Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:39:09

Гороскоп на наступний тиждень 23-29 квітня 2018 року

22.04.2018   11:00Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 23 по 29 квітня 2018 року

Овен (21.03—20.04). Хіба ви не можете довести рідним, що ваші вимоги заслуженi? Швидше за все, вас правильно зрозуміють і підуть назустріч. Але й ви не повинні залишатися в боргу.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо в очах коханої людини з’явилася нудьга, постарайтеся вiдтворити атмосферу перших зустрічей, поверніть яскравість і новизну стосункам. А головне — будьте готовi на все заради вашого щастя і спокою.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Близнюки (22.05—21.06). Цілком можливо, що тиждень ознаменується кар’єрним злетом. Допоможе зустріч зі старим приятелем. Він щиро здивується, що ваші здібності досi не оцінені по достоїнству.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Рак (22.06—23.07). Щоб бути зрозумілим, iнодi досить одного вчасно сказаного слова. Тоді авангардні рішення будуть прийняті «на ура». Це стосується не тільки ділових, а й особистих стосункiв.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Лев (24.07—23.08). Звичайно, вірити в казку іноді корисно, але орієнтацiя на реальне життя та земні проблеми зараз важливі для вас, як ніколи. Скільки завгодно мрійте про журавля в небі, але не забувайте зігрівати в долонях синицю.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Діва (24.08—23.09). Компенсацією за наполегливу роботу навесні стане дуже вигідна пропозиція. Від неї залежить ваша подальша кар’єра. Потрібно тільки пустити в хід усі свої знання і бути більш рішучим.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Терези (24.09—23.10). Цей перiод для головного стратегічного ривка. Після такої працi не гріх відпочити. Коли підніметеся на сходинку, що веде до ще більших досягнень, не забувайте про тих, хто першим простягнув руку допомоги у важкі дні.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Життя складається не тільки з роботи  і стосункiв iз колективом. Якщо друзі запропонують відпочити, розслабтеся у приємній компанії. Не забудьте про батьків — вони будуть раді будь-якiй увазi.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Стрілець (23.11—21.12). У вас будуть несподiванi прибутки. Не варто витрачати їх на дрібницi, оскiльки є велика ймовірність значно важливiших і водночас приємнiших витрат.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.
 
Козеріг (22.12—20.01). Жага пригод може привести до того, що ви станете об’єктом підвищеної уваги. Вважатися донжуаном і бути ним — це різні речі. Так що краще не афішувати свої перемоги на любовному фронті.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Водолій (21.01—19.02). Перша половина тижня пройде в старанній роботі. Але ви знайдете час для зустрічей iз друзями, походів у театр і на виставки. Вам доведеться прийняти важливе рішення.
Дні: спр. — 25; неспр. — 29.
 
Риби (20.02—20.03). Порадьтеся з досвiдченими людьми. Не радимо вкладати гроші в довгострокові проекти, вони не гарантують прибутку. Попереду час здійснення бажань, неможливе стане можливим.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Інша версія:

ОВЕН

Легко можете стати лідером та організатором. Успіх очікуватиме вас. Допущені помилки намагайтеся виправляти вчасно й не дратуйтеся через дрібниці. Стримуйте свої амбіції, інакше неприємності підстережуть вас там, де ви їх зовсім не чекаєте. У вихідні рекомендується пасивний відпочинок.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано чітко продумати план дій і дарма не витрачати свою дорогоцінну енергію. Ситуація на роботі може зненацька загостритися, тому намагайтеся не планувати на цей тиждень ніяких важливих заходів. У вихідні ваші емоційні сплески можуть ускладнити взаємини з іншими людьми, що вкрай небажано.

БЛИЗНЮКИ

Справ виявиться дуже багато, але зупинятися на досягнутому не треба. На роботі можливі перевантаження. Намагайтеся не потрапляти на очі начальству, таким чином ви зможете уникнути участі в конфліктній ситуації. Вихідні найкраще присвятити своїм особистим справам.

РАК

Не виключена наявність суєти, занепокоєння та складнощів у прийнятті конкретних рішень. Розширення кола знайомств принесе з собою не тільки нові можливості, але й проблеми та плутанину. На перший план у вихідні можуть вийти особисті справи й питання, пов’язані з родиною.

ЛЕВ

Спробуйте звести обсяг роботи до розумного мінімуму й відпочити. Необхідно зібрати свою волю в кулак – важлива справа вимагатиме від вас зосередженості та швидкості дій. Щоб не спровокувати конфлікт з найближчим оточенням, не слід казати зайвого. У вихідні наведіть у своєму домі чистоту.

ДІВА

Можете сміливо розширювати сферу свого впливу в будь-якій цікавій для вас галузі. Не треба надмірно турбуватися через події, що відбуваються, усе має скластися щонайкраще. У вихідні можна дозволити собі забути про буденні проблеми, відігнати сумні думки та налаштуватися тільки на позитив.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий період для втілення в життя ідей та реалізації планів. Можливо, вам доведеться доводити тим, хто поряд, свою незамінність, але демонструвати гординю при цьому не слід. У вихідні в деяких ситуаціях наступальна тактика може сприяти успіху, проте з нею важливо не перестаратися.

СКОРПІОН

Доведеться приймати відповідальні рішення, але спочатку необхідно все добре продумати. З’явиться можливість для успішної реалізації планів. Можна спробувати змінити в житті те, що вас не влаштовує. У вихідні слід виявляти стриманість і розважливість, це допоможе досягти блискучих результатів.

СТРІЛЕЦЬ

Імовірна гармонійність у стосунках з начальством. У вас може з’явитися бажання бути попереду всіх, і для цього ви матимете всі шанси. Але в деяких ситуаціях бажано виявляти такт і терпіння. У вихідні, якщо залишаться сили, постарайтеся приділити близьким людям більше уваги та турботи.

КОЗЕРІГ

У професійній діяльності може статися несподіваний переворот із приємними наслідками. Цей тиждень буде трохи імпульсивним, але завдяки певним зусиллям з вашого боку все має скластися досить непогано. Не виключено, що у вихідні доведеться зайнятися організаційними справами.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся поринути в роботу, щоб розібратися з нагромадженням справ. Не провокуйте своїми словами та діями невдоволення тих, хто поряд. Можете сміливо розраховувати на допомогу й підтримку друзів. Нічого нового бажано не починати. У вихідні очікуйте на перспективні пропозиції.

РИБИ

Якщо ви не впадатимете в крайнощі, перед вами відкриються великі професійні й творчі перспективи, тому вам необхідно розібратись у своєму емоційному стані та навчитися контролювати емоції. У вихідні бажано не планувати нічого глобального і провести цей час удома.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини