз саме час позбутися вiд частини боргiв або будь-яких iнших зобов`язань, сплатити комунальнi квитанцiї, наприклад.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Вас може охопити прагнення змiн. Зiрки нагадують: мiняти краще обстановку, а не партнера, так як скоро це бажання пройде, i обстановку щось можна буде повернути звичну ...


БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)


Зараз не всi справи йтимуть за планом. Але є можливiсть повернутися до того, що ранiше не вдавалося. Роботи не зменшиться, до того ж, можуть з`явитися додатковi iдеї по перевлаштуванню будинку. Прагнiть не робити кiлька справ одночасно, у всьому орiєнтуйтеся на якiсть, а не на кiлькiсть. В п`ятницю вiрогiдна важлива зустрiч i розмова, якi змiнять щось у вiдносинах або планах на майбутнє. Якщо вiдчуваєте, що в цьому є потреба, то ви можете i за своєю iнiцiативою обговорити те, що вас хвилює.
Сприятливi днi: 30, 3; несприятливi: 1.

Бiзнес-прогноз

Вас чекають цiкавi дiловi пропозицiї, якi дозволять вам проявити свої творчi здiбностi i отримати швидкий прибуток. Так що можете смiливо починати новi проекти. Партнери вас не пiдведуть.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Вашi стосунки з коханою людиною на нинiшньому тижнi будуть повнiстю в ваших руках. Ви немов режисер свого фiльму життя. I в середу у вас є шанс перетворити її сценарiй i зробити розвиток сюжету майже iдеальним. У недiлю постарайтеся виконати всi обiцянки, данi свого обранця.


РАК (22.06-22.07)

У вас з`являється шанс зайнятися тим, до чого ви давно прагнули. Але краще радiсть вiд своїх пошукiв, турбот i досягнень роздiлити з кимось з близьких або колег. У вас може з`явитися багато незапланованих справ. До того ж, зараз ви схильнi до всього вiдноситися дуже емоцiйно. У понедiлок i вiвторок буде вдала можливiсть обговорити з партнерами план дiй на найближчий час. Нiяких перешкод для досягнення взаєморозумiння не буде.
Сприятливi днi: 30, 2; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

Сприятливий час для стабiлiзацiї фiнансового становища. Робота буде приносити вам задоволення. Начальство оцiнить вашi здiбностi i вiдданiсть справi. У вiвторок будуть вдалими покупки i придбання. У суботу постарайтеся вiдпочити.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Будьте обережнi у висловлюваннях, вiдстоюючи свої принципи. Ви з вашим супутником життя можете не зрозумiти один одного, i є ймовiрнiсть вiдчути деяку напруженiсть у вiдносинах. Виявляючи же чуйнiсть i чуйнiсть, ви зможете домогтися повернення майже вислизнуло гармонiї мiж вами.


ЛЕВ (23.07-23.08)

Хай вас не турбує, що зараз ви схильнi придiляти роботi менше часу, нiж звичайно. До кiнця мiсяця ситуацiя змiниться, а поки насолоджуйтеся можливостями, якi дарує вам весна. У понедiлок i вiвторок спробуйте налагодити хiд справ. Займайтеся конкретними, практичними питаннями. З середи подiї прискорять свiй хiд. Можуть загостритися вiдносини з коханою людиною або iншими важливими людьми. Будьте вiдвертi, не бiйтеся наробити помилок. Змiни для вас сприятливi, i можна раз i назавжди вирiшити якiсь питання.
Сприятливi днi: 6; несприятливi: 4.

Бiзнес-прогноз

У вiвторок до вас може надiйти важлива iнформацiя, добре б прийняття її до вiдома. У середу вiрогiднi довгоочiкуванi грошовi надходження. Четвер може принести цiкавi iдеї в професiйнiй сферi, однак краще не хапатися вiдразу за кiлька справ.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Ваше щастя - у ваших руках. Доля посмiхається вам, але бережiть стосунки з коханою людиною вiд ревнощiв i заздрощiв. Чи не вiдстороняйтеся, придiлiть зараз бiльше уваги партнеру, йому необхiднi вашi поради, допомога i пiдтримка.


ДIВА (24.08-23.09)

Передчуття змiн вас не обманює. Якщо у минулому були якiсь нереалiзованi плани, мрiї, то тепер з`являється можливiсть це утiлити в реальнiсть. Основнi питання спробуйте вирiшити у понедiлок i вiвторок. Конкретизуйте свою дiяльнiсть, не вiдволiкайтеся на другоряднi справи. З середи особистi справи i вiдносини заберуть бiльшу частину вашої уваги. Можливо, ви не вплинете на хiд подiй, i доведеться почекати, поки стане очевидним, як краще дiяти. Розрядка i новi перспективи з`являться пiсля п`ятницi.
Сприятливi днi: 1; несприятливi: 30.

Бiзнес-прогноз

Сфера фiнансiв може виявитися зараз дуже складною i заплутаною, тому постарайтеся внести в неї якомога бiльше ясностi. Не погоджуйтеся на привабливi пропозицiї, просто i легко заробити не вийде. Вiдмiнним днем для бiзнесу буде четвер, при деякiй вправностi позитивний баланс вам забезпечений.

Еротичний астрологiчний гороскоп

У вiвторок можливе бурхливе з`ясування вiдносин з партнером, однак цiєї бурi не судилося довго бушувати. Побувши на самотi пару днiв, ви зрозумiєте, що вашi почуття серйознi, i в вихiднi виправите свої помилки, надолуживши згаяний час.


ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)


Цього тижня у вас є шанс нового старту. Чим би ви не займалися, максимально розширюйте коло спiлкування. У понедiлок прислухайтеся до пiдказок iнтуїцiї i займiться справою, яка принесе швидкий успiх. Зiрки обiцяють вам зростання популярностi, удачу i матерiальнi поповнення. У понедiлок i четвер можна робити покупки. В п`ятницю можливi подiї, якi внесуть корективи у важливi вiдносини або змiнять вашi погляди на якусь проблему. Весь тиждень сприятливий для вiдпочинку i подорожей.
Сприятливi днi: 2; несприятливi: немає.

Бiзнес-прогноз

На початку тижня ймовiрнi певнi труднощi з партнерами по бiзнесу. У понедiлок, в середу i четвер бажано утриматися вiд великих покупок i банкiвських операцiй. У п`ятницю вас можуть очiкувати великi витрати. У недiлю можливi довгоочiкуванi грошовi надходження.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Спiлкування з коханою людиною виявиться бiльш стомлюючим, нiж спiлкування з друзями. Постарайтеся спокiйно вiдреагувати на його критичнi зауваження. У п`ятницю розмова по душам сприятиме новому зближенню вашої пари.


СКОРПIОН (24.10-22.11)

Якщо останнiм часом ви дiяли немов на автопiлотi, то тепер прийшов час узяти обставини життя пiд контроль. Цього тижня можуть одержати розв`язку деякi важливi для вас подiї, прийдуть вiдповiдi на питання, все стане зрозумiлим. В п`ятницю не дуже старайтеся, добиваючись очiкуваних реакцiй з боку партнера на вашi запити. Не виключено, що вас чекає розчарування в справах серцевих або матерiальних питаннях. Ви швидко вiдновите становище, але доведеться переглянути деякi свої плани.
Сприятливi днi: 2; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

На початку тижня у вас буде можливiсть вiдпочити вiд справ i проблем. У середу будьте уважнi i терплячi, може надiйти пропозицiя нової посади або бiльш високооплачуваної роботи. Субота вдала для покупок.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Не забувайте про кохану людину, вiн чекає вiд вас прояви пiдвищеної уваги. Розберiться зi своїми почуттями, i не грайте з вогнем. Якщо ви сповненi нiжностi i турботи, вам дадуть вiдповiдь тим же.


СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Помiтна подiя може вiдбутися у п`ятницю. Це може бути перегляд якихось важливих вiдносин або доведеться вирiшувати фiнансовi питання з партнерами. Дiйте рiшучiше. Зараз не так просто подолати iнертнiсть i упертiсть оточуючих, яким не дуже-то хочеться ускладнювати собi життя. Перша половина тижня сприятлива для поїздок, але з другою не варто вiдправлятися в подорож по складному маршруту або займатися екстремальними видами спорту. Зустрiчi i побачення плануйте на недiлю.
Сприятливi днi: 1; несприятливi: 3.

Бiзнес-прогноз

Понедiлок - вдалий день для придбання або ремонту побутової технiки. У четвер буде шанс отримати додатковий дохiд. Вам потрiбно просто продемонструвати свої найкращi дiловi якостi.

Еротичний астрологiчний гороскоп

У любовних вiдносинах починається новий етап, можливо, за рахунок змiни персонажiв. Ви маєте всi шанси познайомитися з вельми перспективним шанувальником. Але не поспiшайте спалювати мости, можливо, колишня любов все ще вабить вас.


КОЗЕРIГ (22.12-20.01)


Якщо у минулому ви упустили якийсь шанс i тепер ця тема повернулася в новому варiантi, подумайте, чи не варто спробувати її реалiзувати. Всi свої плани обговорюйте з партнерами. На понедiлок i вiвторок плануйте найбiльш важливi справи, ведiть переговори. Можливо, до п`ятницi якiсь моменти у ваших вiдносинах викличуть напруження. Спокiйно усувайте перешкоди, наводьте мости, знаходьте компромiснi рiшення. В п`ятницю стежте за будинком, справнiстю побутової технiки. Вихiднi проведiть з коханою людиною, наперед нiчого не плануючи.
Сприятливi днi: 30, 2; несприятливi: 4.

Бiзнес-прогноз

У фiнансовiй сферi доводиться розраховувати тiльки на свої сили, вам можуть поспiвчувати, але не бiльше того. У середу ви точно знайдете вихiд з будь-якої спiрної ситуацiї. До кiнця тижня у вас з`являться вiльнi грошi, що пiдбадьорить вас.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Починаючи з вiвторка вас можуть очiкувати захоплюючi романтичнi пригоди. У середу i четвер можливi подiї, якi надовго вам запам`ятаються, це вiдповiднi днi для серйозного i рiшучого кроку назустрiч долi. У суботу готуйтесь до сцен ревнощiв.


ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

Не ставте на своєму шляху штучнi перешкоди. Якщо вам зрозумiлi намiри партнерiв i свої власнi, то покваптеся погоджувати загальний план дiй. У особистих вiдносинах не уникаєте вiдповiдей на важливi питання. Зараз ви на порозi змiн, i час переходити до конкретних дiй. Може поновитися колишнiй роман або в черговий раз ви одержите якусь пропозицiю. Не забувайте пiклуватися про своє здоров`я. Справи зараз можуть перешкодити узяти вiдпустку, але знаходьте час для прогулянок, задоволень, читайте хорошi книги.
Сприятливi днi: 1; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

Середина тижня буде сприятлива для укладення договорiв i пiдготовки бiзнес-планiв. Становище досить стабiльне, але варто стримати свiй апетит з приводу витрат. На чорну iкру i дороге шампанське вам навряд чи вистачить.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Починаючи з середини тижня, ви будете притягати представникiв протилежної статi, якi будуть прагнути зблизитися з вами. При цьому слова для любовних зiзнань можуть бути пiдiбранi не цiлком адекватнi, краще не слухати цi виливи. Романтична зустрiч, призначена на п`ятницю, обiцяє грандiознi перспективи.


РИБИ (20.02-20.03)

Не дивлячись на затримки в справах, цей тиждень може порадувати успiхами i задоволеннями. Планети дають вам можливiсть заглянути в майбутнє, посилаючи знаки майбутнiх змiн i пiдсилюючи вашi iнтуїтивнi здiбностi. Краще всього пливти за течiєю, вчасно використовуючи кожен сприятливий шанс. Не ухвалюйте важливих рiшень у п`ятницю, виключiть фiнансовий ризик, вiдкладiть поїздки. Але спонтанний вираз почуттiв, вiдверта розмова допоможуть встановити з близькою людиною особливий зв`язок i перевести вiдносини на новий рiвень.
Сприятливi днi: 1; несприятливi: 2.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок не варто гнатися за легкими грошима, краще вiддати перевагу менш вигiдний, але бiльш надiйний шлях. У п`ятницю або суботу можливi новi грошовi надходження. У недiлю зiрки не радять купувати в кредит дорогу технiку.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Дайте волю своїм почуттям i бажанням, але не створюйте своєю поведiнкою приводу для ревнощiв. Iнакше ви можете неприємно здивувати кохану людину флiртом з iншими у нього на очах. Романтичне побачення в суботу зруйнує останню тiнь недовiри в ваших стосунках.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини